Skoči na vsebino

[multi] Watch Dogs: Legion


Priporočeni prispevki

Genau tu nekje je kot AC-ji in Far Cry kot praviš. Ni to vrhunska roba je pa mi bla fun. Verjamem, da mi bo tudi ta.

 

Sranje je, ker je do zdaj bla par mesecev suša, zdaj pa pridejo ta Watch Dogs, AC: Valhalla, Cyberpunk, nove konzole z nekaj igrami... In če dam zraven še Spidermana, so to vse open world igre, ki terjajo precej časa.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

So želeli probati nekaj novega kar močno podpiram, ampak zgleda žal ne pali. Sem full presenečen nad trenutno Metacritic oceno, ker sem poslušal par ljudi, ki so igrali že več kot mesec nazaj in so pohvalili ideje in celotno zadevo. Saj nisem pričakoval ocene 90... sem pa med 80 in 85. Počakajmo še malo. Igral bom ziher, ne pa za full price.

Povezava do prispevka

Prvi vtisi (igral cca 2 urci na PS4 Pro s SSDjem na HDR TVju:

 

- odigral 3 main misije, en optional ''base'' in malo lutal po Londonu ter se ganjal s policijo

-  zelo (res zelo!) lepo za videt, ampak igra štekaaaaa za popizdit, madona, to se skoraj ne da igrat: v vožnji je šlo na trenutke na 20 fps po občutku sodeč. Dvomim, da bo kaj boljše s patchi, bo treba najbrž preigrat na PS5 ali PCju. 

- v dveh urah sem doživel kar dva crasha igre, kar je seveda slab znak, je pa day1, tako da treba tudi to vzeti v obzir

- všečno je to, da si sam najdeš svoj main lik: sem kar nekaj časa ''firbcal'' po mestu in gledal, kdo bi bil lahko kandidat zame, vzel sem neko staro bakico, ki ne more se sklonit (resno ne zezam), ampak ima granatomet , dobro služi dnar in na sploh je mean as fuck :D

- po drugi strani je to tudi minus: nisem vedel, da me bo ''bot'' voice acting svojega main lika toliko motilo... v dveh urah se voica mojega lika nisem mogel privadit, je namreč tako mehansko spremenjen, oz. popačen, da deluje kot da bi kdo drugi po telefonu govori, ne pa moj lik

- vse skupaj (gibanje, odzivnost in pa zlasti vožnja) mi deluje precej bolj leseno kot Watchdogs2, mogoče zaradi že omenjenega slabega performanca, ampak tudi sicer se nisem mogel znebit občutka clunkynessa. Vozila so dokaj slabo odzivna, še posebej mali mestni skuterčki, ki ne bi smeli dajati občutka, da voziš tank iz druge svetovne vojne

- fucking Angleži, nikakor da se privadit vožnje po levi strani ceste :D 

 

Za primerjavo, Watchdogs2 mi je takoj sedel, bil je že ob izidu kar lepo spoliran in zelo uživanstki. Trojka oz. Legion pa me po performancu žal bolj spominja na W1.

 

Bom najbrž še malo jutri odigral, pa poročam dalje, sicer pa bi skoraj raje počakal na PS5, če bo sreča, za ga dobit day1.

  • Račka +1 3
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Carski Ubi špil. 

 

Enga modela bi moral srečat pred bajto in dam cajt naprej tip se zatakne nekje med vrati in kar nekaj hoče plezat po vratih.

 

Ai sovragov je glup do amena, pa tudi motorično so dost debili.

 

Ai šoferjev je tut glup. Sem rešil talca in slišim neko zaoetavanje v podzemni hiši. En avto na boku, kombi spredaj in en zadaj, en revež pa vmes ujet pa rikverc pa naprej non stop.

 

Mesto je pač London. Bi raje videl da je kje drugje kjer voziji po pravi strani u 3pm. 

 

Avti so neka čudna mešanica starega, modernega in futurističnega in sploh ne paše skupaj. Stari e type pa rolls royci tip avtomobilovy res nenormalno veliko št. Potem nekaj modernega, nič posebnega. Potem pa kamioni direkt iz prihodnosti.  

 

Pa vse babe so grde. 

 

Pa še en plus. Ni vprašajev. Je pa zato polno ostalega dreka. 😂

  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Naredil še nekaj main missionov in tono side missionov ter ''pucal cone'':

 

- igra res zablesti, ko odkleneš nekaj upgrejdov, pa lahko hackaš drone ipd. Zelo všečne so 'puzzle'' misije, ko moraš pogruntat kdaj shekat kamero, kdaj pajka, kdaj drona, skratka, za del, kjer je bila že dvojka močna.

- dobil sem nekega špijuna, ki ima James Bond uro ter Aston Martina. Z uro ''jammaš'' sovragom puške na daljavo. Model je tolko odštekan, da ima cloak avta (!!), ter guided missile na avtu... sem šel malo okoli pa delal štalo po mestu, pride policija, nato pa pališ cloak in zbežiš.

- nasploh so heroji, torej malo močnejši ljudeki res zanimivi ter ZELO raznoliki: poleg špijuna, sem dobil še Beemasterja. Možakar zgleda kot nek X-man in meče čebele z rokava (:D) na enemije ter jih tako stuna. 

- side missioni so dokaj domiselni: recimo splezaš s pajkcom znotraj Big Bena po kolesju ure do vrha (parkour s pajkcem), ali pa vdreš v Buckhingam Palace in se spretno izogibaš močnemu securityju

- igra ima nek kvazi nemesis sistem iz Shadow of Mordor: recimo: ubijem enega vojaka, nakar mi čez čas javi, da je en osebek mojega teama ugrabljen ter ga moram rešit. Ugrabil pa  ga je brat od vojaka, ki sem ga ubil, zato ker se hoče maščevat DeadSecu (tvoji organizaciji). Torej dejansko nosiš neke posledice svojih akcij. Enako vplivajo tvoje dobre geste, ko komu pomagaš, nato ljudi / znance te osebe lažje recruitaš v bodoče

- res sede izbira pravega možakarja za posamezno misijo. Perkov imajo posamezniki nebroj in precej spremeni sam potek misije. Lahko greš not kot Rambo, ali pa si stealth master, lahko si haker, tako da hitreje hekaš ipd. Če imaš v teamu koga, ki je policaj, vojak ipd. lažje greš v policijsko postajo ipd., ker imajo uradno uniformo ter so znani varnostnemu sistemu

- zelo sem užival se šetat okoli z velikim cargo dronom. Ne samo, da tako prideš na streho, ampak tudi ker lahko prevažaš cargo (ter seveda sebe na vrhu). No, če je cargo jeklenka, jo z višine spustiš kot bombico na glavo nič hudega slutečim sovragom :D

 

- še vedno me jezi relativno slab performance na ps4, ki sicer ni moteč med misijami, ko si peške, ampak vsakič ko greš v avto. Pa vozni model je preveč clunky... ne vem ali je to povezano s fpsji, ampak ko vozim sem kot kak pijanec s 3.0 promila v krvi. Ne glede na vozilo.

Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...

Jaz sem igral, vse dokler mi en njihov game breaking bug nekje na 40% igre preprečil napredovanje, sem popolnoma blokiran znotraj misije in morem nardit nič. Še dandanes tole ni patchano in sem igro zbrisal, mogoče jo preigram, ko pridejo vsi DLCji.

 

Ne priporočam v tem trenutku. Ni pa popolne smeti. Mi je nekako slabša kot dvojka in boljša kot enka.

 

So imeli neke plane tudi za multiplayer ampak so vse skupaj delayali, ker so imeli ful bugov. 

Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Hattori reče pred 1 uro:

Danes pride next gen 60 fps patch + igraj e na PSN sale-u. Je kdo zadevo končal, kakšno overall mnenje, če je vredno preigranja za 30 eur?

Za ubisoft open workl kar ok, velik plus je da ni predolga (tam dobrih 20h) in da ni grinding-a.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...