Skoči na vsebino

[triggered] snowflake support group

Priporočeni prispevki

Galko reče pred 13 minutami:

speaking of, gleda kdo novo sezono LOTR serije? Baje je še bolj u pizdi kot prva sezona :D 

Jaz sem pa slišal da je druga sezona ful bolj dark, epic in brutal.

Aja pa da orki so zdaj po novem ljubeči očetje, ki nočejo v vojno. Glavni evil bad guyi pa spet beli moški:D

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 1 uro:

Mene na tem forumu trigerata samo dve osebi, ker sta glupa ko kurac. Z vsemi ostalimi se da menit. 

Berba je moj connect za popperse, veš da ga ne bom pljuval. 

Keri dve osebi? Kako še noben ni vprašal :blink:

Drugače pa 1 del TLOU je 100x boljša zgodba. 2 del je igralno super, zgodbovno pa bolj kot ne drekec pekec. Če se kolje, se kolje in naj se kvalitetno kolje. Ne pa noter potem, ko si ubil tono folka ufuravat neke hude morale. 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 33 minutami:

meni je bila TLOU serija itak mega povprečna in jo dajem v isti koš kot vse ostalo od HBO-ja, Amazona in Netflixa v zadnjih letih, izvzemši Succesion in Age of Dragons. Shit scenarij, shit igra, MEGA SHIT akcijski prizori, shit še dodatno tlačenje liberalne politike in woke trendov

To si me poslal zdej na en ride :D.  Valda sem hotu gledat neki s takim naslovom, sploh če je Galko approved.  

Pa ne obstaja sploh. Zdej ne vem, a ciljaš na House of the Dragon, kjer je pa druga sezona tudi IZJEMNO NAZADOVALA proti res carski prvi.

gojc reče pred 22 minutami:

Scenaristi so pa izbrani IZKLJUČNO, LE IN SAMO na podlagi DEI faktorja.

sem ti popravil

k je res tak ščiš, da tud tam niso izbirali pač dejmo najboljšega, ki bo "pokril DEI faktor"

ampak kr prvega, ki je prišel mimo 

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 3 minutami:

To si me poslal zdej na en ride :D.  Valda sem hotu gledat neki s takim naslovom, sploh če je Galko approved.  

Pa ne obstaja sploh. Zdej ne vem, a ciljaš na House of the Dragon, kjer je pa druga sezona tudi IZJEMNO NAZADOVALA proti res carski prvi.

Res???? Fak no, škoda :( Gledal sem samo S01 in mi je bila res cool, uno končno nekaj novega pa da se da kvalitetno gledat

Povezava do prispevka
Galko reče Pravkar:

Res???? Fak no, škoda :( Gledal sem samo S01 in mi je bila res cool, uno končno nekaj novega pa da se da kvalitetno gledat

Yup, slabo odstopanje od knjige (sploh Daemon) in NIČ se ne zgodi. Z razlogom eni pravijo, da je tole S1.5  (verjetno tud zato, ker so v osnovi planirali 10 epizod, in po "GoT standardu" je banger deveta. Pol so pa skrajšali na 8). Men še vedno carska in priporočljiva za pogledat, ne bi je pa dajal ob bok HBO biserom.

Povezava do prispevka
gojc reče pred 1 uro:

1. Originalno gre Ellie v maščevanju do konca.

2. V že spisane like so vnašali DEI in WOKE elemente. 

gojc reče pred 54 minutami:

Intervjuji in behind the scenes/making off dokumentarc.

Ti že od relisa širiš ta fake news, čeprav sem ti že takrat dokazal, da tvoj "source" absolutno ne podpira tvoje teze, samo si pač preveč buzzkillast, da bi razumel.

Reality: "tekom razvoja smo raziskovali več opcij poteka zgodbe, na koncu smo se odločili za tisto, ki najbolje sporoča kar želimo povedat"

Gojcworld: "imeli smo končan scenarij pa nam ga je neil wokemann na silo spremenil ker je woke"

Dobesedno vsak kos pripovednega medija v zgodovini sveta se tekom produkcije spreminja in preoblikuje v enotno, fokusirano končno verzijo, to ni enako kot končati verzijo A in jo potem naknadno spremeniti v verzijo B. Ampak leave it to kramp da zgreši razliko.

• Račka +1 3
  • Trol 1
Povezava do prispevka
Feget reče pred 8 minutami:

Meni je bila zadnja sezona The Boys tudi zelo cool, čeprav so jo mega trasha. LOTR S1 je pa res največji kos dreka pod soncem. Sem vseeno upal, da se mogoče malo zamislijo in naredijo boljšo drugo sezono :(

zadnja sezona the boys je mela en problem

avtorji so obupali nad inteligenco gledalcev in z velikimi crkami z voscenkami oznacili kdo je bad guy

Povezava do prispevka
Slinch reče pred 7 minutami:

Dobesedno vsak kos pripovednega medija v zgodovini sveta se tekom produkcije spreminja in preoblikuje v enotno, fokusirano končno verzijo, to ni enako kot končati verzijo A in jo potem naknadno spremeniti v verzijo B. 

Si ti kurac dokazal.  

Čak a hočeš reči da je TLOU 2 enotna fokusirana končna verzija :rofl:

Povezava do prispevka
gojc reče pred 2 minutama:

GOJC: originalni konec je bil Ellie ubije Abby

AVTORJI igre: originalni konec je bil ELLIE ubije Abyy

SLINCH: ŠiRIš FaKE NeWs 🤡

Aha, kaj pa če ne bi v tvojem sourcu odrezal DOBESEDNO NASLEDNJEGA STAVKA :avadodo:

"We did a lot of iterations on what that last act looked like, but the final beat was that Ellie would kill Abby. About halfway through production, we changed that and had Ellie let go at the last second to [illustrate] that some little part of the old Ellie, the Ellie with humanity, the Ellie that is impacted by Joel, still exists within this character who has been so overtaken by her quest for revenge."

Slinch reče pred 30 minutami:

Reality: "tekom razvoja smo raziskovali več opcij poteka zgodbe, na koncu smo se odločili za tisto, ki najbolje sporoča kar želimo povedat"

Gojcworld: "imeli smo končan scenarij pa nam ga je neil wokemann na silo spremenil ker je woke"

hc8sL3j.jpeg

Povezava do prispevka
gojc reče pred 2 urama:

Glede TLOU2....

Pozabljate, da so Druckmannu konec in karakterje spreminjal prav wokesterji :pinch: Ta folk, ki je šele z drugim delom prišel v studio in že začel furat agendo :wacko:

V tvojem viru po katerem to sklepaš reče gospa Gross v intervjuju, ki si ga prilimal od Gamespot

Druckmann felt that Ellie shouldn't kill Abby anymore. Gross was shocked by the suggestion as she didn't even know that changing the ending was on the table. 

gojc reče pred 1 uro:

Ja ?

Druckmannu so kot token pustili režirati 1 epizodo.

Scenarij so pisali drugi in določeni liki so in se obnašajo čisto drugače kot v originalu. Dobesedno čisto drug karakter so.

Written and executive produced by Craig Mazin (HBO’s Chernobyl) and Neil Druckmann

Vir: HBO.com

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Ma ja pač triggered snežinkice cannot into karkoli globjega od clickable naslova. Evo timestampan točno tale intervju, priporočam kultiviranim posameznikom s poznavanjem produkcije narativnih del in željo po vpogledu v nastanek vrhunskega izdelka:

Pa še en videjo za gojca in buzzkilla, da nauta preveč left out:

tojto v lajfu, tlou2 se lahko skrije, igrice so za pedre, fuckyeah

Povezava do prispevka

Buzzkill dej ODJEBI s temi novimi izrazi :D

ker dostikra preberem kej od tebe, mi ni pol kurca jasno kaj sploh pišeš, in grem pol googlat

recimo pofukan "Fronthole"

in mi najde tale čudovit reddit zapis med top 3 zadetki

3utGaJ.jpg

In ker sem kreten, grem pogooglat "FTMMen" 

posterftm.1693557376.jpg

78744-1x.1720734200.jpg

Kaj in seven hells to sploh je, wat da fak???

Ne vem, grem nazaj v votlino al neki

• Ne me jebat 1
  • Za crknit smešno +1 4
Povezava do prispevka
Slinch reče pred 1 uro:

"We did a lot of iterations on what that last act looked like, but the final beat was that Ellie would kill Abby. About halfway through production, we changed that and had Ellie let go at the last second to [illustrate] that some little part of the old Ellie, the Ellie with humanity, the Ellie that is impacted by Joel, still exists within this character who has been so overtaken by her quest for revenge."

Funkcionalno nepismen 🤡

Res daj si še enkrat preberi kaj piše. 

Morda pa ne razumeš angleško :blink: 

Povezava do prispevka

@Slinch

Čak mal a ti slučajno ne veš da imajo igre PRE-PRODUCTION in PRODUCTION faze tekom nastajanja ? :D

Naj ti pomagam da si ne delaš več bruk:

Navedek

Pre-production is the stage when the writers, artists, designers, and developers collaborate to determine the scope of the game. That includes coming up with ideas for how the game will function, its characters, its look, and its story.

Tekom produkcije (ko že delaš animacije in voice acting) pa so spremenili konec !

Originalni konec je bil Ellie ubije Abby :alma:

uredilo bitje gojc
Povezava do prispevka
gojc reče pred 17 minutami:

@Slinch

Čak mal a ti slučajno ne veš da imajo igre PRE-PRODUCTION in PRODUCTION faze tekom nastajanja ? :D

Naj ti pomagam da si ne delaš več bruk:

Tekom produkcije (ko že delaš animacije in voice acting) pa so spremenili konec !

Originalni konec je bil Ellie ubije Abby :alma:

Pizda si zabit, sem ti dobesedno napisal da se vsi elementi, vklučno z zgodbo, v vseh narativnih delih spreminjajo tekom produkcije. Samo kaj čem razlagat opici, ki je bila IRL v stiku s kakršnokoli produkcijo samo ko se gre posrat za grm.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...