Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

meebo reče pred 17 urami:

V 95% primerih je bike fit narobe. Jst mam scratch m5, nago r4 selle italia slr in ta fizik mi vsi pašejo kr sm biu z vsemi na fittingu gor mam 3d trenutno kr mi je najlepši(150mm).

mene kar moti na fizik zicih je da imajo raile pomaknjene precej naprej kot vsi ostali zici. In pol ce rad furaas v poziciji z zicom naprej tezko nastimas plus je forma zica taka da mores sedet precej na zadnjem delu zica 

Povezava do prispevka
Boris reče pred 1 uro:

mene kar moti na fizik zicih je da imajo raile pomaknjene precej naprej kot vsi ostali zici. In pol ce rad furaas v poziciji z zicom naprej tezko nastimas plus je forma zica taka da mores sedet precej na zadnjem delu zica 

Men se pa zdi vsaj argo tok univerzalen da podpira ce rad sedis nazaj ali pa bolj na nosu. Sem videl da ma fonda one to one za fizik in bom su vrjetno to nardit.

Povezava do prispevka

Če nimaš prou ekstra usranega bajka se ga da dosti lepo spucat s kakšnim "suhim" šamponom, torej šamponon, ki ga ni treba splaknit z vodo.

V primeru da pa nujno rabiš vodo sem pa jaz to svoj čas rešil z vedrom in enim starim bidonom. Naliješ v bidon in stisneš. 

Stric Calvin demonstrira (sam ne prat bajka z žajfo za posodo pomivat no):

Povezava do prispevka

Ajde, pokažem ker je barva forumu primerna (Rumenjak TM), čeprav bom kregan, da so jajca.

2k25_libre_cr_dl_frame-1.jpg?v=1743019790&width=800

Libre-G2-NZ-2025-3801.jpg

(sample foto, to ni moj bajk)

Sem se tudi odločil, da če bi se spet namenil dajal 5k+ za frejm bi vzel nekaj delanega po naročilu. Se mi zdi malo BV dat toliko za generičen frejm, sploh pa zame, ker sem še delikaten glede bajk fita.

Povezava do prispevka

Za začetek bom pobral dol iz Factorja kar se da pobrat, torej bo šla gor Ultegra Di2. Potem bom pa še videl. Če me bo potegnilo furat po nekem terenu bi dal kaj bolj primernega gor ja, najbolj enostavno bi bilo dat GRX ker v tem primeru ne rabim menjat ročk.

Mi je pa všeč nova roba od Campagnolo samo čakam, če bodo dali kakšno bolj ljudsko verzijo ven, sem preveč cheap da bi dal dobre 4k za Super Record :lol:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...