Skoči na vsebino

Belorusija

pumpahhh

Priporočeni prispevki

let ljubljana varšava, z vlakom do meje, čez mejo pa bus

vize se trenutno ne rabi do konca leta 2024

poceni, še enkrat ceneje kot pri nas vse, al pa še ceneje

jaz nisem najemal, javni prevoz deluje, seveda vidiš pa več če rentaš, ampak sem bil sam pa se mi ni dalo

bil sem en teden, zapravil ene 500€

treba je nest dolarje čez mejo ker se eurof ne sme

• Račka +1 2
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
pumpahhh reče pred 9 minutami:

ker sem si jo že dolgo želel obiskati, do korone se je dalo enostavno brez vize z direktnim letom v Minsk, potem pa se je situacija zakomplicirala. bi šel tudi v Ukrajino, ampak mislim da me z mojim "track recordom" v pasušu nebi spustili in nisem niti probaval

z ukrajino si tbh kr mal zamudil stvari, js bi šla prec še enkrat

ampak tud belorusija izgleda carsko :)

kako si pa z jezikom hodil skozi? V Ukrajini smo kr velik krilil z rokami, angleščina je dost redka.

Povezava do prispevka

neverjetna čistoča, brez enega papirčka, primerljiva samo še s čistočo v Severni Koreji. :ododava:

avtomobilski park je better then expected, železniški pa, ajmeeeeee. hrana izgleda zelo OK, to sem bil tudi kar presenečen.

ta njihova brutalistična spomeniška kultura - :ododava:

me je pa ubila tista slika s flaško in ločenim zamaškom. :rofl:

imaš jajca. zdajle se ne bi upal it v Belorusijo. res si ne bi želel postat kak menjalni eksponat v Lukašenkovih rokah.

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka
pumpahhh reče pred 13 urami:

ker sem si jo že dolgo želel obiskati, do korone se je dalo enostavno brez vize z direktnim letom v Minsk, potem pa se je situacija zakomplicirala. bi šel tudi v Ukrajino, ampak mislim da me z mojim "track recordom" v pasušu nebi spustili in nisem niti probaval

mislim da je dovolj, če samo "izgubiš" in zamn3njaš passport. na meji pa rečeš, da si potoval samo po evropi, zraven pa pozabiš rusko (čeprav bo teška z anglo)

quessoy reče pred 2 urama:

imaš jajca. zdajle se ne bi upal it v Belorusijo. res si ne bi želel postat kak menjalni eksponat v Lukašenkovih rokah.

dokler ne rečeš kakšno čez lukija (tut če te naštimajo) alpa se greš kriminalca, si načeloma ok

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...