Skoči na vsebino

[triggered] snowflake support group

Priporočeni prispevki

Nisem tega dokumenta nikol bral prej, govorim kaj se spomnem da je rekla žena po tem ko so jih dali za regulatorno telo. Ne išči gotchas kjer jih ni. 

Čeprav tole bi jo excludalo, a ne?

with a DSD where male androgenization does not occur, will be eligible to compete in the female category.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 1 uro:

Torej ti si tle še večji purist od mene, ne bi rad niti da so slightly out of place DaVinciji noter, zakaj je pol tako nenavadno da nekateri nočemo out of place protagonistov noter? 

Sej pravim, jaz bi verjetno cel špil začrtal drugače, samo lahko da bi se to manj prodajalo, tako da naj ne poslušajo mene. Zame je gameplay kralj.

Pritožujte se kukr čte, samo ne mi pa zraven zagovarjat pristnosti pri Assassin's Creed špilih. Če bi res šli napolno v pristnost bi manj folka igralo. Ti špili so specifično narejeni za zahodnjaško publiko. Floaty combat, en kup znanih oseb za Leo meme, osnovne stealth mehanike, zgodbe ki so straightforward (nič narobe s tem) samo ni lih writing top notch. Popcorn špilčiči kjer se tepeš z techno papežem. Če me kje Yasuke ne bo motil kot playable lik, je to v AssCreedu.

Drgač pa thumbs up na vse ostalo.

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
viddek reče pred 35 minutami:

poisci potem vir kaj si slisal.

videla rekla

WB 2024 ruleset ni imel omembe eligibilitija, razen tega da so zenske z zenskami in moski z moskimi, in del o nosečnosti. To je vse kar so imeli, iz njihovega vidika je bila slika čista, podobno kot IBA, ki so imeli pa XX / XY razmejitev, ne pa DSD. 

Šele ko so WB dali ven 2025 ruleset so dodali DSD. Do tedaj je bil uradni polozaj binaren glede spola. Saj sedaj je še skuz v bistvu, samo malo so razširili, ne pa tolk kot IOC, ki je šel na črke na pasošu. 

Tko da bilokaj kar so govorili pred majem 2025 je bilo "moški ali ženska". 

Povezava do prispevka
Navedek

Madeline Stephanie Thorson (born Matt Thorson, 18 March 1988) is a Canadian video game developer, known as one of the lead creators for the video games TowerFall and Celeste

Maddy_Thorson_gdc_2018.jpg

250px-Maddy_Thorson_(cropped).jpg

dost slaba transformacija tbh :D iz nekega čist OK grunge geeka v skisano tanđo v zenf puloverju...

kaj pa vem buddy, nisem ziher da tole upraviči rezanje kurca, filanja s hormoni in rednega diletiranja žive rane :( 

Povezava do prispevka

Kdaj je nazadnje v mainstream AAA bil kak res dobro napisan ženski lik? Da ni bila mary sue stronkwaymn brez slabosti, da je bila hetero ali da ni bila le rewritan tip s sisami. 

Skuz serjem kako shitty writing dela slabe igre, kar se pa še najbolj vidi pri likih in protagonistih. 

V bistvu, kdo vam je kaj najjači (najjače napisan) ženski lik, ki carrya kako franšizo?

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...