Skoči na vsebino

Kateri telefon

Sigma

Priporočeni prispevki

Aktivist Vanč reče pred 22 urami:

Jaz nimam pojma zakaj ta zgoraj 30W iz Lidla ne zmore hitrega polnjenja. Še indukcijski mi polni 2x hitreje. Sem mislil, da je kabl hin in menjal. Ni blo, ne.

obstajajo standardi za hitro polnenje, tako da se ti komot zgodi, da se telefon in polnilec ne razumeta med sabo in dobiš ven max 2A oz. 10W

ko se kupuje cheap robo, je treba vedno pogledat da podpirata isti standard

je pa vsaj večina kompatibilnih za nazaj, tako da moj 5 let star 'univerzalni' polnilec tud vse moderne pizdarije fila s svojim max, nisem še naletela da se s kakšno ne bi razumel

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Berbasecks reče Dne, 26. 7. 2024 at 16:23:

js mam en Huawei polnilc, ki vse, kar ni Huawei, fila ekstremno počasi :D

jz mam huawei polnilec od p30 lite pa mi samsung xcover7 4000mAh baterijo napolne tam nekje v 2 urah pa še mal. 

Povezava do prispevka

Ja sam meni je glupo da rabiš delat neko raziskavo da ves če je 13t pro boljši od 14 navadnega... (karikiram) :D

Podbrandi so pa sploh kriza ja 

Also, ker telefon do 300€, oziroma 400€ se priporoča zdej? 

Poco x6 oziroma f6? 

uredilo bitje Me3do
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 44 minutami:

Kak za vraga pa si to ugotovil? Verjetno prebral kje? 

Boš dobil nek updejt z integriranim indijskim support centrom :D

Prebral itak, priporočajo Indijo, Indonezijo, Hong Kong, UK, Singapur.

Meni je že 2x delovalo samo z Indijo. Nastaviš počakaš kakšno uro in update pride. Zdaj sem bil z nastavljeno regijo na Slovenijo od marca brez updatov, za Indijo pa sta bila vmes že 2. Pa kljub temu da gre za EEU rom. Ma kdo razume te Kitajce in njihovo logiko.

Sej to je en in isti rom, samo ene regije dobijo prej, ene kasneje, ene sploh ne.

Edit: sem se zdaj malo bolj poglobil. Vsaka regija ima neke svoje fore. Recimo Indija ima bolj pogoste update inmalo več reklam, Singapur nima omejitev glede najvišje glasnosti kot jo imajo EU države, UK nima reklam v SWju, ker so tam prepovedane itd...svašta.

uredilo bitje MorskaGlista
Povezava do prispevka

Za 300€ zdaj dobis ze Flip4 in Fold3.

Prvega na eBay, drugega na Bolhi, kontra je drazje, 400€ in 520€.

Kaksen Xiaomi 6,7" cegel neki. Fold3 je sicer tudi odebeljen 6,2" telefon, ampak zame je tablica. Prej sem imel A9+, ki je ogromna in tezka.

Fold je pa se ravno toliko da ne moti v zepu. Proti prejsnjemu Sony 10 V ni take razlike kot bi mislil. Ampak za telefon imam jaz itak Flip4, ki je se 2x manjsi in lazji.

uredilo bitje GrimReaper
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 54 minutami:

@Berbasecks kaj porečeš na te izjave?

Flip je predrag za to, kar ponuja (oziroma tkole za 300€ ni). Plačaš gimmick. Sam ga ne bi nikoli vzel, če bi ga moral plačati po ceni, kot je bila takrat :)

Črta se občuti, je pa meni nemoteča, vsakemu svoje

ekran po dobre pol leta brez praske

Jaz sem zaenkrat izredno zadovoljen in upam, da bodo tud v prihodnosti delali flip phone  

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...