Skoči na vsebino

[Xbox/PC] Game Pass igre

Priporočeni prispevki

• 2 tedna kasneje...

TW_Coming-Soon_9.3.2024-418daf6e49a357f5c1af-1536x864.thumb.png.e1f0bd0dc1c7195c77911afaea0c9740.png

September 4

Age of Mythology: Retold (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) Available on day one with Game Pass!

September 5

Expeditions: A MudRunner Game (Cloud, Console, and PC)

September 11

Riders Republic (Cloud, Console, and PC)

September 17

Train Sim World 5 (Cloud, Console, and PC) Available on day one with Game Pass!

uredilo bitje Denis
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Kastor reče Dne, 4. 9. 2024 at 10:53:

Age of mythology se da igrat na kontroler? Iskreno nisem še probal strategij resno igrat na ta način :S Pa tale riders republic bi znal bit nek ssx trip down the memory lane <3 

Riders republic je kar zabavno ampak je dokaj arkadno in ima dosti slabše kontrole napram Steep. Je pa grafično izredno lep špil sam hitro se ga navelicas

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_10_15.2024-2c35f34afb6deafd1445-1536x864.thumb.jpg.835e3caa64278375081af8506d0d1abd.jpg

October 16

South Park: The Fractured but Whole - Game Pass Ultimate, Standard, and PC (Cloud, Console, and PC)

October 17

Donut County - Game Pass Ultimate, Standard, and PC (Cloud, Console, and PC)

MechWarrior 5: Clans - Game Pass Ultimate and PC (Cloud, Console, and PC) Available on day one!

October 25

Call of Duty: Black Ops 6 - Game Pass Ultimate and PC (Cloud, Console, and PC) Available on day one!

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Game Pass Ultimate (Cloud)

Call of Duty: Warzone - Game Pass Ultimate (Cloud)

October 29

Ashen - Game Pass Ultimate, Standard, and PC (Cloud, Console, and PC)

October 31

Dead Island 2 - Game Pass Ultimate and PC (PC)

November 5

StarCraft: Remastered - Game Pass Ultimate and PC (PC)

StarCraft 2: Campaign Collection - Game Pass Ultimate and PC (PC)

Povezava do prispevka

Kupil sem rog ally x , zraven dobil 3 mesece free pass. Zdej me zanima, a te igre, ki jih ponujajo... A to je za določen čas in ko jih umaknejo jih ne moreš več igrat? Če bi mi bilo kul in bi podaljšal naročnino po 3 mesecih, se bi mi najbolj splačalo vzeti pc naročnino, ker konzole xbox nimam?

Povezava do prispevka
Pleya reče pred 19 urami:

Zdej me zanima, a te igre, ki jih ponujajo... A to je za določen čas in ko jih umaknejo jih ne moreš več igrat?

Ja. Imaš pa ponavadi velik popust preden jih umaknejo, da lahko nabaviš če bi še igral.

Pleya reče pred 19 urami:

Če bi mi bilo kul in bi podaljšal naročnino po 3 mesecih, se bi mi najbolj splačalo vzeti pc naročnino

Ja. PC je cenejša naročnina, če nimaš konzole itak. Imaš pa PC katalog iger ki se malenkost razlikuje.

uredilo bitje Denis
Povezava do prispevka

Ok, xbox pass sem zrihtal, imam pa težave pri link EA računa. Ko dam link xbox pass z EA , mi javi, da je moj ea račun že povezan, ampak kar z enim mailom. Your accounts can’t be linked because your Xbox account ...... already linked to your EA Account for 3c*****@disabled.ea.com. An EA Account can only be linked to one Xbox account in its lifetime.

Edino support, da mi spremeni ta email na mojega?

Povezava do prispevka

Tip na supportu mi pisal kako sem friendly guy, pa končno en normalen in kooperativen. Pa sem mu čist normalno odgovarjal, pač vedel sem kje je problem... Drgač pa se kar splača tole, za 13 eur na mesec je iger kar nekaj, sploh teh starih iger tipa Red alert, doom 1,2, vsi wolfenstein serije itd...

Povezava do prispevka
Pleya reče pred 9 urami:

Tip na supportu mi pisal kako sem friendly guy, pa končno en normalen in kooperativen. Pa sem mu čist normalno odgovarjal, pač vedel sem kje je problem... Drgač pa se kar splača tole, za 13 eur na mesec je iger kar nekaj, sploh teh starih iger tipa Red alert, doom 1,2, vsi wolfenstein serije itd...

Vse odvisno od tega kar bi igral. Mal mi je čudno da recimo AC Mirage in kak RE village ni gor. Je pa super da imaš diablo in vse CODe. Pa kak lies of P je super da je gor.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_11.4.2024-5184466e1e0ff2381f64-1536x864.thumb.jpg.a9478859a538951c93d41345a048ea4d.jpg

November 4

Botany Manor - Game Pass Standard (Console)

November 5

Metal Slug Tactics - Game Pass Ultimate and PC (Cloud, Console, and PC) Available on day one!

November 6

Go Mecha Ball - Game Pass Standard (Console)

Harold Halibut - Game Pass Standard (Console)

The Rewinder - Game Pass Standard (Console)

Turnip Boy Robs a Bank - Game Pass Standard (Console)

November 7

Goat Simulator Remastered - Game Pass Ultimate and PC (Cloud, Console, and PC) Available on day one!

November 19

Microsoft Flight Simulator 2024 - Game Pass Ultimate and PC (Cloud, Console, and PC) Available on day one!

Povezava do prispevka

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_11_19.2024-7312129a92c4dd896001-1536x864.thumb.jpg.abfd42382c04c82a363c4019d52ece7d.jpg

Prvič na Game Pass:

November 20

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) Day one

November 26

Nine Sols — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Cloud, PC, and Xbox Series X|S)

November 27

Aliens: Dark Descent— Game Pass Ultimate, Game Pass Standard, PC Game Pass (Cloud, Console, and PC)

Prvič na Standard:

November 20

Little Kitty, Big City — Game Pass Standard (Console)

PlateUp! — Game Pass Standard (Console)

uredilo bitje Denis
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

XBOX_GamePass_Announcement_16x9_12.3.2024-d53e9c0c68940a83cfc4-1536x864.thumb.jpg.c1cc4fdcbd14089b2395ee74e2fb82b5.jpg

XGP_Core_ComingSoon_12.3.2024-2af738a749feaccb4df6.thumb.jpg.5b2874166c351488bfa6d53039a56304.jpg

December 4

Crash Team Racing Nitro-Fueled — Game Pass Standard and Ultimate (Console)

DayZ — Game Pass Core (Console)

Forza Motorsport — Game Pass Standard (Xbox Series X|S)

Goat Simulator — Game Pass Core (Console)

Hauntii — Game Pass Standard (Console)

Humanity — Game Pass Standard (Console)

December 5

EA Sports WRC — Game Pass Ultimate and PC via EA Play (Cloud, PC, and Xbox Series X|S)

Overthrown — Game Pass Ultimate and PC (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) Day one

December 9

Indiana Jones and the Great Circle — Game Pass Ultimate and PC (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) Day one

December 10

Wildfrost — Game Pass Ultimate and PC (Cloud, Console, and PC)

January 2

Carrion — Game Pass Standard (Cloud, Console, and PC)

January 7

Road 96 — Game Pass Standard, Ultimate, and PC (Cloud, Console, and PC)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...