Mutombo Objavljeno 2. oktober 2025 Share Objavljeno 2. oktober 2025 Kva Gorc a dons je ze pavza dokler nov zic ne pride? 4 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 Vrag je vzel šalo full winter gear mode on 🤣 gremo v klanec ni druge... trening mora biti 1 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 (urejano) Potrjujem, da je doz musliman. Joke, uživaj in naj ti jajčka ne zmrznejo. 3. oktober 2025 uredilo bitje shure 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 (urejano) huhu -2C je bilo celo ni panike tale jakna je faking skafander, spodaj samo tista izjemno tanka 100% merino majčka in tale jakna pa je ravno prav, ko grem v klanec dam jakno dol in eno tanko majčko gor sicer bi zgorel spodaj, zato imam nahrbtnik da lahko jakno in kape pospravim notri za klance... spodaj pa debele nogavice zimski čevlji, in dolge kolesarske zimske hlače in preko njih te kva jaz vem kaj je to neke MB zimske hlače, ki blokirajo veter in je top, tole deluje več ur do nekje -5C, če je pa bolj mraz pa spodaj še kakšno plast... glava pa takole: podkapa, navadna kapa in čez dam še debelo volneno to troje skupaj deluje fantastično nisi moker spodaj, malo pa še vedno prepušča vse skupaj.... za gravel/šiht kolo se oblačim v navadne cunje in za zgornji del sem našel nek combo, ki deluje boljše kot vsa kolesarska oblačila ^^ prvi sloj obvezno tanek merino, potem gosteje pleten volneni pulover in tanka dvoslojna jakna čez, ki diha (ima take luknjice okoli) to troje skupaj je fantazija, merino+volna faking epsko pa jasno debeli štumfi in počasi bo treba gojzarje zvleči iz omare za adidaske je že kar sitno on 20h zvečer 3. oktober 2025 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 3. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2025 Mutombo reče pred 20 urami: Kva Gorc a dons je ze pavza dokler nov zic ne pride? Mam ze powerja gor, sedez k pride je za creota, pa spd sl look pedala mam se od prej, na creotu so spd Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 coach gorc reče pred 14 minutami: Mam ze powerja gor, sedez k pride je za creota Če ti ta kitajc ne bo ustrezal, bi ga jaz mogoče sprobal. Also kdo od vas ima tale setup, kar pogumno z besedo na dan 1 Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 Avion reče pred 55 minutami: Če ti ta kitajc ne bo ustrezal, bi ga jaz mogoče sprobal. Also kdo od vas ima tale setup, kar pogumno z besedo na dan hud, bi mel, sam nimam tok spacerjev pod fajfo mam pa rainbow šraufke Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 Boris pa doz mata tele pomoje. Onadva mi nekak najbolj strpna delujeta tukej. 1 5 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 Hehe 😃 dejansko sem se nasmejal 🤣 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 Jake the Mess reče pred 3 urami: Boris pa doz mata tele pomoje. Onadva mi nekak najbolj strpna delujeta tukej. Pomoje ni tle nobenega ritopika. Vidim da je to trek torbica na treka tko da me ne cudi. Verjetno ima tudi free palestina nalepko Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 nalepko bi mel tud jaz na scottu 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 3. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2025 A trek nalepko Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 Šimšalamima Huhu reče pred 1 uro: nalepko bi mel tud jaz na scottu Tebi ze scott pise gor ne rabs se se bl sjebat 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 3. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2025 Auuuuuu Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 4. oktober 2025 Share Objavljeno 4. oktober 2025 Sej mene je tudi mal sram da mi na bajku pise italia 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 4. oktober 2025 A bi kdo nov cog za elite trenazer, pa click mel? Nov je prsu zravn okvirja, ckick je pa od prej Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 4. oktober 2025 Share Objavljeno 4. oktober 2025 (urejano) Čudovit dan za kolo 😃 še ena nedeljska kot je kazalo zjutraj da ne bo nič se je potem kar zrihtalo 5. oktober 2025 uredilo bitje doz 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 a bo treba na wahoo? Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 Lazje Stravo pobrisem kot drugo napravo kupim... Sicer sem pa spremljal, zesca budalastina vse skupaj, Strava se pripravlja na IPO in mislim da gre na slabse. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 A se da komu en kratek recap nardit za kaj se gre? Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 (urejano) Na kratko: Strava is claiming that Garmin is infringing on two patents, one around segments, and the other around heatmaps. Strava is further claiming that Garmin broke a Master Cooperation Agreement between the two companies from 2015, in order to develop their Garmin Segments functionality. (https://www.dcrainmaker.com/2025/10/strava-sues-garmin-demands-stop-selling-devices.html) Pa se zanimiv video: tltr: Strava veliko bolj potrebuje Garmin kot pa obratno. 8. oktober 2025 uredilo bitje Mutombo 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 S tem, da je baje Garmin upeljal oboje (segmente in heatmape) preden jih je Strava patentirala. In da Strava zahteva, da Garmin preneha s prodajo vseh izdelkov, kjer se ti segmenti / heatmapi vidijo. Kamen spotika pa naj bi bila (nova) zaheva Garmina, da mora biti na 3rd party straneh kot je Strava pri vseh podatkih, ki so prišli iz Garmina prisoten tudi Garmin watermark oz. logo oz. napis, da so podatki prišli iz Garmina. Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 Kot froci v peskovniku. Premalo so ji tukli. Kakorkoli, gre kdo to nedeljo furat s Pogijem oziroma Roglo? Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 Jaz sem prijavljen za k Rogli, sam ne vem če bom šel. Važno, da gre znesek za dober namen, še bolje pa je, če to krije delodajalec Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 (urejano) Ti se to vsako leto tak šlepaš, ne? Mi gremo tudi k Rogli, trije bomo. Odi coj. 8. oktober 2025 uredilo bitje svaljek Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 Ja dve leti sem šel vozit, lani sem pa spustil iz zdravstvenih razlogov. Letos pa ne vem še. Bi šel, samo sem bil mislim da 4x na bajku celo sezono, tko da ne vem če ima kak smisel. Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 Malo gledam garmin connect kako deluje, če bo šla strava u kurac in vidim da beleži tudi kalorije 🤣 ni čudno da lahko jem kot budala pa ni šans da dobim kakšno kilo gor... Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 Ponavadi vsi ki "jedo kot budala" a se ne morjo zredit jedo premalo. Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 8. oktober 2025 Share Objavljeno 8. oktober 2025 @doz ce te statistika veseli, https://intervals.icu Vsaj podatke vidis kot clovek. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.