Skoči na vsebino

Domofon

HellAngel

Priporočeni prispevki

Ni ravno računalniški hardware, ampak pade v to kategorijo.. Če sem falil izbo, naj admin prestavi.

V glavnem iščem domofon s sledečimi funkcijami:

- zunanji zvonec in kamera

- notranja enota z LCD zaslonom (da vidiš kdo ti stoji pred vrati) in odpiranje preko notranje enote, dvosmerna komunikacija

- povezljivost na mobilni telefon, se pravi ko ti nekdo pozvoni se ti na telefonu aktivira aplikacija, preko katere lahko govoriš z obiskovalcem in mu morebiti odpreš vrata

- razširljivost notranje enote, da preko nje npr. odpreš dvoriščna/garažna vrata

Našel sem nekaj podobnega, sam ne vem če je to to: https://digitklik.si/izdelek_POLICEtech-VDO2001D-S2-VDI2004L-WP-VIDEO-DOMOFON

Na netu je malo morje podobnih produktov, da se človek ne znajde. Ko nekaj najdeš ima še en kup funkcij, ki jih ne rabiš. Zanima me, če ima kdo preverjeno zadevo, bi prosil za link ali nasvet.

Hvala!

Povezava do prispevka

Ce nisi levak in znas kaj sam naredit, kontaktiraj Urmet, povej kaj bi rabil, ti tudi posljejo opremo po posti opremo z navodili za montazo in cao. Lahko pa ti tudi zmontirajo za lepe denarje. Je pa to neka kvaliteta in temu primerna cena, ni to kitajsko sranje. Alternativa ti je lahko kaksna Bticno/Legrand oprema, ki je malo drazja ampak ni da je dosti bolje.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...