Skoči na vsebino

Prvi an(u)alni DaCapo meet (Maribor, 27. 7. 2024)

Udeležba Prvi anualni DaCapo meet (Maribor, 27. 7. 2024)  

29 glasov

1. 1. Pridem / ne pridem

• Veselega druženja se bom udeležil.
    • Veselega druženja se ne bom udeležil

Ankica je zaprta za glasovanje

Priporočeni prispevki

Lokacija: privat direkt pri meni na vrtu, Radvanjska c. 30, MB.: 

naslov_za_druzenje.jpg.ef25052cff017fe3b43d331eb4f06ab0.jpg

Začetek: načeloma po 10. uri dopoldan.

Zaključek: ko se bomo naveličali. 

Program: v bistvu ga (še) ni. Bo pa umirjen karaoke, ker sosedi ne marajo dretja. Lahko tudi recitiramo kakšno poezijo (v kolikor ne bo zatežena).
Glasba: na začetku bom vrtel klasiko (umirjeno v ozadju, kot na kakšni poroki al neki), npr. Štirje letni časi od Vanese Mae itd. Kasneje se bo plesal Sirtaki (zato malo natrenirajte).
Hrana: Roštilj bo na voljo  (pod pogojem, da se vsaj nekdo prijavi za peka oz. pomočnika v kuhinji).
Pijača: vsak naj pač nekaj prinese. Jaz bom nabavil kak plato ali dva piva in nekaj litrov vina ter vez Pepsi Zero (ekskluzivno za Dejcha in DaPubeca). Vodo imamo tekočo izpod pipe. 
...

Update: par fotk lokacije:
plac_doma.thumb.jpg.94c73a947b21c07dceb8719e016ccac2.jpg

uredilo bitje DaCapo
  • Račka +1 5
Povezava do prispevka
Kruz reče pred 9 minutami:

Koliko je prispevek. 

Ni prispevka v finančnem smislu. Saj pravim: vsak lahko prinese kaj zraven, če želi in ima možnost.  Konec koncev, če bi si kdo zažel pizzo al kebab pa laufa dostava. 

Najprej moram itak dobit nek vpogled nad številom resnih udeležencev, zato tudi ankica. Da ali ne. Bolj preprosto ne more bit.   

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 1 minuto:

sis dostava nisem slisal niti ene dobre stvari se :D 

js tud še nisem slišal za dober burger na dostavo. Še najmanj se vrjetno glih McD pokvari.

Pizda, za peš pa že nima tk blizu.  No, pa sej js tud že pomoje 10 let nism bil v Šišu (od takrat k je štajerski zobar trollal, da dela tam). Lahk da so postali čist zanič?

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 7 minutami:

js tud še nisem slišal za dober burger na dostavo. Še najmanj se vrjetno glih McD pokvari.

Pizda, za peš pa že nima tk blizu.  No, pa sej js tud že pomoje 10 let nism bil v Šišu (od takrat k je štajerski zobar trollal, da dela tam). Lahk da so postali čist zanič?

hill ma ok

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 19 minutami:

Pizda, za peš pa že nima tk blizu.

Đabiri je  6 minut pešhoje ;) . Ampak nisem ravno ziher, da je to - to, ker so se precej poslabšali, ceno pa še vedno držijo precenjeno. Šiptar burger pač. Svojčas so bili kar popularni. 

Pizza je pa drugače zelo dobra iz kakšnega Ali-ja ali pa Črnega barona. Tu kar konkretno držijo kvaliteto. Vivaldi se mi zadnje čase zdi čisto povprečna.  Dočim Šiša pa nisem že dve leti naročeval, zato ne morem sodit. 
Hill ma dokaj OK . Pa kak tisti njihov (big) ameriški hot dog zraven, pa se naješ kot kuzlica. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 4 minutami:

Đabiri je  6 minut pešhoje ;) . Ampak nisem ravno ziher, da je to - to, ker so se precej poslabšali, ceno pa še vedno držijo precenjeno. Šiptar burger pač. Svojčas so bili kar popularni. 

Pizza je pa drugače zelo dobra iz kakšnega Ali-ja ali pa Črnega barona. Tu kar konkretno držijo kvaliteto. Vivaldi se mi zadnje čase zdi čisto povprečna.  Dočim Šiša pa nisem že dve leti naročeval, zato ne morem sodit. 
Hill ma dokaj OK . Pa kak tisti njihov (big) ameriški hot dog zraven, pa se naješ kot kuzlica. 

tega posta nisem jaz napisal, kako si mene quotal wtf

Povezava do prispevka

Jaz še ne vem, če mi bo zneslo, me pa zanima dvoje:

- kadar sem pijan se rad slečem do nagega, zdaj bi se to verjetno zgodilo zelo hitro, ker nimam več nobene tolerance do alkohola. Ali je to lahko problem?

- v igrici Singstar sem bil včasih znan kot "Vevški slavec". Ali je možno, da bi se organiziralo pevsko tekmovanje Ljubljana VS Štajerska?

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Jaz grem v petek 26. na morje za slab teden :(

Če se (slučajno) zgodi, da prestavite, al pa se organizira še kak piknik meet v avgustu/septembru, sem absolutno za, tudi če je precej izven LJ

Povezava do prispevka
Galko reče pred 1 uro:

Jaz še ne vem, če mi bo zneslo, me pa zanima dvoje:

- kadar sem pijan se rad slečem do nagega, zdaj bi se to verjetno zgodilo zelo hitro, ker nimam več nobene tolerance do alkohola. Ali je to lahko problem?

- v igrici Singstar sem bil včasih znan kot "Vevški slavec". Ali je možno, da bi se organiziralo pevsko tekmovanje Ljubljana VS Štajerska?

js podpiram slačenje

pa nekdo mora popravit povprečje pri petju, ker kakor mi gre na splošno dobr, sem bila obdarjena tud z gromkim glasom in izjemnim pomanjkanjem posluha :sorcerer:

• Račka +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...