meebo Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 V 95% primerih je bike fit narobe. Jst mam scratch m5, nago r4 selle italia slr in ta fizik mi vsi pašejo kr sm biu z vsemi na fittingu gor mam 3d trenutno kr mi je najlepši(150mm). Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 gorann reče pred 1 uro: Tak je na aliexpresu 50eur😁 Zdj cakam stevc za 45eur da sprobam😆 kaksen stevc clovek no. kolo 1 stevilo sprememb 3 stevilo km 0 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. december 2025 Share Objavljeno 5. december 2025 Mutombo reče pred 1 uro: kaksen stevc clovek no. kolo 1 stevilo sprememb 3 stevilo km 0 uff da bi ti vedu kaj vse je vmes kupu pa zamenjal v tednu dni 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 5. december 2025 Avtor Share Objavljeno 5. december 2025 Mutombo reče pred 1 uro: kaksen stevc clovek no. kolo 1 stevilo sprememb 3 stevilo km 0 Coospo 45eur, da vidim ce se lahk kosa z garminom, batka naj bi dost zdrzala 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 5. december 2025 Avtor Share Objavljeno 5. december 2025 meebo reče pred 2 urama: V 95% primerih je bike fit narobe. Jst mam scratch m5, nago r4 selle italia slr in ta fizik mi vsi pašejo kr sm biu z vsemi na fittingu gor mam 3d trenutno kr mi je najlepši(150mm). Pretezk sm, to je 99% problem😁 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 gorann reče pred 16 urami: Pr mojih kilah so vsi isti kurc, nben ne pase Kak pri tvojih kilah? Če pa vsak dan fitnes dvigneš dvakrat. 2 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 (urejano) Izbris, prosim lepo. 6. december 2025 uredilo bitje svaljek Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 meebo reče pred 17 urami: V 95% primerih je bike fit narobe. Jst mam scratch m5, nago r4 selle italia slr in ta fizik mi vsi pašejo kr sm biu z vsemi na fittingu gor mam 3d trenutno kr mi je najlepši(150mm). mene kar moti na fizik zicih je da imajo raile pomaknjene precej naprej kot vsi ostali zici. In pol ce rad furaas v poziciji z zicom naprej tezko nastimas plus je forma zica taka da mores sedet precej na zadnjem delu zica Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Kje v Ljubljani se da pozimi oprat kolo? Ena opcija je avtopralnica v btc. Še kak predlog? Navedek Povezava do prispevka
meebo Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Boris reče pred 1 uro: mene kar moti na fizik zicih je da imajo raile pomaknjene precej naprej kot vsi ostali zici. In pol ce rad furaas v poziciji z zicom naprej tezko nastimas plus je forma zica taka da mores sedet precej na zadnjem delu zica Men se pa zdi vsaj argo tok univerzalen da podpira ce rad sedis nazaj ali pa bolj na nosu. Sem videl da ma fonda one to one za fizik in bom su vrjetno to nardit. Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Pizda nerealno dobro vreme za Decembra 🥰 mamo srečo ni kaj 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 BigBadWolf reče pred 5 urami: Kje v Ljubljani se da pozimi oprat kolo? Ena opcija je avtopralnica v btc. Še kak predlog? banja Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Tuš Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 potegnes cez iz bajte pa operes bajk Navedek Povezava do prispevka
BigBadWolf Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Nismo vsi v bajtah. Bano sem probal enkrat, ne smem več. 7 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 6. december 2025 Share Objavljeno 6. december 2025 Če nimaš prou ekstra usranega bajka se ga da dosti lepo spucat s kakšnim "suhim" šamponom, torej šamponon, ki ga ni treba splaknit z vodo. V primeru da pa nujno rabiš vodo sem pa jaz to svoj čas rešil z vedrom in enim starim bidonom. Naliješ v bidon in stisneš. Stric Calvin demonstrira (sam ne prat bajka z žajfo za posodo pomivat no): Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ coach gorc Objavljeno 6. december 2025 Avtor Share Objavljeno 6. december 2025 Mislim da ma dost crpalk zraven se moznost za prat avta, mal poglej Jaz mam 500m stran petrol k ma za rocno prat pa zdj delajo zraven rocno pralnico eni da bo za več avtov, idealno za blokarje 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 Po dveh mesecih zamude so makaronarji koncno dostavli. Zdj treva svede cakat za belanco 6 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 kaj je to en silc level tattoo? 7 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 Boris reče pred 1 uro: Po dveh mesecih zamude so makaronarji koncno dostavli. Zdj treva svede cakat za belanco Tole ima neko unikatno obliko steererja ali pač? Ne paše gor kar vsaka fajfa? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 mores met frejm krmilo adapter. Danes ti to naprintajo v 5min 1 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 Zmeraj pozabim na to 3d prinatno robo Sam še zmeraj bi blo bolš če bi bil steerer okrogel. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 sej das lahko klasicen okrogu dust cap pa navadno fajfo. Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 A če je tako potem je pa to (zame) dosti velik plus. Sem mislil, da gre gor samo original 3T fajfa. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 evo danes napol montiral zadevo. Headset in okvir je cist normaln tudi ce si das navadn dust cap sam da ma luknjo za 2 hidravlicna kabla pa spejserje. To si lahko tudi sam najdes ene standardne vem da jih FSA ima. Sam bo mal grdo odvisno kaksno obliko ma krmilo oz fajfa 3 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 Hudo, tole mi je velik plus. So se mi zamerili bajki ki imajo unikatne dele kjer se ne da nič zamenjat in takega bajka ne vzamem več. Ima pa tale 3T tudi dokaj sproščeno geometrijo glede na to, da je dirkalen bajk. Samo zdaj sem že nabavil... Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 Ne kupuj wpnt modele ker so delani v aziji in so imo bl meh kvaliteta. Budget teli italia so pa kr navili ceno. kaj si sploh kupu? Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 Ajde, pokažem ker je barva forumu primerna (Rumenjak TM), čeprav bom kregan, da so jajca. (sample foto, to ni moj bajk) Sem se tudi odločil, da če bi se spet namenil dajal 5k+ za frejm bi vzel nekaj delanega po naročilu. Se mi zdi malo BV dat toliko za generičen frejm, sploh pa zame, ker sem še delikaten glede bajk fita. 5 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 a bos vzel grx? Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 Za začetek bom pobral dol iz Factorja kar se da pobrat, torej bo šla gor Ultegra Di2. Potem bom pa še videl. Če me bo potegnilo furat po nekem terenu bi dal kaj bolj primernega gor ja, najbolj enostavno bi bilo dat GRX ker v tem primeru ne rabim menjat ročk. Mi je pa všeč nova roba od Campagnolo samo čakam, če bodo dali kakšno bolj ljudsko verzijo ven, sem preveč cheap da bi dal dobre 4k za Super Record Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.