Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

Boris reče pred 1 uro:

mores spakirat pravilno. Problem je da folk daje v zadnjo torbo tezke stvari. V torbo za zicom se daje obleke ali sleeping gear. V frame bag das tezje zadeve. Je tudi zelo odvisno kak zic imas in ce je zic cisto potisnjen naprej ima torba manj placa za se "fixirat" in pol plese ko stara kurba. Jst z cyclite nimam problemov je pa res da ne vlacim s sabo pol bajte. Zadaj dam sam spalko, blazino in debelo jakno k jo rabis mogoce 1x na dan 

12222.jpg

neki si se ugojil

Povezava do prispevka
Boris reče pred 1 uro:

mores spakirat pravilno. Problem je da folk daje v zadnjo torbo tezke stvari. V torbo za zicom se daje obleke ali sleeping gear. V frame bag das tezje zadeve. Je tudi zelo odvisno kak zic imas in ce je zic cisto potisnjen naprej ima torba manj placa za se "fixirat" in pol plese ko stara kurba. Jst z cyclite nimam problemov je pa res da ne vlacim s sabo pol bajte. Zadaj dam sam spalko, blazino in debelo jakno k jo rabis mogoce 1x na dan 

12222.jpg

Ja saj to sem napisal; ce mas tako torbo kot na sliki nimaš problema z nihanjem. Apidura 17l oziroma vse kar je 13+ boš pa težko zrihtal tako da ne bo nihalo.

Povezava do prispevka
meebo reče pred 37 minutami:

A je to liteville  bajk slucajno?

YT je to. 

Jake the Mess reče pred 31 minutami:

@Hajvan hudo, kje je to?

V sredo smo bili v kraju Soteska pri Dvoru na Dolenjskem. Stopinje so na poti na trail Sveti Peter 888, na drugi strani hriba pa sta še dva traila. Jarki in Majh. Se kar nafuraš. 

Povezava do prispevka
Hajvan reče pred 1 uro:

YT je to. 

V sredo smo bili v kraju Soteska pri Dvoru na Dolenjskem. Stopinje so na poti na trail Sveti Peter 888, na drugi strani hriba pa sta še dva traila. Jarki in Majh. Se kar nafuraš. 

Jarki so najbolši trail vsaj meni. 888 je huda isto. A na gorjance ste šli tut?

Povezava do prispevka
Hajvan reče pred 1 uro:

Ja, danes. :D Spust ob meji (nov del) Trdinka in Ciklama (tudi nova). 

spacer.png

Nazadnje sem fural vse to cca 4 leta nazaj preden sem prodal enduro kolo.  A so samo poti zrihtal al se je tud lokacija kej spremenila ker vem da ciklamo so mel neke probleme z lastnikom.

Povezava do prispevka
meebo reče pred 10 urami:

Nazadnje sem fural vse to cca 4 leta nazaj preden sem prodal enduro kolo.  A so samo poti zrihtal al se je tud lokacija kej spremenila ker vem da ciklamo so mel neke probleme z lastnikom.

Wat, zakaj prodal? :pinch: Ciklamo so speljali malo bolj levo, ja. Skoraj popolnoma druga proga je zdaj. Tudi zgornja, Spust ob meji, je velik del na novo dodan, samo v zaključnem delu se priključi na staro progo. Mladiči iz kluba Zverinice so res pridni, ves čas gradijo, obnavljajo, čistijo…

Povezava do prispevka
Hajvan reče pred 9 urami:

Wat, zakaj prodal? :pinch: Ciklamo so speljali malo bolj levo, ja. Skoraj popolnoma druga proga je zdaj. Tudi zgornja, Spust ob meji, je velik del na novo dodan, samo v zaključnem delu se priključi na staro progo. Mladiči iz kluba Zverinice so res pridni, ves čas gradijo, obnavljajo, čistijo…

Vecji uzitek imam na cestnem kot na gorcu. Sem parkrat pomagal graditi ko sem se fural.

Povezava do prispevka
S<3NEC reče pred 30 minutami:

@Tihi Mi53k, @coach gorc, štarejski kolega čigar vzdevek sem pozabil: bomo letos kaj furali? @Tihi Mi53k ti se sploh dosti v moji bližini sukaš.

@tiesto

ja zdaj je cesta proti litiji zaprta pa bolj proti gorenjski furam

jaz mam maj kar zaseden, lahko potem junija-julija kako lepo furo nardimo, ko bo gorc mel 85 kil pa 300 ftpjev

• Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Tihi Mi53k reče pred 1 uro:

@tiesto

ja zdaj je cesta proti litiji zaprta pa bolj proti gorenjski furam

jaz mam maj kar zaseden, lahko potem junija-julija kako lepo furo nardimo, ko bo gorc mel 85 kil pa 300 ftpjev

Maja bolj nemogoce, lahk pa kak datum za junij dolocimo. Forme sicer ni, ker niti casa ni ampak bomo zgrizli :D trenutno jocem v dlani svojih rok, ko gledam folk na Mallorci kk natepavajo bajke, js pa iz strudlo na dopustu. Dans smo prefural zahodni del otoka, kake ceste po gorovju omfg, nerealne trase.

Povezava do prispevka

Ta vikend sem prvič letos odpeljal klasičen "Zasavski krog", katerega sem v prejšnjih sezona odpeljal vsaj 1-2x tedensko. Kot napisano zgoraj je treba iti po glavni cesti do Konja, da se potem vsaj od tam naprej izogneš glavni cesti. Naslednje razočaranje pa sledi na spustu proti Besnici, kjer te pričaka 2x semafor in obvoz zaradi popravila ceste. Na preostanku pa so se lepo razmnožile razpoke in luknje, ki jih je treba obvoziti, če ti je kaj do kolesa in sebe.
Posledično tudi jaz letos bolj gravitiram na gorenjske konce, kjer so cesta kar solidne. Težava tukaj je samo to, da je precej več prometa. Očitno bo letošnja popoldanska klasika kar trasa metek runde.

image.thumb.png.f20c1ce2e95ac40336c542ef6394492f.png

Povezava do prispevka

Tole furco odpeljem tudi sam večkrat na sezono, ampak v kontra smeri, pa tam pri Litiji grem po tistem novem delu proti Kresnicam, ampak je zdaj na on-hold, ker so razrili dobršen del tam ob železnici... No ja, tista dva 'semaforja' v besniški dolini nista tako kritična, vsaj za vikend ne - zadnjič sem šel na Janče in nazaj, pa se da kar lepo it čez, sem pa mogoče imel zegn, da semaforja nista delala, oz če me spomin ne vara, je en delal na pol, en pa sploh ne. So nazaj grede še nekaj policaji stali pa si ogledovali zadevo...:D

Slaba cesta čez besniško dolino je pa žalostno dejstvo, ja. Se mi zdi, da je vsako leto huje tudi zaradi minibusa, ki ga je LPP speljal tule za vsa ta sela po hribih...:(

Povezava do prispevka

Moja fura, start v Zalogu pri Lj, pa pri Litiji levo po tistem novem odseku ob Savi do Kresnic, se pravi, brez odseka Ponoviče - Konj - Zgornji Hotič, mi Garmin kaže 55,8 km pa cca 579m višine... Bolj lagano vse skup, pravšnje za kak med tednom đir. 

Povezava do prispevka
DirtyMcNasty reče pred 12 urami:

Ta vikend sem prvič letos odpeljal klasičen "Zasavski krog", katerega sem v prejšnjih sezona odpeljal vsaj 1-2x tedensko. Kot napisano zgoraj je treba iti po glavni cesti do Konja, da se potem vsaj od tam naprej izogneš glavni cesti. Naslednje razočaranje pa sledi na spustu proti Besnici, kjer te pričaka 2x semafor in obvoz zaradi popravila ceste. Na preostanku pa so se lepo razmnožile razpoke in luknje, ki jih je treba obvoziti, če ti je kaj do kolesa in sebe.
Posledično tudi jaz letos bolj gravitiram na gorenjske konce, kjer so cesta kar solidne. Težava tukaj je samo to, da je precej več prometa. Očitno bo letošnja popoldanska klasika kar trasa metek runde.

bos pocas saltu na gravla pr takih cestah 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...