Skoči na vsebino

Trenutno igram [06/2024]

Priporočeni prispevki

Jaz nadaljujem z jebanjem ježa v System Shock Remaku. Sem se že čist navadil na svinjsko zafukanost, ogromne levele in tako popolno odsotnost handholdinga, da imam močan občtek, da avtorji dejansko niso želeli, da se igrica igra :D Nekako sem dojel, da je moj prvi glavni objective to, da preprečim Shodan, da Zemljo napade z planet mining laserjem. Ok. Sem preko nekih XY zapiskov našel način, da sem laser dejansko sfukal. Potem se je pojavila Shodan, mi objasnila da ima še par planov da sfuka človeštvo in mi zaupala, da smrdim po dreku. In... to je to? Omeni sicer da kuha mutagene v nekem "grove" predelu, ki je nekje v executive departmentu ladje, in čao miki. Kar se tiče raznih story revealov, boss weaponov, pač NEČESA, da ti bo dalo dpber občutek, ker si naredil prvi del špila - od vsega tega dobiš sam fart po faci :D niti main objective in marker na zemljevidu se ti ne spremeni - to pa zato, ker špil ne pozna ne main objectiva ne markerjev na mapi :D :D NICE. In zdaj pač lutam po ladji, raziskujem in si mislim svoje, ladja me ne mara, jaz pa nje ne, in to je to.

aja pa še en gamer-friendly twist. Ugotovil sem, da ne samo da so vsi puzzli v špilu random generated - tudi vse kode in passwordi v špilu so :D :avadodo: :avadodo:

Res me ekstremno zanima, kaj si o gameplay loop dizajnu tega špila misli kakšen ubisoft, guerrilla games ali insomniac

uredilo bitje Galko
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Včeraj končal Kingdome come špil mi pušča mešane občutke. Celo igro sem imel tak love-hate razmerje. Boj je lesen in čuden mehanika, ki se ne razvije tekom igre ampak je isti. Vsaj kolikor sem se bojeval.

Cel konec od obleganja pa do jahanja v sončni zahod mi je top. Sploh, ko sediš za mizo in sel razlaga geopolitično stanje v svetu. Upam, da bo več tega v dvojki.

Stranski kvesti so zanimivi žal pa jih preveč zahteva neke brezveznega jahanja po deželi (fast traveling).  Pravtako bi lahko nosilci teh kvestov bi bila bolj vpleteni v glavni kvest.

Špil je taka lepa osemka.

Aja, grmovje FAK U.

Nadaljujem s Senuo II.

uredilo bitje fric
  • Račka +1 3
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...