Buzzkill Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Pričakovanja so tako nizka, da me ne more nikakor razočarat. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Jaz imam zmer visoka pričakovanja, zmeraj mi je špil potem super, igram ga tko ene 2 ure od oka in to je to od mojega civ experienca. Zdaj dodana vrednost je samo takrat, ko galko piše svoje doživljajske spise. Tako da, če bo galkotu všeč, bo men tud imo lp 2 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Vprašanje kako bo vanilla verzija. CIV je ponavadi bomba čez leta ko pridejo ven expansion passi, ki prinesejo zraven nove mehanike in je kot dan in noč špil. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Ogromne spremembe so v Civ 7, verjetno največje ever. Cel špil razdeljen na 3 različne ere vsaka s svojimi civilizacijami, menjanje civilizacij med erami, možnost prostega kombiniranja leaderjev z vsemi civilizacijami... Tko res zelo hardcore spremembe. Ne vem, bomo vidli kako se vse skup obnese. Ampak ne vem če bo špil kadarkoli dosegel final verzijo Civ 6 z vsemi updati in DLCji, tisto je pa meni verjetno Top 5 SP špilov vseh časov, probavanje preživetja in zmage na največji mapi na Diety z random civ selectionom mi je tam nekje 95 izkušnja. 5 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Galko reče pred 2 urama: Ampak ne vem če bo špil kadarkoli dosegel final verzijo Civ 6 z vsemi updati in DLCji, tisto je pa meni verjetno Top 5 SP špilov vseh časov, probavanje preživetja in zmage na največji mapi na Diety z random civ selectionom mi je tam nekje 95 izkušnja. Civ V z Vox Populi community patchem je meni najboljša iteracija, šestka z vsem contentom close second. Sam petka z zrihtanim AI je hardcore to fuck. Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 a se bo dalo še vedno fuknit atomsko bombo? pol bo dober špil 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Mene moti v novih civah manjek manipulacije planeta, tko kot je bilo to možno v zgodnjih. In nič ne bo nikoli preseglo Alphe Centauri iz tega vidika. Tudi overall meni peak zvrsti tbh, od custom enot, ki so dovolile kreativnost neviđeno v zvrsti, do ful raznolikih ras, advanced sistemov igranja, tech tree je nenadjebljiv, ne vem če mi ima igra kakšno šibko točko. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Nvm no meni zgleda precej low buget zadeva. Kot da ga delajo za telefone. Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Galko reče pred 4 urami: Ogromne spremembe so v Civ 7, verjetno največje ever. Cel špil razdeljen na 3 različne ere vsaka s svojimi civilizacijami, menjanje civilizacij med erami, možnost prostega kombiniranja leaderjev z vsemi civilizacijami... Tko res zelo hardcore spremembe. Ne vem, bomo vidli kako se vse skup obnese. Ampak ne vem če bo špil kadarkoli dosegel final verzijo Civ 6 z vsemi updati in DLCji, tisto je pa meni verjetno Top 5 SP špilov vseh časov, probavanje preživetja in zmage na največji mapi na Diety z random civ selectionom mi je tam nekje 95 izkušnja. Ja končna verzija Civ6 je tako blizu perfekcije špil, da verjetno je edini smisel, da probaš nekaj povsem drugega oz. saj konkretno drugačnega ? Od fanov tako nihče še nekaj časa ne bo zbrisal Civ6, zakaj tudi bi. Glede Civ 7 pa ja bomo vidli, dajmo ji priložnost. Jaz sem itak sucker, pa jo vedno kupim Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 21. avgust 2024 Share Objavljeno 21. avgust 2024 Humankind je imel to menjavanje med civami in je blo kul, ampak je malo zgubilo identiteto med igranjem, ker ni blo vezano na voditelja. Tle se mi zdi, da bojo to dobro rešili, da maš skoz enakega pa zgleda, da bo res reinforced z izgledom stavb, ki bodo ohranile izgled iz dobe, ko so ble zgrajene (lahko da se sicer motim, ampak zgleda tko iz videa). Diorame zgledajo sick, enote so mi tudi všeč, leaderji pa spet gledajo kot neki krompirji iz druge igrice. Upam, da pojačajo do releasa. Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 - civilisation - igrati bos moral več civilizacij 1 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Civ vii Still waiting for Tito Ho Chi Minh Mao Zedong Lenin Stalin Fidel Che Kim il sung Allende Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Che Guevara racial and lgbt policies DLC bi bengal. Great Leap Forward Mao expansion pack bo tudi super, day 1 download. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 ful je lep teren, drgac pa se gledam. Navedek Povezava do prispevka
maksi Objavljeno 13. september 2024 Share Objavljeno 13. september 2024 PS5 Lover reče Dne, 21. 8. 2024 at 14:56: Nvm no meni zgleda precej low buget zadeva. Kot da ga delajo za telefone. torej kot 6ka Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 11. februar 2025 Share Objavljeno 11. februar 2025 Tole je malo razočaranje, kolegi in kolegice mn3njalničarji, sem že mislil, da bom moral celo odpirati temo za eno največjih strateških serij v zgodovini... Skratka, Civilization VII je zunaj, recenzije so, milo rečeno, izrazito deljene. Od tega, da gre za odlično postavljanje novih temeljev, do tega, da gre za zelo zanimive temelje, ki pa jih je potrebno še pokrpati, do katastrofičnih "kaj so naredili z mojo ljubo igro". Sam se zadeve prav kmalu ne bom lotil, ker imam prešibko računalo - na konzoli pa tokrat ne bi igral - tako da upam, da v tem času tudi kakšno najbolj gnilo stvar popatchajo in dodajo par bombonov. Ne glede na to pa me zelo zanimajo prvi odzivi in mn3nja. V serijo sem bolj po naključju padel šele v zadnji instalaciji, ampak me je pritegnila precej bolj, kot sem pričakoval; prav s tem razlogom (da me ne bo potegnila) sem se je tudi dolgo izogibal, ampak sem se očitno motil. Sočasno pa to pomeni, da na serijo najbrž nisem tako čustveno navezan, kot dolgoletni feni. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 11. februar 2025 Share Objavljeno 11. februar 2025 Že šestka je imo dropoff naspram petke, ki ima z vsemi DLCji verjetno najbolj kompleten civ paket. Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 13. februar 2025 Share Objavljeno 13. februar 2025 Jaz sem mal probal. Uf, ja to je dosti druga igra. To prehajanje med dobami, pa ni workerjev, pa leader ni vezan na civilizacijo , .. in še in še. kar veliko je za pogoltnit. Sicer, berem, in se učim, neke stvari so mi zanimive, a pojma nimam kako se obnesejo na dolgi rok, kako se preletajo, kaj se splača, kaj ne. Je pa res, da me vseeno potegnilo v slavni loop "one more turn" , in to kljub temu da zraven igram še odlično KCD2. Vsekakor je pa treba iti odprte glave v tole... meni prehitro še za ocene. Navedek Povezava do prispevka
Gladiator Objavljeno 13. februar 2025 Share Objavljeno 13. februar 2025 (urejano) Bojevanje je v redu, kar velik korak naprej. Potrebno bo veliko patchev in popraviti morajo barve oziroma prepoznavnost zgradb, saj ni razvidno kaj je kaj. Zdaj moraš s kurzorjem pogledati kaj je kje zgrajeno. Premalo informacij je kako kaj deluje glede na predhodne izdaje. Meni bi bilo všeč, če bi lahko izbiral v nastavitvah, da bi igral npr. samo eno obdobje. Sploh "antiquity" ful potegne, jaz bi to igral kot samostojno igro. 13. februar 2025 uredilo bitje Gladiator Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 13. februar 2025 Share Objavljeno 13. februar 2025 men je ratal prit sam skoz eno dobo zaenkrat, ampak nove osnove igre so mi čist hude. ne vem, men je čist vsaka sprememba teh basic opcij carska. kako delujejo merchanti? k ga morm skoz pošiljat nekam, a ne gre avtomatsko nazaj v originalno mesto? Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 22. december 2025 Share Objavljeno 22. december 2025 A mogoče kdo ve: so zadevo že kaj pošravfali in je bolj igralna, kot je bila, baje da je bila res buggy ob izidu? (Ko delajo te popravke, predvidevam, da jih za vse platforme sočasno?) Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 igra je dobila huge update, zdej lahko katerkoli civilization igraš čez vse tri age, še vedno maš pa največ bonusov, če vsak age zamenjaš. age transition lahko tudi izklopiš, da reset ni tako velik kot v originalnem regroup resetu. reworkal so tudi victorye. overall je v kr dobrem stanju, men je sicer osnoven koncept kr hud, za razliko od veliko ostalega player basa. to, da maš tri age, ti da res tako fajn točko za nehat igrat. Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 Jaz sem potem ubodu Switch 2 verzijo, čeprav mi je zdaj malo žal, da je nisem vzel za maca. No, prav veliko še nisem preigral, tako da nimam prav veliko za komentirat, so pa odzivi po tem zadnjem updejtu kar pozitivni, tako da jo mogoče v kratkem zaženem. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.