Kastor Objavljeno 4. december 2024 Share Objavljeno 4. december 2024 Meh ne vem no, tale prvi del decembra je sam indy pogojno ok. Upam, da mi ne vzamejo kakega špila, ki ga trenutno igram dol Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 4. december 2024 Avtor Share Objavljeno 4. december 2024 Kastor reče pred 7 urami: Upam, da mi ne vzamejo kakega špila, ki ga trenutno igram dol Games leaving Xbox Game Pass and PC Game Pass in December 2024 Forza Horizon 4 – December 15 Rise of the Tomb Raider – December 15 Rise of the Tomb Raider (Windows) – December 15 The Quarry – December 15 The Quarry (Xbox One) – December 15 Amnesia: The Bunker Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan – December 15 Tin Hearts – December 15 Forager – December 15 BlazBlue: Cross Tag Battle Special Edition – December 31 Close to the Sun – December 31 Humankind – December 31 Lego 2K Drive – December 31 McPixel 3 – December 31 Party Animals – December 31 1 Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 8. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 8. januar 2025 (urejano) January 8 Lightyear Frontier — Game Pass Standard (Xbox Series X|S) My Time at Sandrock — Game Pass Standard (Console) Robin Hood - Sherwood Builders— Game Pass Standard (Xbox Series X|S) Rolling Hills: Make Sushi, Make Friends — Game Pass Standard (Console) January 14 EA Sports UFC 5 — Game Pass Ultimate via EA Play (Xbox Series X|S and Cloud) Diablo — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (PC) 8. januar 2025 uredilo bitje Denis 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. januar 2025 Share Objavljeno 8. januar 2025 Diablo 1?? Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 8. januar 2025 Share Objavljeno 8. januar 2025 magični kralj reče pred 50 minutami: Diablo 1?? Tako zgleda, samo na PC seveda. Navedek Povezava do prispevka
Pleya Objavljeno 12. januar 2025 Share Objavljeno 12. januar 2025 V kratkem mi potece game pass PC. Edina variants , da placujem mesecno preko npr paypall, direktno od xbox? Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 13. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 13. januar 2025 (urejano) https://www.gamivo.com/product/xbox-game-pass-3-months-for-pc-eu €24.54 Maš slo account? 13. januar 2025 uredilo bitje Denis Navedek Povezava do prispevka
Pleya Objavljeno 13. januar 2025 Share Objavljeno 13. januar 2025 Sem šel pogledat, imam nemško regijo. Je potem boljše spremenit na slo in bi pol tole delal? Je kar ugodno.... Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 14. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 14. januar 2025 Ne, kar odbrži nemško, sam zna bit da boš rabil nemški VPN pri vpisu kode. Navedek Povezava do prispevka
Pleya Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Aha, to je pol mal riskj biznis. Še kakšna varianta? Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 15. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2025 Ni risky in je zelo enostavno, sem že večkrat aktiviral tako. Rabiš pa vpn (free ali pay). 1 Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 22. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 22. januar 2025 Available today Lonely Mountains: Snow Riders — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Xbox Series X|S, Cloud, and PC) Available on day one! January 22 Flock — Game Pass Standard (Console) Gigantic: Rampage Edition — Game Pass Ultimate, Game Pass Standard, PC Game Pass, (Cloud, Console, and PC) Kunitsu-Gami: Path of the Goddess — Game Pass Standard (Console) Magical Delicacy — Game Pass Standard (Console) Tchia — Game Pass Standard (Console) The Case of the Golden Idol— Game Pass Standard (Console) Starbound — Game Pass Ultimate, Game Pass Standard (Console) January 28 Eternal Strands— Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Xbox Series X|S, Cloud, and PC) Available on day one! Orcs Must Die! Deathtrap — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Xbox Series X|S, Cloud, and PC) Available on day one! January 29 Shady Part of Me — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Console, Cloud, and PC) January 30 Sniper Elite: Resistance — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Cloud, Console, and PC) Available on day one! January 31 Citizen Sleeper 2: Starward Vector — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Xbox Series X|S, PC) Available on day one! February 4 Far Cry New Dawn — Game Pass Ultimate, Game Pass Standard, PC Game Pass (Cloud, Console, and PC) 1 Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 22. januar 2025 Share Objavljeno 22. januar 2025 Hm, a niso Kunitsu-Gami, Tchia in The Case Of The Golden Idol bili v GP že sedaj? Morda samo v Ultimate, hm. S temi tieri je cela štala. Dobro da mi je z Ultimate vseeno kaj je kje. Sicer pa Citizen Sleeper 2, wohooo! Enka je bil tak hidden gem, res dobra. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 22. januar 2025 Share Objavljeno 22. januar 2025 Mater tale snow rider mi je pa še bolj všeč od predhodnika. Tolk pomirjujoče skijanje v dolino <3 Dokler ne začneš padat iz pečin seveda ... 9999x zapored kurba ena smučarska lesena Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 22. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 22. januar 2025 Cvetk0 reče pred 3 urami: Hm, a niso Kunitsu-Gami, Tchia in The Case Of The Golden Idol bili v GP že sedaj? Morda samo v Ultimate, hm. S temi tieri je cela štala Tako je. Zdej dodajajo tudi igre na standard, ki so bile prej na ultimate. Štala ja. Namen pa je imo da zgleda več iger na seznamu. Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 24. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 24. januar 2025 3 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 neat me zanima kolk casa preden obupam 1 Navedek Povezava do prispevka
Ethan Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Saj nevem kaj je blo težje... Ninga Gaiden Black ali Ninja Gaiden 2? Skratka "downloading".... Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 24. januar 2025 Share Objavljeno 24. januar 2025 Kaj je s temi forami da nima Ninja gaiden 2 DLSS na gamepass verziji medtem ko na steam verziji je wtf? Drugače pa zelo priporočam Lonely Mountains: Snow riders. Noro lepa grafika in zabaven, chill a hkrati zajeban špil Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 5. februar 2025 Avtor Share Objavljeno 5. februar 2025 February 5 Another Crab's Treasure — Game Pass Standard (console) Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes— Game Pass Standard (console) Starfield — Game Pass Standard (Xbox Series X|S) February 6 EA Sports Madden NFL 25— Game Pass Ultimate, PC Game Pass via EA Play (Xbox Series X|S, Cloud, and PC) February 13 Kingdom Two Crowns— Game Pass Ultimate, Game Pass Standard (Cloud and console) February 18 Avowed — Game Pass Ultimate, PC Game Pass (Xbox Series X|S, Cloud, and PC) Available on day one! 1 Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 5. februar 2025 Share Objavljeno 5. februar 2025 (urejano) Eno leto in pol za first party game da pride na Game Pass standard. Meni se zdi to čisto predolgo. Izgleda, da res želijo, da bi bili vsi na Ultimate tier-u. Game Pass Core pa zgleda skoraj nikoli ne dobi ničesar novega. Imo bi morali Core in Standard združit in zadevo poenostavit v: Ultimate - day one titles on console and PC, multiplayer Standard - no day one titles, console only, multiplayer PC - day one titles on PC, PC only, multiplayer 5. februar 2025 uredilo bitje Cvetk0 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 5. februar 2025 Share Objavljeno 5. februar 2025 A na cloud lahko kdaj računamo v Sloveniji ali so to sanje? Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 5. februar 2025 Share Objavljeno 5. februar 2025 (urejano) Pomojem dokler ni uradne Xbox podpore za console tudi cloud uradno ne bo, ker je zadeva del Ultimate tiera. Jaz trenutno sicer uporabljam app Xbplay, ki podpira tako remote play na konzoli kot tudi Cloud play. Zgleda pa da Cloud geo blocking delajo na webu ne pa tudi na library in streaming API-ju. Nisem še poskusil ali zadeva deluje tudi v Sloveniji ampak zadnjih nekaj mesecev sem v Vietnamu špilal na Cloud-u tako, da sem si nastavil server region na Japan ali pa South Korea in zadeva za igre, ki niso preveč latency sensitive, dela zadovoljivo. Omenjeni app je možno preizkusiti brezplačno če se prav spomnim, je pa licenca ob nakupu vezana na Gamer Tag, tako da se ga lahko z enim nakupom uporablja tako na PC kot na mobile. 5. februar 2025 uredilo bitje Cvetk0 Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 19. februar 2025 Avtor Share Objavljeno 19. februar 2025 February 20 F1 24 — Ultimate, PC Game Pass, EA Play (Console, PC, Cloud) Warhammer 40,000: Rogue Trader — Ultimate, PC Game Pass, Standard (Xbox Series X|S, PC, Cloud) February 25 Watch Dogs: Legion — Ultimate, PC Game Pass, Standard (Console, PC, Cloud) 1 Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 19. februar 2025 Share Objavljeno 19. februar 2025 Opa, Rogue Trader. Menda izredno dober RPG špil. Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 25. februar 2025 Share Objavljeno 25. februar 2025 Prvi šus je "free" 😉 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 25. februar 2025 Share Objavljeno 25. februar 2025 OH NOES Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 5. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 5. marec 2025 March 4 Monster Train — Ultimate, Standard, and PC Game Pass (Cloud, Console, and PC) March 5 Galacticare — Game Pass Standard (Xbox Series X|S) March 6 One Lonely Outpost — Ultimate, PC Game Pass (Cloud, Console, and PC) March 11 Enter the Gungeon — Ultimate, Standard and PC Game Pass (Cloud, Console, and PC) March 13 Mullet Madjack — Ultimate, PC Game Pass (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) March 18 33 Immortals (Game Preview) — Ultimate, PC Game Pass (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) Available on day one! Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 5. marec 2025 Share Objavljeno 5. marec 2025 Ne štekam čist teh rotacij, monster train in gungeon sta že bila in zdaj spet nazaj :S 1 Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 5. marec 2025 Avtor Share Objavljeno 5. marec 2025 Lies of P pa 15.3. zapušča GP, tako da za DLC bo treba nabavit igro + DLC. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.