Galko Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 (urejano) topic za Ghost of Yotei 8. oktober 2025 uredilo bitje Galko 2 Navedek Povezava do prispevka
ZDL Objavljeno 24. september 2024 Share Objavljeno 24. september 2024 (urejano) . 8. oktober 2025 uredilo bitje ZDL 6 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 Timeskip sucks. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 (urejano) Hudo 25. september 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 tbh je bila tista oma iz prve Sušime zelo carski lik. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 Tudi cigankica thief je bla kul. V bistvu je Jin najbolj boring karakter v zasedbi. Bom ga pa pogrešal, upal sem, da bomo klali mongole še naprej, pa glih zdej se je štorija proper začela. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 Najboljši combat v zvrsti tho. Na Lethal je combat nor, na lethal+ v ng+ je pa god tier. Težak, fer, nucat moraš vsa orodja, izgleda sick… Easily spregledan aspekt igre, asscreedi nikoli niso imeli tako tight in fun boj. Also ubijaš mongol scum… 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 25. september 2024 Avtor Share Objavljeno 25. september 2024 Combat je ok je. Pa predvsem se čuti, da so si avtorji res želeli narest dober špil in da ful respectajo izročilo. Sam kaj ko je špil tko jebeno ponavljajoč se, enoličen in razvlečen čez vse mere dobrega okusa. Mene je sfukal tudi da sem šel v špil z res OGROMNIMI pričakovanji, ne vem več niti zakaj, ker metascore ni imel tok svinjsko visok. Podobna zgosba je bla tud pri Spidermonu, tam sem dejansko še 2 kolega navlekel na premiero, kao bomo zdej skupi užival in se veselil... aka po treh urah fuknili v PS ta zadnjo fifo, spidermana pa prodali na Bolhi 3 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 Meni se je zdelo, da sem nekje na polovici postal tako op, da sem se sprehodil čez tiste kitajce. Combat mi je bil pa tako... v tistem obdobju sem bil na bolniški in sem mel cajt končati Sekiro. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 28 minutami: Najboljši combat v zvrsti tho. Na Lethal je combat nor, na lethal+ v ng+ je pa god tier. Težak, fer, nucat moraš vsa orodja, izgleda sick… Easily spregledan aspekt igre, asscreedi nikoli niso imeli tako tight in fun boj. Also ubijaš mongol scum… Jp, to se ful strinjam, samo je problem, da mi je dokaj hitro postal ponavljajoč in boring (nekje na polovici igre). Glede tega aspekta igre nisem nikoli imel večjih pripomb. Motile so me druge Ubishit like zadeve, oz. kar je Galko napisal zgoraj. Minus kolegi. Must be nice. 25. september 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 @Galko Pa se zadevo opeva, kot best thing since sliced bread in je kr jeba zaupati opisom. Isto velja za spudermana. Jebe me pa to, da mi je bila Spuderman2 zelo carska igrica. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 GoT bi rabil tko kot Days Gone boljši edit, kup stvari odrezat ali strnit, flow zgodbe je ok, side questi so tudi na mestu, le igra je predolga. Tretji chapter bi lahko bil recimo samo boss rush, ni blo treba met še en cel set questov. Če bi GoY bil ene 30 ur dolg bi bilo to perfect imo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. september 2024 Share Objavljeno 25. september 2024 Buzzkill reče pred 2 minutama: GoT bi rabil tko kot Days Gone boljši edit, kup stvari odrezat ali strnit, flow zgodbe je ok, side questi so tudi na mestu, le igra je predolga. Tretji chapter bi lahko bil recimo samo boss rush, ni blo treba met še en cel set questov. Če bi GoY bil ene 30 ur dolg bi bilo to perfect imo. Jap mene je zadnji chapter zjebal, tisto bi lahko skrajsali, pa smo tam tam Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Buzzkill reče pred 7 urami: Tudi cigankica thief je bla kul. V bistvu je Jin najbolj boring karakter v zasedbi. Bom ga pa pogrešal, upal sem, da bomo klali mongole še naprej, pa glih zdej se je štorija proper začela. Špil se bo dogajal 3 leta po tv seriji Shogun, pomoje bo vse razen mongolov Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 Se je splacalo pocakat da je prislo na ps plus Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 27. september 2024 Share Objavljeno 27. september 2024 Super najava in izide že 2025, tako da komaj čakam. Prvi del mi je dogajal in ima res fluiden boj, lušten svet in predvsem je zadeva tehnično brezhibna, kar nažalost danes težko rečemo za sploh kako igro. Tudi time jump in menjava glavnega lika mi je OK, ker Jin je zaključil svojo osebno zgodbo, ostaja pa zgodba Ghosta. Če še malo dodelajo že tako dober (brezplačen) online coop, malo bolj nagradiju raziskovanje, potem nas čaka zopet super igra. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 27. september 2024 Share Objavljeno 27. september 2024 (urejano) Mene je GoT še najbolj spominju na AC1, če se kdo spomni. Tm je bla res ta ubisoft formula v najbolj bazični obliki. Par eventov, ki jih nenehno ponavljaš in to je to, blo je dejansko tok boring, da k so nardil Director's Cut so dodal x2 eventov pa je ni blo mn boring Pol AC2 je dodal več eventov, pa pač več shita (speedrun sekvence itd). Pol so vs čas dodajal shit (utrdbe, uizi strateške dele), dokler niso v Black Flag pomoje zmojstroval forme, blo je res shitload shita za delat pa izjemno vzdušje. Pol so probal pa ta koncept monetizirat, kle je pa pomoje firma propadla. No GoT je nekje vmes med AC1 in AC2, res NIČ ni za delat, vsi haikuji, vse lisice, vsi summiti itd vse je identično. Utrdbe so identične, enemyi so identični, ma pa res špil nek tak meditativen flow, da pač laufaš okol v tej prazni igrici in delaš taske. Sam svaka čast človeku, k je pol še DLC kupu pa reku, rabm še več tega 27. september 2024 uredilo bitje Ezoterik 3 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 27. september 2024 Share Objavljeno 27. september 2024 Ezoterik reče pred 10 urami: Utrdbe so identične, enemyi so identični, ma pa res špil nek tak meditativen flow, da pač laufaš okol v tej prazni igrici in delaš taske. Sam svaka čast človeku, k je pol še DLC kupu pa reku, rabm še več tega Boljše ne bi mogel napisat. Drži za 3/4 Sony špilov. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 nije žvaka za seljaka Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 (urejano) ja ma AC1 je bil revolucijonaren spil res da je bilo bolj malo raznolikosti ampak je bil ql nov koncept, OW, vertikala, fajting, zgodba.. tega prej ni bilo v taki obliki zato je pol nastala tudi franšiza AC2 so na sreco dodali ql novosti in razsirili res carsko, vec mest, vmesna pokrajina, zgodba, nema da nema sam pol to je bilo to za naprej.... to edino Black Flag je dodal neki res novega GoT pa pac.. jaz je nisem moral niti dokoncat.. sej samuraji, japonska AC na japonskem in to.. sam.. kaj pa je bilo tako dobrega, novega, nevidenega? 28. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 Nism igral, ampak ni Unity naredil najboljšo verzijo premikanja naokoli? In začuda so to opustil Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 (urejano) ne vem jaz nisem igral vseh 1 2 .. unega indijanca, pa v vatikanu neki, Black Flag.. pol je bilo ze ponavljajoce in se mi ni dalo vec.. naslednjega sem igral unega v egiptu, ki je bil ql.. pol uno v grciji sem zacel in hitro odnehal pol so bila se dva Unity v franciji, tega nisem in mi je malo zal in se en zelo slab v Londonu? 28. september 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 Unity je bil v pizdi na zacetku, zbuggan totalno. Zato sem pustil pri miru in nikoli igral. Je pa mel super traversal. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 Ajbg, dost špilov je zbugganih, zato ne vidim smisla igrat stvari Day One Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 Meni je bila AC serija svojčas res huda. AC 1 je bil sicer z vidika igranja zelo ponavljajoč, imel si ene šest različnih stranskih misij, ko si jih naredil, si dobil glavno misijo, ki je bila pač malo unikatna. Ampak z vidika dizajna okolja pa je to takrat bilo nekaj povsem novega in norega, ker še nihče ni naredil takšnega open worlda. Od tega, da smo igrali neskončne klone GTA mest, so tipi leta 2007 naredili open world Sirije in Iraka. Tri velikanska mesta (za takratni čas): Jeruzalem, Akra, Damask z dodatkom mini mesteca ašašincev in ogromne zaplate podeželja med njimi. Resda je bilo podeželje dolgočasno, ampak ko si pol ure jahal od enega do drugega mesta, plezal na neke stolpe in delal kakšne stranske/nabiralniške misije, si se res počutil, da potuješ. Sploh prvo veliko mesto (Damask) je bilo epic, ker si se do njega spustil s hriba. Moment, ko s konjem prideš na hrib in prvič vidiš Damask, je med najboljšimi v zgodovini gaminga, fact. Dvojka je razgibala dogajanje in ga postavila v Italijo, kar nam je itak bilo zakon, ker je bilo tako blizu nas. Plus zelo dober glavni protagonist, dobri quoti, fore, bolj razgiban combat. Dvojka je material, ki pade v Ćamir hall of fame, preprosto je preveč dobro in kompetentno narejena igra z res vrhunskim dizajnom mesta. Dobra razdeljenost tudi na chapterje, se kdo spomni chapterja v Benetkah z maskami? Godlike estetika. Tudi dogajanje v sodobnosti (sci-fi plot) je tukaj še zelo zanimiv. Po tem je meni kvaliteta padla. Dosti ljudi obožuje Black Flag, ampak meni ima igra že preveč bloata. Unity v Parizu, ki ga omenjaš, je top predvsem zaradi dizajna mesta. Pač Ubisoft je iz Francije in so se res ekstra potrudili, par objektov a la Notre Dame je v igro danih v razmerju 1:1, kar je spet noro, ker res začutiš za hugeness objektov. Vem, da sem Notre Dame pomoje raziskoval eno uro, toliko je bilo za preplezat. Žal pa je igra ob izidu bila zelo janky in je naletela na ogromno neupravičenega hejta. Oziroma, pač, bil je upravičen, ampak ne drži več, ker so popatchali . 3 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 (urejano) Weraziel reče pred 1 uro: Nism igral, ampak ni Unity naredil najboljšo verzijo premikanja naokoli? In začuda so to opustil Kako to misliš? Unity nisem nikoli igral in če ima res kake sveže in zanimive pristope, bi rade volje sprobal, ker ima še danes res hudo podobo. Pa free je na PS+. Men je drugače AC2 hands down vrhunec franšize. Kar je napisal Čamir zgoraj. Mene je predvsem zgodba čisto sezula. En boljših sci-fijev v gamingu imo (predvsem za tiste čase). Pol mi je bila spet ful dobra 4ka, ampak to je moj bias, ker imam rad take (ob)morske environmente. 28. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 (urejano) V Unityju so malo predelali free running, preden so ga v teh novih RPG delih praktično opustili. Kot prvo so naredili sestop navzdol ful hitrejši, dodali cel kup novih animacij in res dobro povezali svet, pač nekatere hiše imajo odprta okna in sam skočiš na eni strani noter in na drugi ven in ne rabiš plezat na vrh stavb itd. Največ pa dodajo animacije, mislim da so pri free runningu v Unity dodali neko bolano cifro novih animacij, zaradi česar vse deluje bolj smooth (čeprav je mehanično enako). Dobre stvari pri Unity: — Naravnost brutalno dober dizajn mesta. Če si kdaj bil v Parizu, ti bo to godlike, resno. Nobeno mesto v AC ni bilo tako detajlno prezentirano, tudi nasploh v open worldih je pomoje nekje v TOP 5 mest, veliko stavb prenešenih v razmerju 1:1 (kar pomaga pri filingu hugenessa), noben AC ni imel tako velikih crowdov, ki res dajo filing življenja. Plus avtorji so vedeli, da morajo tudi kakšne novejše stavbe vključit za coolness (recimo Effielov stolp), zato so vmes v igri kao neki animus glitchi in te vrže v druga časovna obdobja, kjer si lahko ogledaš še novejši Pariz in npr. splezaš na Effiel Tower. — Več odprtosti pri glavnih misijah, ki bolj spominjajo na Hitmana. Dobiš tarčo, imaš ene par posebnih načinov, kako jo ubit, lahko pa pač brute forcaš. Plus par dobrega contenta za stranske misije (Batman-like detective misije etc.), sam žal kot že klasika pri seriji ful ponavljanja. — Dedicated stealth button. Ne vem, zakaj tega ni bilo že prej. Slabe stvari pri Unity: — Preveč stranskega stuffa. — Kr ena zgodba in dosadni liki. 28. september 2024 uredilo bitje Hernire 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 AC2 sem kupil pa meni na kontrolerju ni igralno je pa res, Ezio je bil kul Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 (urejano) Evo, me je Hernire kr nahajpal. Bom probal in se držal samo glavne zgodbe in delal stranska opravila, samo če slučajno naletim nanje. 28. september 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 AC2 je odlicen, AC2 Brotherhood je odlicnejsi. Tam je bil vrhunec Creeda zame. Plus eden izmed najbolj hudih trailerjev za igro. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.