HellAngel Objavljeno 19. avgust 2024 Share Objavljeno 19. avgust 2024 Ni ravno računalniški hardware, ampak pade v to kategorijo.. Če sem falil izbo, naj admin prestavi. V glavnem iščem domofon s sledečimi funkcijami: - zunanji zvonec in kamera - notranja enota z LCD zaslonom (da vidiš kdo ti stoji pred vrati) in odpiranje preko notranje enote, dvosmerna komunikacija - povezljivost na mobilni telefon, se pravi ko ti nekdo pozvoni se ti na telefonu aktivira aplikacija, preko katere lahko govoriš z obiskovalcem in mu morebiti odpreš vrata - razširljivost notranje enote, da preko nje npr. odpreš dvoriščna/garažna vrata Našel sem nekaj podobnega, sam ne vem če je to to: https://digitklik.si/izdelek_POLICEtech-VDO2001D-S2-VDI2004L-WP-VIDEO-DOMOFON Na netu je malo morje podobnih produktov, da se človek ne znajde. Ko nekaj najdeš ima še en kup funkcij, ki jih ne rabiš. Zanima me, če ima kdo preverjeno zadevo, bi prosil za link ali nasvet. Hvala! Navedek Povezava do prispevka
Stasis Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 Ce nisi levak in znas kaj sam naredit, kontaktiraj Urmet, povej kaj bi rabil, ti tudi posljejo opremo po posti opremo z navodili za montazo in cao. Lahko pa ti tudi zmontirajo za lepe denarje. Je pa to neka kvaliteta in temu primerna cena, ni to kitajsko sranje. Alternativa ti je lahko kaksna Bticno/Legrand oprema, ki je malo drazja ampak ni da je dosti bolje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.