To je priljubljen prispevek. pumpahhh Objavljeno 29. september 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 29. september 2024 Evo, da si mal učke spočijete na sovjetskih umetninah 15 3 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 29. september 2024 Share Objavljeno 29. september 2024 Noice. S kot si letel (če si letel). A rabiš vizo Kaksne so cene. A tam pol najameš avto al je javni prevoz kul. Etc Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 29. september 2024 Avtor Share Objavljeno 29. september 2024 let ljubljana varšava, z vlakom do meje, čez mejo pa bus vize se trenutno ne rabi do konca leta 2024 poceni, še enkrat ceneje kot pri nas vse, al pa še ceneje jaz nisem najemal, javni prevoz deluje, seveda vidiš pa več če rentaš, ampak sem bil sam pa se mi ni dalo bil sem en teden, zapravil ene 500€ treba je nest dolarje čez mejo ker se eurof ne sme 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 29. september 2024 Share Objavljeno 29. september 2024 pumpahhh reče pred 2 minutama: treba je nest dolarje čez mejo ker se eurof ne sme Lel wat. Random Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 29. september 2024 Share Objavljeno 29. september 2024 harasho harasho tut v rusijo jih ne smeš (evre) 1 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 30. september 2024 Share Objavljeno 30. september 2024 Kako to da si se odlocil za Belorusijo glede na kuhanje vojne v sosednjih drzavah ? Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 30. september 2024 Avtor Share Objavljeno 30. september 2024 ker sem si jo že dolgo želel obiskati, do korone se je dalo enostavno brez vize z direktnim letom v Minsk, potem pa se je situacija zakomplicirala. bi šel tudi v Ukrajino, ampak mislim da me z mojim "track recordom" v pasušu nebi spustili in nisem niti probaval Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 30. september 2024 Share Objavljeno 30. september 2024 pumpahhh reče pred 9 minutami: ker sem si jo že dolgo želel obiskati, do korone se je dalo enostavno brez vize z direktnim letom v Minsk, potem pa se je situacija zakomplicirala. bi šel tudi v Ukrajino, ampak mislim da me z mojim "track recordom" v pasušu nebi spustili in nisem niti probaval z ukrajino si tbh kr mal zamudil stvari, js bi šla prec še enkrat ampak tud belorusija izgleda carsko kako si pa z jezikom hodil skozi? V Ukrajini smo kr velik krilil z rokami, angleščina je dost redka. Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 30. september 2024 Avtor Share Objavljeno 30. september 2024 Znam rusko tko da ni blo problema, če pa nebi znal bi bil pa kar izziv. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 30. september 2024 Share Objavljeno 30. september 2024 Ma se da. Ne govorim besedice, pa s kriljenjem+par besed se razume+mal gtranslate gre skoz. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 30. september 2024 Share Objavljeno 30. september 2024 (urejano) neverjetna čistoča, brez enega papirčka, primerljiva samo še s čistočo v Severni Koreji. avtomobilski park je better then expected, železniški pa, ajmeeeeee. hrana izgleda zelo OK, to sem bil tudi kar presenečen. ta njihova brutalistična spomeniška kultura - me je pa ubila tista slika s flaško in ločenim zamaškom. imaš jajca. zdajle se ne bi upal it v Belorusijo. res si ne bi želel postat kak menjalni eksponat v Lukašenkovih rokah. 30. september 2024 uredilo bitje quessoy Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 30. september 2024 Share Objavljeno 30. september 2024 pumpahhh reče pred 13 urami: ker sem si jo že dolgo želel obiskati, do korone se je dalo enostavno brez vize z direktnim letom v Minsk, potem pa se je situacija zakomplicirala. bi šel tudi v Ukrajino, ampak mislim da me z mojim "track recordom" v pasušu nebi spustili in nisem niti probaval mislim da je dovolj, če samo "izgubiš" in zamn3njaš passport. na meji pa rečeš, da si potoval samo po evropi, zraven pa pozabiš rusko (čeprav bo teška z anglo) quessoy reče pred 2 urama: imaš jajca. zdajle se ne bi upal it v Belorusijo. res si ne bi želel postat kak menjalni eksponat v Lukašenkovih rokah. dokler ne rečeš kakšno čez lukija (tut če te naštimajo) alpa se greš kriminalca, si načeloma ok Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 quessoy reče pred 13 urami: imaš jajca. zdajle se ne bi upal it v Belorusijo. res si ne bi želel postat kak menjalni eksponat v Lukašenkovih rokah. jejzoos kristos dude, come on no 1 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Kruz reče pred 10 urami: jejzoos kristos dude, come on no sem mislu, da je sarkazem očiten. Navedek Povezava do prispevka
izmanator Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 V Rusijo ko sem bil lani novembra sem brez problema nesel evre, noben na carini ni nič kompliciral. Za zamenjat je bilo nato malo problem, je bilo treba na ene 3 banke. Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 2. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 2. oktober 2024 Tudi za v Belorusijo ni nihče gledal, ampak v telegram skupinah pravijo da vsake toliko kontrolirajo in nisem hotel zgubljati časa s tem, če bi ravno jaz naletel na mino. Zanimivo pa, da v Rusiji vedno hočejo potni list ko menjam, v Belorusiji pa ne. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Koliko je pivo v centru Minska. Koliko je pivo v random kraju proč od Minska. Navedek Povezava do prispevka
pumpahhh Objavljeno 2. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 2. oktober 2024 okrog 5 byn je bil povsod se prav 1.40€ Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Matr, res je vse spucano 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.