erted45 Objavljeno 15. julij 2025 Share Objavljeno 15. julij 2025 To bi po mojem Boris vedel (mimogrede, kje pa sploh je? A ga je dejansko kap od vseh nebuloz znotraj te teme?) Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 15. julij 2025 Share Objavljeno 15. julij 2025 A hodite kej v hribe al mate sam ravninske etape 7 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 A nisi ti imel tistega Faktor cestaka? Kaj se je zgodilo s tem? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 16. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 16. julij 2025 meebo reče pred 9 urami: Ali pozna kdo kaksen otroski sedez, ki gre tudi na karbonsko sedežno cev al so samo za aluminjasta kolesa? Ne bi jaz nic na karbonske cevi obesal in sraufal Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 (urejano) erted45 reče pred 11 urami: To bi po mojem Boris vedel (mimogrede, kje pa sploh je? A ga je dejansko kap od vseh nebuloz znotraj te teme?) zaradi mene je fasal aritmijo, dokončal ga je pa Kočevc malo za hec, saj ga ne maram ampak privoščim mu pa tudi ne da se mu kaj zgodi 16. julij 2025 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 S<3NEC reče pred 2 urama: A nisi ti imel tistega Faktor cestaka? Kaj se je zgodilo s tem? Imel in imam še. Zadnje čase je sicer bolj rezervirana za daljše (vikend) ture. Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 doz reče pred 14 minutami: zaradi mene je fasal aritmijo, dokončal ga je pa Kočevc malo za hec, saj ga ne maram ampak privoščim mu pa tudi ne da se mu kaj zgodi Ni isto brez njega Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 erted45 reče pred 11 urami: To bi po mojem Boris vedel (mimogrede, kje pa sploh je? A ga je dejansko kap od vseh nebuloz znotraj te teme?) Mogoče mu je pa nerodno, ker je buco malo lažnivega kljukca? Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 do elaborate please Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 Jake the Mess reče pred 25 minutami: do elaborate please +1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 16. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 16. julij 2025 Prav meho da trenira zdj, da ko pride hrabri misek do njega da mu bo lahk sledil na prelaze Nima cajta za nas kle Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 (urejano) On ne rabi treninga, že zdaj lomi pogonske sklope s surovo močjo. 300W tako malo za ogrevanje, da ga ne zebe. 16. julij 2025 uredilo bitje Mrhovinar Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 Drevored: a nimas ti neke Fox vilice? Skoraj vse so priproceno 15-20% SAG. Shocki pa 30%. Ni cudno da je Boris spizdu ce na vsaki strani odkrivamo toplo vodo Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 Švicarjem so zaknel net na vn, nima pa VPNja. Bolj verjetno je fasal ban za kakšn glup post. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 16. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 16. julij 2025 Mrhovinar reče pred 50 minutami: On ne rabi treninga, že zdaj lomi pogonske sklope s surovo močjo. 300W tako malo za ogrevanje, da ga ne zebe. Sam drugac ce nisi vedu je boris ze parkrat prefural DOS, tko da je kr mrga na bajku Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 gorann reče pred 2 urama: Sam drugac ce nisi vedu je boris ze parkrat prefural DOS, tko da je kr mrga na bajku Verjetno mu powermeter ne dela oz. mu kaže za 1 nogo Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 16. julij 2025 Share Objavljeno 16. julij 2025 (urejano) b4d reče pred 5 urami: Drevored: a nimas ti neke Fox vilice? Skoraj vse so priproceno 15-20% SAG. Shocki pa 30%. Ni cudno da je Boris spizdu ce na vsaki strani odkrivamo toplo vodo jaz mam marzochija tkole sem naredil. v stacuni sem rekel naj mi napumpajo vilco za 100kg. tkole napumpana vilca je bla dost trda. nisem se pocutil dobro furat. pol sem malo po malo spuscal zrak ven. zdaj je kul za furat po teh malih stvareh (makadam, korenine, luknje, ipd) ampak me zjebejo malo vecje stvari, dive pri bremzanju, dive v kompresijah, itd.. vilca je premehka. tkoda nisem tocno meril saga tko na priblizno sem povedal. na zacetku je bil sag 5-10% na oko, zdaj je ~30%. niti nima veze kolk je sag. bolj je to problem, da je vilca al pretrda al premehka. inb4 vilco je treba prilagajat terenu. ne govorim da je vilca premehka za neke bikepark jumpe in drope. furam bolj na easy traile kjer bi morala vilca performat na vsemu kar naletis. edit: lihkar iz golovca. priznam in se strinjam, da sem naredil vilco premehko. lahk mi priporocate kera pumpica je best buy, da bom lahko napumpal nazaj. 16. julij 2025 uredilo bitje drevored Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 a chatgpt spet laže al je res kaj na tem, da gp5k ne delajo več v 30mm? Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 (urejano) https://www.rosebikes.de/continental-grand-prix-5000-rennradreifen-faltreifen-tube-type-2676170?sf=1&article_size=700x30C https://www.rosebikes.de/continental-grand-prix-5000-s-tr-rennradreifen-faltreifen-tubeless-ready-2705451?sf=1&article_size=700x30C 17. julij 2025 uredilo bitje ZippeR Navedek Povezava do prispevka
loonymcgreat Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 ej eno vprašanje, kupujem prvi cestni bajk, budget do 1000 eur in dobil sem eno res dobro rabljeno zadevo Willier Garda karbon letnik 2022 , 105 Shimano vse tipi topi ampak ima mehanske zavore, ne hidravličnih. Razumem prednost hidravličnih ampak kakšna je pa realna izkušnja za enega rekreativca z mehanskimi zavorami, ki ne gre na neke ekstremne spuste, sploh pa ne v dežju se splača tu zamižat na eno oko in nabavit tak bajk? Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 servis mehaničnih je hitrejši in je dosti manj kompliciranja. sploh če si nekje in nimaš vseh orodij ravno pri sebi. zdaj če vse ostalo štima in si zadovoljen z bajkom potem se imo splača Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 if it were my money, bi za take sovde rajši kupil novega endurace allroad. boljše zavore. nisi omejen s plašči. veliko boljša prestavna razmerja. pa ni wilier. 3 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 uuuu ja good call ta nov endurace...poglej na canyon če je na zalogi in pozabi na willierja 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 17. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 17. julij 2025 Aliexpres ma tegale ful dobrga za jurja Karbonc, elektronska grupa, karbonske feltne Glede na to da je safe nakup bi ga osebno takoj vzel, ce bi nabavljal Kitajci bojo pocas pojebal trg precenjenih koles, zadnji cas Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 +1 za endurance, js tud ne bi kupu za prvi cestni bajk neke race variante. ker si bos sam lomil hrbet po nepotrebnem. mehanske zavore gor dol 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 gorann reče pred 16 minutami: Aliexpres ma tegale ful dobrga za jurja Karbonc, elektronska grupa, karbonske feltne Glede na to da je safe nakup bi ga osebno takoj vzel, ce bi nabavljal Kitajci bojo pocas pojebal trg precenjenih koles, zadnji cas tudi enga dobrega razloga ni da bi nekdo kot prvo kolo nabavil tole zgoraj. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 17. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 17. julij 2025 Zakaj ne, mal bolj race okvir je, vse drugo je cist safe in ok Se dobi tud bolj endurance okvirje Lahko pa gravla nabav za se manj, ma pa alu feltne tale Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 ZippeR reče pred 30 minutami: +1 za endurance, js tud ne bi kupu za prvi cestni bajk neke race variante. ker si bos sam lomil hrbet po nepotrebnem. mehanske zavore gor dol Ne vem no, na endurancih in gravlih se vozite bolj pokonci kot s Ponyji. Prav smešno je gledati sedeže v višini krmila. Povprečen race s kratko in podloženo fajfo, kakor pride od proizvajalca, ni čisto nič posebnega. Navedek Povezava do prispevka
loonymcgreat Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 ZippeR reče pred 1 uro: +1 za endurance, js tud ne bi kupu za prvi cestni bajk neke race variante. ker si bos sam lomil hrbet po nepotrebnem. mehanske zavore gor dol Pa je willier garda 2022 res race okvir? Po opisih na netu sodec je endurance Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 17. julij 2025 Share Objavljeno 17. julij 2025 (urejano) Nisem prepričan če bi bil sposoben zaupati svoje življenje nekemu random kitajskemu karboncu za jurja, ki je bil mogoče arejen v ponedeljek zjutraj ali v petek zvečer... velika težava karbona je da ko/če faila se to zgodi naenkrat brez opozoril, tako da prav vidim kakšno fajno luknjo pri spusti notri nekih 70kmh ti razfuka feltno ali vilice pa greš u pičko materino. Kar sem napisal zgoraj je zelo subjektivno mnenje, tako da me ni treba linčati. Podobno mnenje imam o tem kot o kitajskih poceni gumah, so črne in okrogle to je pa tudi vse v čemur so si podobne s kakšnimi conti... 17. julij 2025 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.