Skoči na vsebino

Hrvaška


kr'en

Priporočeni prispevki

A je kdo šel v zadnjem času na Hrvaško (v zadnjem tednu/dveh)? Ker je plan še vedno da grem čez 2 tedna na dopust (obiranje oljk, na žalost je neodložljivo) in je vprašanje ali je potrebno iti v karanteno za vse "turiste"? Ker kolikor jaz razumem je potrebno iti v karanteno oz se ji lahko izogneš z negativnim testom, ki ni starejši od 48 ur (isto kot pri vstopu v Slovenijo). Ker če rabim delati test pri vstopu in izstopu, to pomeni 200e samo za teste.

Vnaprej hvala za odgovore.

Povezava do prispevka

Bil sem točno 2 vikenda nazaj v Poreču in Vrsarju. Ne na meji za dol, ne za gor niso nič spraševali, samo mahali naj speljem naprej. Nobene gužve naprej. Se mi zdi da ni neke kontrole, da je toliko prepovedi v igri da je sam namen dosežen - zaradi navzkrižnih informacij folku ni jasno ali sploh sme čez mejo in so raje kar doma :)

Povezava do prispevka

Meni je 2 tedna nazaj uspelo priti na mejo. Želeli smo iti z dvema avtoma in do zadnjega nisem vedel če je to možno. Uredili smo tako, da je šel foter prvi čez (on je lastnik nepremičnine na Hrvaškem) in je  pač povedal, da sem v avtu za njegovim še jaz prav tako skupaj z njim. Živimo na istem naslovu, tako da niso komplicirali. 

V četrtek smo šli delat test in potem se moraš v 48 urah spokat nazaj čez mejo. Pazi foro, jaz sem imel na telefonu pripravljen mail z rezultatom testiranja, policistka se je pa zapičila v to, če imam kako dokazilo, da imamo nepremičnino na Hrvaškem. In to pri vstopu V SLOVENIJO. Tile vici o policajih zgleda da vseeno temeljijo na resnici.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...