Skoči na vsebino

Severance

Denis

Priporočeni prispevki

• 3 mesece kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Meni je bil del super, en kup vprašanj novih vprašanj je, pa nekaj odgovorov. 

Un "časopis" je fake, ni šans da so outiji neki famous celebi, al pa da je bilokak reform v igri. 

Helly ni innie, edina ni vletela v lift tako kot se je končala sezona, objem jo je začudil, čudno je reagirala ko je Mark rekel da so inniji in outiji the same, ona je edina ki jih enabla da govorijo češ da ni kamer in mikrofonov. Aja pa še ne zna kje točno je on/off switch na računalniku. Skratka, Helly je outie ki špijunira na ekipo.

Mr. Casey je v nekem deep freezu in če pavziraš na frejmu njenega obraza, vidiš pod portretom iste kvadratke (z istimi količinami kot na računalnikih). To pomeni, da MDR fantje in dekle nekaj kalibrirajo "mrtve" oz oživljene ljudi in da se Ms Casey tako "trenira". 

Deklica nimam veze kaj bi lahk bla, ima pa Milchick škatlo v pisarni ki je weird dimenzij - lih za otroka ne vem. 

Dogaja na polno!

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Buzzkill reče Dne, 20. 1. 2025 at 11:01:

Mr. Casey je v nekem deep freezu in če pavziraš na frejmu njenega obraza, vidiš pod portretom iste kvadratke (z istimi količinami kot na računalnikih). To pomeni, da MDR fantje in dekle nekaj kalibrirajo "mrtve" oz oživljene ljudi in da se Ms Casey tako "trenira". 

Meni se je prejšnjo sezono zdelo bolj kot da oni v resnici opravljajo severance, torej ločujejo oz zapakirajo spomine na zunanji svet pred inniejem. Pa dvomim da bo šla serija v smer zombijev, tako da js ugibam da je Casey prej ujetnica/bargaining chip kot zombi :)

Povezava do prispevka

Jest sem pa dobil dugačen preblisk - se mogoče kdo spomni tistega dogodka zunaj? Ne spomnim se kaj je blo, ampak nekdo vpraša eno osebo X (mislim da so bili še otroci, nek park(?)) da se že dolgo časa niso vidli, ampak jih ta oseba X ne prepozna itd.. in sem pomislil, da je severance tehnologija za re-programiranje ljudi. Na primer všeč ti je oseba A ampak oseba A te ne mara in potem jo prisilno daš v severance, da dobi drugo osebnost ampak ostane ista oseba.

Kar pokrije tudi to zgodbo med Markom in njegovo (ne)mrtvo ženo??

uredilo bitje Renamon
Povezava do prispevka
Antifriz reče pred 7 urami:

A to podobno kot una ženska, ki so jo sprogramirali da je pozabila da je rodila (skupaj s sestro od Marka so bile v nekem fancy resortu, potem pa je ni več prepoznala) - verjetno misliš to sceno?

Ja verjetno je to to - samo spomnim se momenta, ki se mi je zdel pomemben, zato sem si ga zapomnil. Bi moral še 1x gledat prvo sezono, da si osvežim spomin.

Spoiler

Ok, ravno pogledal drugi del. Drugi del je zavil-ish kaj se je zgodilo in zakaj so nazaj itd... (ne vem zakaj sem dobil občutek po teh dveh delih da so (bodo) zavlekli v tretjo sezono)

uredilo bitje Renamon
Povezava do prispevka

Kul del overall, videli smo več boarda in več Helene predvsem, pa tudi meni najbolj odfukano in presenetljivo sceno - ko Helena gleda kako Helly poljubi Marka S, lol. 

Po prejšnjem delu sem bil siguren, da je outie Helena noter kot spy - to še vedno verjamem, ker recimo na koncu ni zadingalo dvigalo pri njej, pri vseh ostalih pa je - ampak zdej mislim da je možno da Lumen sploh ne ve, da je to Helena.

Board guy s Frolic na roki je rekel nekaj v smislu "dobili bojo Helly". Rabijo Marka da konča Cold Harbor - Ms. Casey, in za to rabi svoje sodelavce. Helena ali Helly, nepomembno. Ampak če bi poslali not Heleno, bi mela jačo zgodbo kot "nočnemu vrtnarju sem povedala lol. 

Tko da menim, da je Helena videla kako je Helly zaljubljena, ima ironično boljše in manj sheltered življenje kot milijardera naslednica imperija, in se je odločila izklopit čip ter se pretvarjat da je Helly 

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...