Skoči na vsebino

[triggered] snowflake support group

Priporočeni prispevki

Ne smemo enačit vse zahodnjaške wokesterje kot eno. Nisem jaz bluehaired non-binary vegan, sem pa absolutno Trash Future/Well There's Your Problem ne-zaupamo-ne-levim-ne-desnim type of zahodnjaški wokester. Sej kok je šlo v levo me ni presenetilo, vertikala pa :D 

Ampak ja, glede na vprašanja so za njih main wokesterji bluehaired non-binary vegani, čeravno to kar jaz predstavljam je verjetno bolj radikalno od iPhone instagram wokesterjev.

Povezava do prispevka

Men te ankete manje više... ampak danes na poti v službo 7:43 na glavnem semaforju čakam in gledam ven in reklamni pano, odprem oči, ker mi ni blo nič jasn. Šta je ovo??? Slovenska firma pa res ena nigrka ne medium ampak uno res well done 2x zapečena zraven ene milfare... In jest bi tko rekel, da bi se moral zgražat nad plakatom in to faking WOKE idelogijo, ki je okužila tudi Slovenijo, ker sem Chad, obnašam se k Chad, celo folk k sm vprašal danes v smetana chatu, ker gostilno priporočajo je takoj padel nasvet, atomic zate je gostilna Čad! Evo pa naj reče @Galko, @Konec igre če ni res...

Ne, jest se nisem iz križišča naprej odpeljel proti šihtu tako da sm plunil ven in se zgražal, ampak se mi v avtu brez prestav pojavil ročni menjalnik in to res huuge... 

Tko da jest sem očitno res woke :)

image.png.672ee2ba6cd24531f642d8633d0a8e31.png

uredilo bitje atomic
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
atomic reče pred 4 urami:

Men te ankete manje više... ampak danes na poti v službo 7:43 na glavnem semaforju čakam in gledam ven in reklamni pano, odprem oči, ker mi ni blo nič jasn. Šta je ovo??? Slovenska firma pa res ena nigrka ne medium ampak uno res well done 2x zapečena zraven ene milfare... In jest bi tko rekel, da bi se moral zgražat nad plakatom in to faking WOKE idelogijo, ki je okužila tudi Slovenijo, ker sem Chad, obnašam se k Chad, celo folk k sm vprašal danes v smetana chatu, ker gostilno priporočajo je takoj padel nasvet, atomic zate je gostilna Čad! Evo pa naj reče @Galko, @Konec igre če ni res...

Ne, jest se nisem iz križišča naprej odpeljel proti šihtu tako da sm plunil ven in se zgražal, ampak se mi v avtu brez prestav pojavil ročni menjalnik in to res huuge... 

Small dick energy hits again.

• Račka +1 1
  • Solzice 1
Povezava do prispevka
atomic reče pred 4 urami:

Nisi chad ampak si seronja. Chad pomeni nekaj drugega. Ti si fizično, psihično, mentalno in intelektualno prešibek da bi bil chad.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče Dne, 2. 6. 2026 at 16:36:

Jebo mater, črne sploh videl nisem iz prve, pa ni iz druge

Buzzkill reče Dne, 2. 6. 2026 at 17:06:

Ajd da je vsaj huda, ne pa to.

Ma kakšna Lisca, ni lepšga, ko te iz Leva dol gleda tale jumbo plakat celo poletje:

Dive into Summer Style with Calzedonia's Swim 2024 Collection - Flavourmag

Komaj čakaš na rdečo pa zastoj na križišči.

Hvala, Calzedonia.

lp,

dacapo

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...