Skoči na vsebino

[multi] Assassin's Creed Valhalla


Gatsu

Priporočeni prispevki

Gatsu reče pred 3 urami:

Holy fucking shit kako lahko to igro obrneš 2x ne zmoreš pa preigrat nobene soulsborne igre? Evo to men res nikol ne bo jasno.

 

Ne crkujem rad serijsko :D Me živci izdajo... Predvsem pa sem ugotovil, da obožujem igranje iger na stealth (zato mi je ena boljših serij sploh recimo Hitman, nekoč pa Splinter Cell). Tako probam na čim bolj stealth način preigrati vse te igre: Watch Dogs, Assassine, Far Cry, Days Gone, HZD, Ghost of Tsushima, Tomb Raider... Kolikor je le možno se izogibam direktnim konfrontacijam... razen, ko pač ni možno.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 15 minutami:

 

Ne crkujem rad serijsko :D Me živci izdajo... Predvsem pa sem ugotovil, da obožujem igranje iger na stealt (zato mi je ena boljših serij sploh recimo Hitman, nekoč pa Splinter Cell). Tako probam na čim bolj stealth način preigrati vse te igre: Watch Dogs, Assassine, Far Cry, Days Gone, HZD, Ghost of Tsushima, Tomb Raider... Kolikor je le možno se izogibam direktnim konfrontacijam... razen, ko pač ni možno.

 

Moj največji minus Valhalli je obupen oz. nikakav stealth.

 

No, ta očitek ni le moj, ampak bolj ali manj celotnega AC communitija, saj je to eden glavnih minusov Valhalle. Ne le, da je stealth del narejen res slabo za nekako primarno stealth igro, povrh vsega je tudi zelo zelo buggy... že od izida dalje. Šele zdaj so sicer začeli delati par patchev, ki naj bi vsaj buge odpravili, vendar pa slabe stealth mehanike so še vedno prisotne.

 

Tako da prvič v seriji AC iger, da se sploh nisem nikoli trudil stealthat, ampak sem šel gung ho, rambo style v vse trdnjave. Itak je combat smešno lahek, tako da ni težav. Ni pa niti zadovoljstva, ki sem ga imel, ko sem recimo v Odyssej, celotno trdnjavo sovragov ugonobil v celoti na stealth. Fun times.

Povezava do prispevka
  • 6 mesecev kasneje...

 

PLUS:

- FREE (kar je presenetljivo za nek Ubisoft) new game mode

- Rogue Lite

- okolje/bossi

 

MINUS:

- še vedno je to AC Valhalla tepež, ki je daleč od dobrega

 

Ampak hej, glede na to, da je zastonj, ni za stran vreč. Jaz sem zaključil z Valhallo (že Paris DLC nisem uspel dokončat, ker je bil preveč dolgočasen, onega ki so letos izdali sem popolnoma spustil), če je kdo, ki tole še igra, se priporočam za vtise tega Rogue Lite DLCja.

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 mesca kasneje...

Unity je dejansko zelo kompetentna igrica, samo žal pač pokopana pod bugi, tehničnimi težavami in klasičnimi Ubisoft smeče elementi. Sam basic igrica pa je dejansko proper :D ... Pa res je ful z ljubeznijo narejeno mesto, sem igral pred obiskom Pariza in je kar noro, kar so uspeli doseči. Res škoda, da Ubisoft vsako svojo igro nafila s tok smetmi :( 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...