╭∩╮ Sigma Objavljeno 19. junij 2024 Share Objavljeno 19. junij 2024 Kako to da ta igra nima svoje teme? Nohče več ne igra? Je padlo iz mode? JAz igramo mtg areno, ne vem pa kako je kaj z igranjem v živo v sloveniji. ŠE obstajajo kakšni uradni drafti, sealdi...? 1 Navedek Povezava do prispevka
ngolomate Objavljeno 20. junij 2024 Share Objavljeno 20. junij 2024 Imaš draft ali sealed za vsak set release, Magic Slovenija na facebooku, MTG Slovenija in Cardpoint na discordu. Mislim da bo v začetku julija naslednji. Cardpoint pa objavi koledar dogodkov za vsak mesec. 1 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 22. junij 2024 Share Objavljeno 22. junij 2024 izven ljubljane je precej dead, v ljubljani pa maš kar nekaj dogajanja. nekaj malega majo v celju in v kopru, drugo pa mislim, da dejansko več ne obstaja. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 22. junij 2024 Share Objavljeno 22. junij 2024 V Kranju je park Enigma al neki takega. Tm ga pomoje kr gejmajo. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Jaz vsake toliko odigram kakšno igro s sodelavcem, ker ima ful deckov, ampak je bolj tist "slowly getting back into it". Predrag šport je to. 1 Navedek Povezava do prispevka
Krutec Objavljeno 26. avgust 2024 Share Objavljeno 26. avgust 2024 Sam imam se zmerom doma cel album za Invasion/Planeshift/Apocalypse. Takrat sem bil tko ziher da bo to vredno nek konkreten denar in sem jih z rokavicam dajal v album lol No sej po svoje mi ni zal, ker imam en tak spomin. Je pa fajn da je tema, me ima da bi sel kako partijo v zivo s temi kartami spet. Navedek Povezava do prispevka
izobčenec Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 To še kdo igra? Doma imam neko manjšo kolekcijo (cca 1k€), ki bi se je rad znebil, je kak interesent? Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 16. oktober 2025 Share Objavljeno 16. oktober 2025 izobčenec reče Dne, 11. 6. 2025 at 13:10: To še kdo igra? Doma imam neko manjšo kolekcijo (cca 1k€), ki bi se je rad znebil, je kak interesent? To podaris al kako? Navedek Povezava do prispevka
izobčenec Objavljeno 17. oktober 2025 Share Objavljeno 17. oktober 2025 BlueSan reče pred 17 urami: To podaris al kako? Ne, prodam 🙂 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 17. oktober 2025 Share Objavljeno 17. oktober 2025 Oki doki. Jst si sploh ne prrdstavljam da bi to naredu z Richardovo drugo igro ki si jo lastim in za kstero sem vrgel par tisoc € 😃 Navedek Povezava do prispevka
ReV Objavljeno 7. april 2026 Share Objavljeno 7. april 2026 A ima kdo Sephirotha mogoče in bi ga prodal? Fabled soldier. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.