Skoči na vsebino

Novi superman

Vodokotlič

Priporočeni prispevki

B-Magic reče Dne, 28. 6. 2024 at 10:31:

Brokoli frizura se temu reče :) 

Fun fact sem od kolegice izvedel, ko je bila pri frizerju v centru Lj. Mulci si baje te trajne redno pri frizerjih vzdrzujejo. Na minimalno 14 dni po dve uri visijo pri frizerjih za taprau brokoli (fade + kodrčki). 

• Solzice 1
  • Ne me jebat 1
  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka

o lol.

Kar brokoli frizura...  pa čudna fuzija med starim in novim kostumom.  Tole ne vem če bo šlo zame glede gledljivosti. Man of Steel varianta z igralcem Henry Cavillom mi je bila super od novejših filmov Supermana. 

Ma tole novo ni šans da sploh pogledam... 

uredilo bitje Henrik
Povezava do prispevka
Kakarotto reče pred 4 urami:

Fun fact sem od kolegice izvedel, ko je bila pri frizerju v centru Lj. Mulci si baje te trajne redno pri frizerjih vzdrzujejo. Na minimalno 14 dni po dve uri visijo pri frizerjih za taprau brokoli (fade + kodrčki). 

Vse je najslabše

Also

#tipi so pićke

Povezava do prispevka
SpaWn reče Dne, 30. 6. 2024 at 9:48:

Vsaj smo šli ven iz Snyder-jeve depresivne barvne lestvice.

Za naredit dobrega Superman-a, bi morali celoten koncept obrniti na glavo. Lik ima skoraj 100 let, čas je za korenite spremembe, ali upokojitev.

Sej so korenite spremembe, brokoli frizura pa fanta ma po novem.

Povezava do prispevka
Kakarotto reče Dne, 30. 6. 2024 at 9:14:

v naših šolskih cajtih so bili s tako frizuro tipični piflarji, ki jih je bullyjal vsak, ki je imel 5 sekund časa

Povezava do prispevka
  • 5 mesecev kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...