b4d Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 (urejano) Zame ni neke enotne resitve, vsaj za MTB ne. Risem na Stravi, zaradi heatmapov in segmentov (velik minus je da ne ves po heatmapu a se da pedalirat tudi gor ali samo dol). Slike in podlage gledam na Komootu, vsec mi je tudi da so dolocene trase objavljene, pa si lahko pomagas z njimi. Potem pa se na google maps vcasih gledam satelitske posnetke, da dobim priblizno obcutek kaksna je pot, ce se jo sploh vidi. In na koncu se vedno zajebem, ampak so taksne ture najboljse! Aja pa se trailforks. 7. avgust 2025 uredilo bitje b4d 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Ima tudi Garmin svojo štimungo, samo tisto je dokaj zapletena pizdarija za uporabljat. Meni mori, da jebeni Google maps še nima z opcijo za kolo pokrite Slovenije. Če že za vse peš pizdarije in z avtom kruzanje uporabljam vglavnem to. Navedek Povezava do prispevka
zdapi69 Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Sem imel srečo ko sem par let nazaj kupil mape za cel svet za 20€ na komootu in si sedaj bp prenesem gpx oz. se mi sam synca brez kake naročnine. Bomo videli koliko časa še... 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Gogy reče pred 30 minutami: Ima tudi Garmin svojo štimungo, samo tisto je dokaj zapletena pizdarija za uporabljat. Meni mori, da jebeni Google maps še nima z opcijo za kolo pokrite Slovenije. Če že za vse peš pizdarije in z avtom kruzanje uporabljam vglavnem to. Google maps so za kolo dokaj smeti. Mogoce ce se res zgubis in rabis hitro navigacijo ampak za kaksne manj prometne poti so pa dosti no-go. Vsaj tle pri nas. zdapi69 reče pred 26 minutami: Sem imel srečo ko sem par let nazaj kupil mape za cel svet za 20€ na komootu in si sedaj bp prenesem gpx oz. se mi sam synca brez kake naročnine. Bomo videli koliko časa še... Lepa, mam isto. Pogosto pridejo promocije in se splaca nabavit. Navedek Povezava do prispevka
zdapi69 Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Danes prvič tubeless save. Je kar rabil nekaj časa, sem obrnil proti tlem in dopumpal pa je šlo do doma. Na koncu je asfalt spucal in če ne bi bilo med profilom malo sealanta ne bi vedel kje je prebilo 2 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 @doz Konkretno lahko predlagam https://www.poljanskadolina.com/sl/geo/poti/kolesarski-krog-obcine-gorenja-vas-poljane.html GPX je na strani. 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 huhu 117km 4000višincev Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 (urejano) pa KKGvP je primeren samo gravla, če ga misliš v celoti peljat, ker so na določenih delih oz. "etapah" vmes makadamske poti. mal sem razočaran, da na vsej propagandi to nikjer ni zavedeno. vem zgolj zato, ker so mi to lokalne vukojebine. also, določeni klanci na trasi so res brutalni čeprav kratki. 8. avgust 2025 uredilo bitje TrippinBalls 1 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 doz reče pred 22 urami: Jaz proge delam na stravi in potem dam na garmina, je komoot boljši program? Komoot dovoli v večini primerov označit tudi tam, kjer je "prepoved" vožnje. To vidim prednost. Sicer ti pa priporočam za Stravo, da preletiš ture, ki ti jih ponudi in prilagaja zate. Mutombo reče pred 21 urami: Saj Komoot je sedaj tudi spremenil par stvari in je treba met narocnino za posiljat gpx na garmin. Tle je cel breakdown: https://www.dcrainmaker.com/2025/03/komoots-expanded-paywalls-trying-to-make-sense-of-it.html Večino tur si pripravim s Komoot (imam sicer Strava naročnino, ampak ne koristim vedno), shranim in naložim na Drive oz. kar s telefonom (je pa hitreje na drive, ker sta potem v aplikaciji samo še 2 klika in je na bicikl računalniku). Navedek Povezava do prispevka
Brenta Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Mal kiča 8 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 @Brenta, ko končno sname tačko (slika je link): 2 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Kakšno je zdaj stanje na Rakitni? Še taca okol tisti medved/medvedka? Al jutri za ziher raje na Janče zavijem? Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Sam sej nima tačke al.mam jest tolk slab spomin? Tisto zgleda kot neka veja na kar je naslonjeno kolo. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Ima, tisto na zadnji osi montirano... Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Gogy reče pred 9 minutami: Kakšno je zdaj stanje na Rakitni? Še taca okol tisti medved/medvedka? Al jutri za ziher raje na Janče zavijem? ne vem ali sem napisal ko sem bil v tistih koncih sem srečal medveda med Bloškim jezerom in rakitno nekje, cca 4km od jezera... stal je na cesti jaz pa proti njemu jebemti kako mi je nabilo pritisk... na srečo se je samo pognal v gmajno kot nor, zanimivo doživetje, nimam želje da ga še kdaj srečam 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 8. avgust 2025 Avtor Share Objavljeno 8. avgust 2025 Zdj k si se obril te ne pozna vec 3 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 doz reče pred 16 minutami: ne vem ali sem napisal ko sem bil v tistih koncih sem srečal medveda med Bloškim jezerom in rakitno nekje, cca 4km od jezera... stal je na cesti jaz pa proti njemu jebemti kako mi je nabilo pritisk... na srečo se je samo pognal v gmajno kot nor, zanimivo doživetje, nimam želje da ga še kdaj srečam Nisi omenjal tega. Dobro, samo da se je dobro končalo. Navedek Povezava do prispevka
Brenta Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Tacka ftw. Imiđ je postranska stvar Kupla sem vmes Fitz bike stand, pa ne gre skup s pedali, ki jih imam. Se cakam kaksen boljsi izum, do takrat furam taco. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. avgust 2025 Share Objavljeno 9. avgust 2025 napišem v google kaj za vraga je je Fitz bike stand in mi vrže tole ven med slikami ka si nor kako dobro izgleda tole za nekega commuterja 2 Navedek Povezava do prispevka
Brenta Objavljeno 9. avgust 2025 Share Objavljeno 9. avgust 2025 @doz *fritz, sry https://www.etsy.com/de-en/listing/1199772738/fritzbikestand-bicycle-stand-for-gravel Na sliki je celo s shimano dual pedali, ampak ima prevec lufta v praksi. Tako da stoji labavo, oz. vzame cisto prevec casa, da ga ujames, da se res dobro nasloni. Kar vsaj meni ne opravici nadomestila poklopne tacke. Na mtb-ju na pravokotnih pedalih funkcionira bolje, ampak tam je tacka sprejemljiva. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 9. avgust 2025 Avtor Share Objavljeno 9. avgust 2025 A ne znas naslont kolesa nekam😄 Alpa ga lepo polozis na travo Ne rabis nobenih stojal s sabo nosit Ali pa mas tacko se naprej in does not afraid of anything Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 9. avgust 2025 Share Objavljeno 9. avgust 2025 doz reče pred 5 urami: napišem v google kaj za vraga je je Fitz bike stand in mi vrže tole ven med slikami ka si nor kako dobro izgleda tole za nekega commuterja ful lep, sam to je cist custom grajeno kolo in stane fiks vsaj 3 cuke ni sicer primerljivo, ampak js ce bi kupoval commuter kolo bi vzel se enkrat cube nuroad fe (mel in so mi ga spizdili lansko leto). za enodnevne izlete in dirkanje sicer ni bas, ampak za voznjo na siht v dezju in touranje je top. pa se cena je zelo legit (1k - 1.5k). vsakic ko vidim koga cez mesto s tem kolesom mi pade v oci. ... ce se kdaj preselim v hiso ali v vecji flat, mogoce.. cez 10 let 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. avgust 2025 Share Objavljeno 9. avgust 2025 kurba je hud, kako lepo narejen zadnji prtljažnik wow Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 9. avgust 2025 Share Objavljeno 9. avgust 2025 pa ful kompaktno vse nasraufan gor, nobenih plehkih zvokov od tresljajev etc Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 10. avgust 2025 Share Objavljeno 10. avgust 2025 Katere kreme uporabljate za namazat guzico itd VELOSKIN ali kaj ceneje? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Jaz dvakrat pljunem v hlače 2 Navedek Povezava do prispevka
zdapi69 Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Mi je zmanjkalo MucOff-ove, pa sem imel ravno to doma in probal, zdaj pa kar to uporabljam Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Enkrat moram probat vazoseptal al kaj je, smo pred casom debatirali da se je Robic s tem mazal. Drugace Muc-off. Assos sem probal, ker jo dobim malo ceneje, obcutek na riti je enak, ampak muc-off bolje prikrije smrad, ceprav imata obe mentol noter. Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Saj pereš po vsaki vožnji... Danes prvič, da sem se za nekom šlepal (vozil v zavetrju). To je ebike. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 11. avgust 2025 Avtor Share Objavljeno 11. avgust 2025 Mrhovinar reče pred 4 minutami: Saj pereš po vsaki vožnji... Danes prvič, da sem se za nekom šlepal (vozil v zavetrju). To je ebike. Zihr je mel ugasnjen motor😄 Zracunal sm ti ftp 260 od dans glede na 20min effort 274W Dober si Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.