Denis Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 Druga sezona 17.1.2025 6 Navedek Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 23. oktober 2024 Share Objavljeno 23. oktober 2024 Edina serija, ki jo res čakam že dve leti-ish (ali je že več) 2 Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 11. december 2024 Avtor Share Objavljeno 11. december 2024 3 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 19. januar 2025 Share Objavljeno 19. januar 2025 S2Ep1 mi je bla res boring.... Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 19. januar 2025 Share Objavljeno 19. januar 2025 enako. nisem pričakoval preveč, ampak tole je bilo pa res precej brez veze. 1 Navedek Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 20. januar 2025 Share Objavljeno 20. januar 2025 Sem (bil) čisto preveč hyped. Se strinjam malo mlačen prvi del. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 20. januar 2025 Share Objavljeno 20. januar 2025 (urejano) Meni je bil del super, en kup vprašanj novih vprašanj je, pa nekaj odgovorov. Un "časopis" je fake, ni šans da so outiji neki famous celebi, al pa da je bilokak reform v igri. Helly ni innie, edina ni vletela v lift tako kot se je končala sezona, objem jo je začudil, čudno je reagirala ko je Mark rekel da so inniji in outiji the same, ona je edina ki jih enabla da govorijo češ da ni kamer in mikrofonov. Aja pa še ne zna kje točno je on/off switch na računalniku. Skratka, Helly je outie ki špijunira na ekipo. Mr. Casey je v nekem deep freezu in če pavziraš na frejmu njenega obraza, vidiš pod portretom iste kvadratke (z istimi količinami kot na računalnikih). To pomeni, da MDR fantje in dekle nekaj kalibrirajo "mrtve" oz oživljene ljudi in da se Ms Casey tako "trenira". Deklica nimam veze kaj bi lahk bla, ima pa Milchick škatlo v pisarni ki je weird dimenzij - lih za otroka ne vem. Dogaja na polno! 20. januar 2025 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 20. januar 2025 Share Objavljeno 20. januar 2025 Renamon reče pred 2 urama: Sem (bil) čisto preveč hyped. Se strinjam malo mlačen prvi del. Tko se zdi na prvi pogled, ampak mislim da je to by design in so scenaristi namenoma zastartal sezono bolj pocasi in bojo gradil dogajanje "iz nule". Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 20. januar 2025 Share Objavljeno 20. januar 2025 jup, težko začeš na nivoju zadnje epizode prejšnje sezone meni čisto kul, tak mini "reset" Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 20. januar 2025 Share Objavljeno 20. januar 2025 Ma lihkar sem fasal dozo "bomo zaceli bolj pocasi" pri Silotu in nebi rad senkrat cakal na zadnje 2 epizodi da bo zanimivo Navedek Povezava do prispevka
Antifriz Objavljeno 21. januar 2025 Share Objavljeno 21. januar 2025 Buzzkill reče Dne, 20. 1. 2025 at 11:01: Mr. Casey je v nekem deep freezu in če pavziraš na frejmu njenega obraza, vidiš pod portretom iste kvadratke (z istimi količinami kot na računalnikih). To pomeni, da MDR fantje in dekle nekaj kalibrirajo "mrtve" oz oživljene ljudi in da se Ms Casey tako "trenira". Meni se je prejšnjo sezono zdelo bolj kot da oni v resnici opravljajo severance, torej ločujejo oz zapakirajo spomine na zunanji svet pred inniejem. Pa dvomim da bo šla serija v smer zombijev, tako da js ugibam da je Casey prej ujetnica/bargaining chip kot zombi 1 Navedek Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 25. januar 2025 Share Objavljeno 25. januar 2025 (urejano) Jest sem pa dobil dugačen preblisk - se mogoče kdo spomni tistega dogodka zunaj? Ne spomnim se kaj je blo, ampak nekdo vpraša eno osebo X (mislim da so bili še otroci, nek park(?)) da se že dolgo časa niso vidli, ampak jih ta oseba X ne prepozna itd.. in sem pomislil, da je severance tehnologija za re-programiranje ljudi. Na primer všeč ti je oseba A ampak oseba A te ne mara in potem jo prisilno daš v severance, da dobi drugo osebnost ampak ostane ista oseba. Kar pokrije tudi to zgodbo med Markom in njegovo (ne)mrtvo ženo?? 25. januar 2025 uredilo bitje Renamon Navedek Povezava do prispevka
Antifriz Objavljeno 25. januar 2025 Share Objavljeno 25. januar 2025 (urejano) A to podobno kot una ženska, ki so jo sprogramirali da je pozabila da je rodila (skupaj s sestro od Marka so bile v nekem fancy resortu, potem pa je ni več prepoznala) - verjetno misliš to sceno? 25. januar 2025 uredilo bitje Antifriz Navedek Povezava do prispevka
GrimReaper Objavljeno 25. januar 2025 Share Objavljeno 25. januar 2025 Po prvih dveh delih nič pretresljivega. Za prvo sezono se spomnim, da sem dejansko verjel kar gledam. Navedek Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 25. januar 2025 Share Objavljeno 25. januar 2025 (urejano) Antifriz reče pred 7 urami: A to podobno kot una ženska, ki so jo sprogramirali da je pozabila da je rodila (skupaj s sestro od Marka so bile v nekem fancy resortu, potem pa je ni več prepoznala) - verjetno misliš to sceno? Ja verjetno je to to - samo spomnim se momenta, ki se mi je zdel pomemben, zato sem si ga zapomnil. Bi moral še 1x gledat prvo sezono, da si osvežim spomin. Spoiler Ok, ravno pogledal drugi del. Drugi del je zavil-ish kaj se je zgodilo in zakaj so nazaj itd... (ne vem zakaj sem dobil občutek po teh dveh delih da so (bodo) zavlekli v tretjo sezono) 25. januar 2025 uredilo bitje Renamon Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 (urejano) Kul del overall, videli smo več boarda in več Helene predvsem, pa tudi meni najbolj odfukano in presenetljivo sceno - ko Helena gleda kako Helly poljubi Marka S, lol. Po prejšnjem delu sem bil siguren, da je outie Helena noter kot spy - to še vedno verjamem, ker recimo na koncu ni zadingalo dvigalo pri njej, pri vseh ostalih pa je - ampak zdej mislim da je možno da Lumen sploh ne ve, da je to Helena. Board guy s Frolic na roki je rekel nekaj v smislu "dobili bojo Helly". Rabijo Marka da konča Cold Harbor - Ms. Casey, in za to rabi svoje sodelavce. Helena ali Helly, nepomembno. Ampak če bi poslali not Heleno, bi mela jačo zgodbo kot "nočnemu vrtnarju sem povedala lol. Tko da menim, da je Helena videla kako je Helly zaljubljena, ima ironično boljše in manj sheltered življenje kot milijardera naslednica imperija, in se je odločila izklopit čip ter se pretvarjat da je Helly 27. januar 2025 uredilo bitje Buzzkill 2 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 27. januar 2025 Share Objavljeno 27. januar 2025 Navedek fetid moppet 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. januar 2025 Share Objavljeno 28. januar 2025 Sem pogledal obe epizodi, tako se dela build up. To je to. Navedek Povezava do prispevka
Antifriz Objavljeno 1. februar 2025 Share Objavljeno 1. februar 2025 Kaj se komu sanja zakaj se je Cobelova ustrašila unega bodyguarda od Helene? Oz zakaj se je tako na hitro pobrala iz parkirišča? Na splošno mi je njena štorija/motivi/odločitve en velik wtf. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 1. februar 2025 Share Objavljeno 1. februar 2025 bi reku da je posumila da neki ni ok, in da helly verjetno ni govorila z natalie (boardom) Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. februar 2025 Share Objavljeno 2. februar 2025 Ker je skapirala, da bi jo ubili ali severali. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. februar 2025 Share Objavljeno 3. februar 2025 Kakorkoli, še ena carska epizoda. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. februar 2025 Share Objavljeno 3. februar 2025 Aja, a je sploh komu jasno kaj je s kozami? A sem kaj pozabil iz prve sezone? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 3. februar 2025 Share Objavljeno 3. februar 2025 Vceraj sem si pobral prvo sezono, da pogledam prvo epizodo pred spanjem in valda je padu all nighter 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. februar 2025 Share Objavljeno 3. februar 2025 BigBoss82 reče pred 49 minutami: Vceraj sem si pobral prvo sezono, da pogledam prvo epizodo pred spanjem in valda je padu all nighter Hohoho dobro je za koga je ha? 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 3. februar 2025 Share Objavljeno 3. februar 2025 dobro je za koza je Navedek Povezava do prispevka
kmjr Objavljeno 3. februar 2025 Share Objavljeno 3. februar 2025 Pogledal prvo sezono, kul je posneto. Una Helly mi je huda za popizdit Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. februar 2025 Share Objavljeno 4. februar 2025 Vučko3 reče pred 23 urami: Aja, a je sploh komu jasno kaj je s kozami? A sem kaj pozabil iz prve sezone? Na prvo žogo - nek družbeni eksperiment. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. februar 2025 Share Objavljeno 7. februar 2025 Kaki odfuk je ta serija😂 Ekstra random zacetek epizode, mogu sem it pogledat konec tretje, da nisem kaj spregledal😂 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.