Kočevc Objavljeno 31. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 31. maj 2024 Demon Souls PS5 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 31. maj 2024 Share Objavljeno 31. maj 2024 (urejano) Jaz nadaljujem z jebanjem ježa v System Shock Remaku. Sem se že čist navadil na svinjsko zafukanost, ogromne levele in tako popolno odsotnost handholdinga, da imam močan občtek, da avtorji dejansko niso želeli, da se igrica igra Nekako sem dojel, da je moj prvi glavni objective to, da preprečim Shodan, da Zemljo napade z planet mining laserjem. Ok. Sem preko nekih XY zapiskov našel način, da sem laser dejansko sfukal. Potem se je pojavila Shodan, mi objasnila da ima še par planov da sfuka človeštvo in mi zaupala, da smrdim po dreku. In... to je to? Omeni sicer da kuha mutagene v nekem "grove" predelu, ki je nekje v executive departmentu ladje, in čao miki. Kar se tiče raznih story revealov, boss weaponov, pač NEČESA, da ti bo dalo dpber občutek, ker si naredil prvi del špila - od vsega tega dobiš sam fart po faci niti main objective in marker na zemljevidu se ti ne spremeni - to pa zato, ker špil ne pozna ne main objectiva ne markerjev na mapi NICE. In zdaj pač lutam po ladji, raziskujem in si mislim svoje, ladja me ne mara, jaz pa nje ne, in to je to. aja pa še en gamer-friendly twist. Ugotovil sem, da ne samo da so vsi puzzli v špilu random generated - tudi vse kode in passwordi v špilu so Res me ekstremno zanima, kaj si o gameplay loop dizajnu tega špila misli kakšen ubisoft, guerrilla games ali insomniac 31. maj 2024 uredilo bitje Galko 1 2 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 31. maj 2024 Share Objavljeno 31. maj 2024 Prekleti kramp zavaljeni, po nesereči sem izbrisal Trenutno igram 5/2024 topic, ko sem ga hotel zakleniti @sadhu sequencer a lahko nekako recoveraš zadevo? Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 31. maj 2024 Share Objavljeno 31. maj 2024 Jaz sem pa kar tko fukno 4 ure zivljenja v Event Horizon in Alien 4, zaradi Dead Spacea. 1 Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 31. maj 2024 Share Objavljeno 31. maj 2024 Eve Online, že 14 leto zapored 2 Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. maj 2024 Share Objavljeno 31. maj 2024 Vučko3 reče pred 20 minutami: Jaz sem pa kar tko fukno 4 ure zivljenja v Event Horizon in Alien 4, zaradi Dead Spacea. Guilty pleasure? Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Galko reče pred 7 urami: Prekleti kramp zavaljeni, po nesereči sem izbrisal Trenutno igram 5/2024 topic, ko sem ga hotel zakleniti @sadhu sequencer a lahko nekako recoveraš zadevo? Vidim topic, da je zaklenjen. Je to rešeno? 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 smarnca reče pred 7 urami: Eve Online, že 14 leto zapored Respect. Brez takih igralcev ne bi blo tok carskih zgodb iz EVE Online 2 Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Galko reče pred 7 urami: Prekleti kramp zavaljeni, po nesereči sem izbrisal Trenutno igram 5/2024 topic, ko sem ga hotel zakleniti @sadhu sequencer a lahko nekako recoveraš zadevo? urejeno 1 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2024 A si zaspal dans ponoc al 😃 bolj se potrudi drugic 🤣 Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 anyway igram Doom 1993. po odigrani trojki (DLC pustil za drugic), ki mi je na momente najedala, vecino casa pa deliverala tako igralno, vzdusno in vizuelno, evo back to where it all begins. pase Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2024 Od kdaj ni pavze pa znucanje weaponov v demoncih D: Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 se kr hades2 pa obcasno hades1 neat Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Kingdom Come, lih se mi zdi, da sem malo lost pri enem questu, ki se pokriva še z enim drugim questom Pomoje bom kar začel samo še delat Main Queste Povezava do prispevka
fric Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 (urejano) Včeraj končal Kingdome come špil mi pušča mešane občutke. Celo igro sem imel tak love-hate razmerje. Boj je lesen in čuden mehanika, ki se ne razvije tekom igre ampak je isti. Vsaj kolikor sem se bojeval. Cel konec od obleganja pa do jahanja v sončni zahod mi je top. Sploh, ko sediš za mizo in sel razlaga geopolitično stanje v svetu. Upam, da bo več tega v dvojki. Stranski kvesti so zanimivi žal pa jih preveč zahteva neke brezveznega jahanja po deželi (fast traveling). Pravtako bi lahko nosilci teh kvestov bi bila bolj vpleteni v glavni kvest. Špil je taka lepa osemka. Aja, grmovje FAK U. Nadaljujem s Senuo II. 1. junij 2024 uredilo bitje fric 3 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2024 Kaj je s temi demonci pa bonfireji 😅 treba cez pol mape laufat k te boss zbije. Pa te razni fogi k so, enkrat je navadn prehod, drugic pa boss arena fml 🤣 Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Kočevc reče pred 14 minutami: Kaj je s temi demonci pa bonfireji 😅 treba cez pol mape laufat k te boss zbije. Pa te razni fogi k so, enkrat je navadn prehod, drugic pa boss arena fml 🤣 Sam reci hvala ker so vsaj bossi easy Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2024 3 leta al kolk nism igral, men ni trenutno nic easy 🤣. Pa mal me motijo stvari k niso nikjer omenjene? Recimo a ma scit parry al ne, a majo weaponi kake posebne napade itd. Se mi zdi da je blo v Elden Ring mal bl pregledno Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Nekak drugega kot well duh ti težko rečem. Špil je skoraj totalno 1:1 kopija izvirnika, vsaj kar se boja in mehanik tiče Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Kočevc ti nisi nič drugega igral kot Sekiro in Elden Ring? Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2024 Samo se dark souls 3. Bloodborne sm probal pa mi je bedna bla 😃 1 1 Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 spust si samar 2 1 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2024 Cakam da bo prisel bloodborne remake z boljso grafiko, 60fpsji pa mogoc z manj podriskano barvno shemo 😃 1 Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Kočevc reče pred 31 minutami: Cakam da bo prisel bloodborne remake z boljso grafiko, 60fpsji pa mogoc z manj podriskano barvno shemo 😃 najboljsa barvna shema in atmosfera ever 3 2 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 1. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 1. junij 2024 A si ze probal igrico Sekiro? Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Sekiro ni dark, je pa masterpiece Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 1. junij 2024 Share Objavljeno 1. junij 2024 Men je bla Bloodborne tud brezvezna igrica, kill me Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki