Vučko3 Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Berbasecks reče pred 18 minutami: meanwhile, sem glih pogledal SW: The Acolyte je kr ščiš, osebno sta mi bla sicer Obi Wan in Boba Fett nekje tam-tam (v kurcu writing, ogenj v vesolju ) ne vem pa, kaj naj bi bilo takoooo woookee (razen intervjujev) mi je po svoje škoda, da je cancelled po eni sezoni ker tu smo vsaj meli neki lightsaber fajtov in uporabljanja Sile™ Jaz sem pogledal 3 epizode samo zaradi cele drame. Nisem neki SW fan, mi je pa dost bedna serija. Ampak, AMPAK, nic ni bolj bedno kot faking Obi Wan serija. Tisti kos dreka je nekaj najbolj dolgocasnega kar sem probal gledat. Boba Fett sem obupal po prvi epizodi. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 magični kralj reče Pravkar: zakaj ne vem kaj so stupid bombs v episode 8 al 9 take, da jih v vesoljski bitki "gravitacije vleče dol" ogenj ma pa ponavadi tud rad vidi dva atomčka kisika, ki se imata rada Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 3 minutami: Seveda je imela igra "progresivnih" elementov, konec koncev pisalo se je tedaj CURRENT YEAR. Aha, ko gre za dobro igro, bomo rekli, da ima "progresivne elemente", ko pa je slaba, ja pa woke. Drugače pa mi ni točno jasno kaj si hotel s tem postom povedati, razen da si potrdil to kar pravim od vsega začetka. Overwatch je primer dobre igre, Concord pa slabe. 4. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. september 2024 Avtor Share Objavljeno 4. september 2024 ke_kit reče Pravkar: Aha, ko gre za dobro igro, bomo rekli "progresivni elementi", ko pa je slaba, so pa to "wokeizmi". Mhm, makes total sense. Stari, bistvena razlika je. Imeti ženski lik kot protagonista je progresiven element. Narediti vsakega lika gay ali bi je wokeizem. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 @Vučko3 js sm mazohist (sploh SW) in sem zaenkrat obupal samo pri drugi sezoni Bad Batch pa mislim, da se bom tud te še 1x lotil Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Berbasecks reče pred 1 minuto: take, da jih v vesoljski bitki "gravitacije vleče dol" ogenj ma pa ponavadi tud rad vidi dva atomčka kisika, ki se imata rada a ja, saj ladje v katere delajo luknje majo ponavadi kak atomcek al dva v tankih ko jih majo tudi potniki radi Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 2 minutama: Stari, bistvena razlika je. Imeti ženski lik kot protagonista je progresiven element. Narediti vsakega lika gay ali bi je wokeizem. Ti si nor. Razen, če je to spet primer buzzkill humorja. Pol vzamem nazaj. 4. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) magični kralj reče pred 2 minutama: a ja, saj ladje v katere delajo luknje majo ponavadi kak atomcek al dva v tankih ko jih majo tudi potniki radi ofc, sam tu govorimo o ognju na površini zunaj ladje ma sej je še par podobnih debilizmov, ki so si v navzkrižju z Episode I 4. september 2024 uredilo bitje Berbasecks Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Bodite malo strpni do nestrpnosti, zakaj ste tak nestrpni? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Berbasecks reče Pravkar: ofc, sam tu govorimo o ognju na površini zunaj ladje ma sej je še par podobnih debilizmov suspenzija disbilifa pol vsaka ladja ki gori ma mikro razpoko tam pa piha ven kisik 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. september 2024 Avtor Share Objavljeno 4. september 2024 ke_kit reče Pravkar: Ti si nor. Razen, če je to spet primer buzzkill humorja. Pol vzamem nazaj. A jebemu mater, a mormo spet skozi "it's a spectrum"? Klasična literatura: Frodo Progresivna literatura: Frodina ni flaming raysis, je tolerantna do drugačnih Woke: Frodo: Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) ke_kit reče pred 56 minutami: Meni res ni jasno, kako ste lahko take privoščljive svinje. Samo zato, ker so kravatarji debili, ne pomeni, da si ves ta gnoj zaslužijo tudi programerji, ki si samo služijo kruh in nimajo nobene besede pri vrhu. Kot, da ste brez jebenega srca, resno. Še moj komentar posta, ki je sprožil plaz. Vedno bom vesel propada projekta, kjer so avtorji polni sami sebe in besed for "MoDerN AuDiENcE"(kaj ta skovanka pomeni vedo sam oni). Obnašajo se kot, da boga držijo za jajca. Primer Sneguljčice( Disney scena), podobno norčevanje iz lora na intervijujih z igralci in režiserji novih SW iteracij. Vedno bom vesel tudi padca tistih, ki mene kot gaymerja(random dude) obtožujejo, da sem kriv za njihovo slabo prodajo preko nekih PR bs sporočil preko socialnih omrežji. 4. september 2024 uredilo bitje fric 4 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 magični kralj reče pred 5 minutami: suspenzija disbilifa pol vsaka ladja ki gori ma mikro razpoko tam pa piha ven kisik 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Berbasecks reče pred 1 minuto: ok, pri teh temperaturah je kisik ocitno tekoc pa se je nabral gori pa bencin ki se je pomesal z njim evo show saved Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 aja, pol pa tk vse v redu škoda, da nisi rešu serije, Concorda in Ubisofta 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. september 2024 Avtor Share Objavljeno 4. september 2024 Naj nekdo proba rešit drugo sezono LOTR. Galadriel in Sauron se bosta lihkar pofukala. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Dobro debato smo vsekali na to sredino jutro. Prekinili mrtvilo. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Navedek Concord: "diversity is important" - Shut down in 8 days. ZZZ: "look at our hot girls" - 52 million in 11 days. hehe Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 31 minutami: Stari, bistvena razlika je. Imeti ženski lik kot protagonista je progresiven element. Narediti vsakega lika gay ali bi je wokeizem. O takih fuknjenostih govorim, ko pravim, da si ekstremist. Leta 2018 je imeti ženske v igrah progresivno? Ti si mentalno ostal v 19. stoletju, majkemi. Pol pa še napihnjena cvetka, da so čisto vsi liki v igri, vključno z družinami devov, vsaj queer, če ne že trans pedofili, ki groomajo otroke. Dej, plz, nabijaj še malo. 4. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Ce naredi cool firma igrico, ki je slaba: ma skoda da se niste vec potrudli, lej kak dobre igrice ste znal delat v preteklosti, skoda da bi firmica propadla ce naredi woke firma woke igrico ki je govno in takoj propade, z moznostjo tudi propada cele firme: hahahahahahhahahahahaha - mega naslajanje 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 fric reče pred 27 minutami: podobno norčevanje iz lora na intervijujih z igralci in režiserji novih SW iteracij A to si tudi ti nasedel na un izsek intervjuja z igralko od Accolyte, ki ni bil o Accolyte? Al je to kak drug intervju? Pa tudi nisem vedel, da so programerji in artisti odgovorni za pr in marketing. The more you know. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 ke_kit reče pred 5 minutami: Pol pa še napihnjena cvetka, da so čisto vsi liki v igri, vključno z družinami devov, vsaj queer, če ne že trans pedofili, ki groomajo otroke. Dej, plz, nabijaj še malo. moznosti so dost velike Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 zdej zgleda kot da so reviewji concorda ocenjeval kolk dni bo online Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. september 2024 Avtor Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) ke_kit reče pred 33 minutami: O takih fuknjenostih govorim, ko pravim, da si ekstremist. Leta 2018 je imeti ženske v igrah progresivno? Ti si mentalno ostal v 19. stoletju, majkemi. Pol pa še napihnjena cvetka, da so čisto vsi liki v igri, vključno z družinami devov, vsaj queer, če ne že trans pedofili, ki groomajo otroke. Dej, plz, nabijaj še malo. Development Overwatcha se je začel že 2007, konc koncev je to Titan asset flip. Igra je imela zanimivo razigrano skupino protagonistov vseh ras, vrst in spolov. No problems there. Ko je bulk devov in ekipe odfukal, se je igra začela spreminjat v lgbt fest. Enga za drugim so delali gay. Zanimivo kako gre to, a? Igra je kot sem rekel šla iz progresivne kul igrice v soapbox woke debilane. Uspeh pa tudi temu primerno. Kako tega ne vidiš? Also začelo se je s tem, da si prijavil, kako bi potem Overwatch tudi failal. Jaz ti govorim pa, da Overwatch na začetku ni silil ne spolnosti ne politike ne wokenessa. Bil je pač "one of the games in current year", progresivno, ampak nič v primerjavi z današnjim levelom posiljevanja politike in ideologije. 4. september 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) Gatsu reče pred 2 urama: Men ni jasno zakaj je ta igra sploh izšla ker je bila že beta zanič sprejeta in dobesedno nobenga buzza ni blo da ta špil lahko uspe. Lahko bi si prišparali tole sramoto in špil bodisi predelal v F2P igro al pa gladko fuknil v kanto za smeti kamor spada. Je pa res da jim bo ves minus te polomije z lahkoto povrnil Team Asobi Ves ta minus bi z lahkoto povrnil skenslanje igre FairGame$ ter Marathon, ki jivu čaka ista usoda ter odjebali GaaS model, ki je bila brca v temo. Morali bi isto narediti kot SEGA, ki je igro Hyenas skenslala po katastrofalni beti in tu bi morali biti isto. Predalava v F2P pa pomeni delay špila. Še več denarja potrošiti in še več dev časa porabiti, da bi špil postal F2P z mikrotransakcijami, battle passom itd. Mogoče bi špil kak mesec dni več živel ampak še to dvomim. Imeli so poleg bete tudi free weekend za vse in je bilo manj folka kot na beti, ki je bila samo za prednaročnike. 4. september 2024 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 ne vem točno kaj je tako lgbt v igri Overwatch, ki sem jo igral kar dosti dokler je niso zjebali z vsakim updatom štekam da maš "muh games" jokcanje, ker ne želiš vidt svoje idelogije challengane v Last of Us Part 2, ne razumem pa kako je Overwatch bil zjeban zarad LGBT modelčki so imeli res fajn izkušnjo ob izidu in počasi se je tinkeralo preveč, zato ker niso imeli več dovolj sposoben folk na tej igri, ker z vsakim novim characterjem so šli dodatno spreminjat stvari, namesto da bi si vzeli čas in dodali lik, ki ne zjebe vsega pri DOTA2 in LOL vsaj devi vejo kaj delajo, za OW je blo pa v roku dveh let jasno, da bo špil kmalu preveč zjeban da ga lah Blizz fixa Navedek Povezava do prispevka
ZDL Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 ke_kit reče pred 58 minutami: Overwatch je primer dobre igre, Concord pa slabe. Overwatch ne obstaja več (meta 91). Overwatch 2 pa je veliko slabša slabša igra ja (meta 79). Višji WOKE faktor = slabša je kvaliteta igre 1 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 Meanwhile azijci tlačijo hude prasičke v igrce in vlečejo miljone Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 4. september 2024 Avtor Share Objavljeno 4. september 2024 Weraziel reče pred 11 minutami: ne vem točno kaj je tako lgbt v igri Overwatch, ki sem jo igral kar dosti dokler je niso zjebali z vsakim updatom Bait and switch Blizzard Officially Confirms First Gay Character in Overwatch - Paste Magazine New Overwatch Lore Confirms Soldier 76 Is Gay, And Chose His Mission Over His Relationship (thegamer.com) Blizzard confirms sexuality of two Overwatch characters for Pride Month | Eurogamer.net Vsak update prnese fixe in novo spolno usmerjenost. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. september 2024 Share Objavljeno 4. september 2024 (urejano) to je tko k Rowlingova, k pravi zdej, da je Dumbledore gay pač who cares razen tak folk k se bo vžigal, in se bo posledično več o tej igrci govorilo 4. september 2024 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.