Skoči na vsebino

EURO 2024

ronaldinho

Kdo bo evropski prvak?  

70 glasov

1. 1. Kdo bo evropski prvak?

• Anglija
      5
    • Belgija
      3
    • Francija
      22
    • Hrvaška
      2
    • Italija
      4
    • Nemčija
      9
    • Nizozemska
      0
    • Portugalska
      6
    • Slovenija
      17
    • Španija
      2
    • nekdo drug (dodaj komentar)
      0

Ankica je zaprta za glasovanje

Priporočeni prispevki

Repost, če bo še kdo hotel gledati kaj več, kot pa kar dobi za RTV prispevek. Deluje super, javim v petek, če tudi iz tujine:

Navedek

https://nettvplus.com/

Narediš račun za 30 dni preizkusno, se potem vpišeš v Eon in gledaš SK1 našo verzijo. Skenslaš po četrtfinalu, ko lahko gledaš tekme na RTV. Sem na A1, pa sem iskal loophole.😅 Ne pozabit skenslat po koncu Eura.

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka
shure reče Dne, 17. 6. 2024 at 10:44:

Repost, če bo še kdo hotel gledati kaj več, kot pa kar dobi za RTV prispevek. Deluje super, javim v petek, če tudi iz tujine:

Meni free račun eon dela že najmanj dve leti bp. Še zdajle na morčiju veselo gledam tekme na SK, seveda omejeno zgolj zaradi jebenega wifi v kampu. Včeraj zvečer presenetljivo brez večjih štekanj gledal FRA - AUT. Očitno vongrifinovih gazd še ni toliko na dopustu, da bi masovno štekali net.

Povezava do prispevka

bolj malo spremljam tole prvenstvo razen Slovenije - obstaja kaka stran s highlightsi tekem, pa da so posnetki dlje časa dostopni in jih ne brišejo takoj?

UEFA sama na svoji spletni strani in YT kanalu nima nobenih proper povzetkov, razne hajlajc piratske strani pa očitno ful bolj temeljito tučejo dol kot pri preteklih Eurih in SP-jih :(

Pizda no, nacionalka ti prenaša eno tekmo na dan, druga televizija s pravicami je skrita za paywallom tega, da je na voljo samo pri enem operaterju, UEFA pa po hitrem postopku blokira in takedowna dobesedno vse na internetih, ker diši po parminutnem povzetku, tudi če gre za tekme prvega ali drugega kroga, ki že zdavnaj niso več v središču pozornosti in spletnih klikov...

Saj vem, da so obvodi (VPN-ji in slično), ampak mi je res bedno, da je v primerjavi z 10-20 let nazaj ogled vseh oz. poljubne tekme in povzetkov (tudi za že en teden staro srečanje) bistveno težje dostopen... demokratičnost in ljudskost fuzbala my ass, pa demokratični prosti trg TV pravic v primeru SLO tudi ful dobro opravlja svojo funkcijo zagotavljanja top storitve in ponudbe

uredilo bitje Raz
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...