Mutombo Objavljeno 18. januar 2026 Share Objavljeno 18. januar 2026 Glede na letosnji mraz bom ocitno prvič zunaj na kolesu sele marca 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 18. januar 2026 Share Objavljeno 18. januar 2026 (urejano) od 30.12 in potem 5.1 sem bil v zadnje na kolesu, namenoma da spočijem uničeno telo. imel sem 2 tedna dopusta, ki sem ga ozkoristil za delo okoli hiše da bom potem ko bo lepo vreme lahko počel kaj lepšega tako da nisem ležal ampak sem vsak dan delal cca 8 ur vse živo od priprava drv za naslednje leto do pospravljanja ipd... no danes sem rekel grem eno vožnjo z specjalko da vidim kako sem spočit. no takoj ko sem prišel v dolino sem vedel da sem u kurcu in da sem izgubil kondicijo ter pridobil cca 5 kil vedel sem zato ker sem pri povprečni nekje 26-27 imel srčni utrip 20 več kot običajno lol... noge so bile ok. potem sem imel od šk loke do mengša faking soliden veter v prsa toj koliko 30 km? poleg zmanjšane kondicije so začele še jamrati noge od zaloga do cerkelj je nekako 1.5% naklon nekih 4 km in seveda z vetrom v prsa sem že vedel da bo vzpon domov totalna jeba če sem po ravnem imel 140+ utripa na vzponu sem imel noge dobesedno kot beton meča popolnoma neuporabna, grozno težko sem se privlekel domov, vmes sem moral scati, tako da nisem 100% če bi sploh zmogel cel vzpon brez da bi stopil dol, kar bi bilo v prve po 220 vzponih, utrip 170 kar je zame veliko noge poopolnoma useless heheh pizda da v 3 tednih spušiš toliko je pa res kurac, no še vedno je opcija da sem zjeban od dela okoli hiše ... 18. januar 2026 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 18. januar 2026 Share Objavljeno 18. januar 2026 Mutombo reče pred 9 urami: Glede na letosnji mraz bom ocitno prvič zunaj na kolesu sele marca mi smo mel prijetnih 10 80km po singlcah pa blatu sm se kr nafukal 9 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 18. januar 2026 Share Objavljeno 18. januar 2026 pizda kva to hudo izgleda ej... Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 (urejano) Ja, dokler Doz ne zmontira blatnikov gor in ga spremeni v traktor za spravilo smrečja. 19. januar 2026 uredilo bitje svaljek 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 (urejano) v naših koncih so ceste take da se dobesedno ni možno vozit ko je mokro ali vlažno brez blatnikov, lahko ampak za razliko od večine res nimam rad okusa po dreku, še z blatniki si takle po parih kilometrih bog pomagaj kakšen bi bil brez... in to z specjalko kjer gume ne mečejo toliko govna naokoli... 19. januar 2026 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 svaljek reče pred 49 minutami: Ja, dokler Doz ne zmontira blatnikov gor in ga spremeni v traktor za spravilo smrečja. jst sm dal sam zadaj ker ima zic luknje da nimam spuzve od hlac namocene. drgac itaq si usran cim zapeljes v singlce in pac jebi ga blato leti povsod 1 Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 @Boris Zakaj si na ta bajk dal drug sedež? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 Je nov model dost podobn kot prejsni model sam bl ploscat manj oz skoraj nic ne lezes dol Navedek Povezava do prispevka
meebo Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 (urejano) To maš S-Works Power EVO with Mirror ? Je sedež bol za statični položaj al se lahk precej premikaš kot na fizik argo? 19. januar 2026 uredilo bitje meebo Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 meebo reče pred 1 uro: To maš S-Works Power EVO with Mirror ? Je sedež bol za statični položaj al se lahk precej premikaš kot na fizik argo? da mah ni primerljiv sedez. Se lahko isto premikas gor pa dol samo meni je bil argo pretrd in preozek. Sicer sm jst Fizika fural 2 tedna pred Badlandsi in pol med dirko. Tale je tiptop mi je vsec ker je bolj ploscat in ne lezes na spico. Jst furam na 6% naklona Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 Si imel kaj težav s temi SWorksi na gravelu? Če se ne motim, so samo tisti z raili iz titana uradno odobreni od Speca za offroad uporabo. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 20. januar 2026 Share Objavljeno 20. januar 2026 ne lahko komot furas na gravel XC. Fural z torbo plus ruzak prbijal v lukne. Pomoje mores bit kr prasic da zlomis une rejle. Jst sm mel tak zic tudi na Kenevo SL Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 22. januar 2026 Share Objavljeno 22. januar 2026 Neverjetno grda razpeljava kablov, ampak če slučajno kdo kupuje gravla: https://www.alltricks.com/F-41505-velos-route-_-cyclocross-_-triathlon/P-2572649-gravel_3t_exploro_ultra_rival_1x11v_700mm_light_blue_2024 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. DirtyMcNasty Objavljeno 23. januar 2026 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 23. januar 2026 Nova igrača je doma! 10 4 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 Čudovit, veliko varnih in hitrih kilometrov samo vprašanje za info lahko tudi na ZS če ti je zopno, cena vsega skupaj? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 DirtyMcNasty reče pred 2 urama: Nova igrača je doma! temu ne bi reku igraca jst Nisem ljubitelj scottov ampak tale je lep bajk. A nc klancev ne furas da si vzel tale bajk? Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 cela garaza kolesarske opreme Navedek Povezava do prispevka
Dusan On A Mission Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 DirtyMcNasty reče pred 3 urami: Nova igrača je doma! Kje si Scotta najdu pri toliko opcijah Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 Zakaj pa Foil ne bi bil za klance? Težek je okoli 7kg in zadaj ima kaseto 11-34. Razen, če je kaj zamenjal. Če bi jaz trenutno kupoval nov bajk, bi tudi vzel Foil Pro. Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 (urejano) Bolj je problem, da večina nima gibljivosti za tako geometrijo, razen če so 20-letni junci. Ti pa nimajo dnarja za tak bajk. 23. januar 2026 uredilo bitje svaljek Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 Nisem testiral Foila, ampak glede na geometrijo gre za relativno udoben bajk, sploh v primerjavi z ostalimi aero bajki. Cifre stack/reach so v enakem razmerju kot pri npr. Tarmac SL8. Bistveno bolj agresivno pozicijo ima npr. Addict RC. Sicer je res, da nima smisla razmišljat o udobni poziciji, če kupuješ aero bajk, ampak v osnovi gre pri nakupu takšnega bajka za neracionalno dločitev. Foil RC pa v živo zgleda kot raketa in zato bi se jaz odločil enako. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 Denny Crane reče pred 1 uro: Zakaj pa Foil ne bi bil za klance? Težek je okoli 7kg in zadaj ima kaseto 11-34. Razen, če je kaj zamenjal. Če bi jaz trenutno kupoval nov bajk, bi tudi vzel Foil Pro. ker je trd ko kamen podobno k se je fural venge. Jst sm lani probal tale bajk na klanec in je bla muka proti Tarmacu. Bajk je lep sam ce rad furas klance imo ne bos uzival v voznji mi je tole full bols Je pa res da jst cestaka furam oz sem fural sam na prelazih in ce bi mogu vzet scotta bi tole k je strojcina 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 ZippeR reče pred 1 uro: cela garaza kolesarske opreme tole je nek bajk shop servis Navedek Povezava do prispevka
DirtyMcNasty Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 (urejano) Trenutna Dogma F gre od doma po slabih 3 letih. Treba malo menjat, ker življenje je prekratko, koles pa preveč za vse sprobat! Cena brez opreme cca 7,8k€. Velik del je pokrila Dogma, ki gre h kolegu. Kje sem našel SCOTTa? Hm, že ene pol leta sem ga gledal v tej barvni kombinaciji. Neke resne aero alternative tukaj niti ni. Vse aero specialke so postale bolj all rounderji. Že od nekdaj so mi všeč aero kolesa, tako da je nekako logično da vozim tisto, kar mi je všeč. Užitek se začne pri 40km/h+!.Tale ima 7,1kg oz. 7,4kg z vsemi nosilci, pedali (PM) in povitjem. Bo čisto ok tudi za kakšen klanec. Zadnjo kaseto sem pa menjal, ker 11-34 res ne rabim. Tudi sedaj sem imel 11-30, kar mi je povsem dovolj za klance ala Pavlič in lokalne batine. 23. januar 2026 uredilo bitje DirtyMcNasty 1 Navedek Povezava do prispevka
meebo Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 1000036425 — Freeimage.host če kdo kupuje bajk, berk prodaja demo floto. 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 Raketa. Kakšne so cene za te zadeve? Navedek Povezava do prispevka
meebo Objavljeno 23. januar 2026 Share Objavljeno 23. januar 2026 Berk tole prodaja za 4850€. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 25. januar 2026 Share Objavljeno 25. januar 2026 (urejano) ali je kdo probal dati mleko v zračnico ? 29. januar 2026 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.