Skoči na vsebino

Commandos: Origins

pocast

Priporočeni prispevki

Feget reče pred 12 minutami:

Če pa je en sam žanr res bedno igrati na konzoli, so pa to te akcijsko potezne komandovščine. Res je nadzor v kurcu. 100x bolj sede na PCju igrati to vrsto iger.

+1, pa mi je v bistvu hud žanr, sem preigral tako Shadow Gambit al kaj je bil un s  samurjaci kot Desperados 3

Drugače mi pa zgleda ful bolj okorno in manj vizualno privlačno kot zgornja dva

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 3 urami:

+1, pa mi je v bistvu hud žanr, sem preigral tako Shadow Gambit al kaj je bil un s  samurjaci kot Desperados 3

Drugače mi pa zgleda ful bolj okorno in manj vizualno privlačno kot zgornja dva

Shadow Tactics je to kar ti misliš. Shadow Gambit pa je bil zadnji špil ( tokrat s pirati v alternativnem svetu)  studija Mimimi Games, ki je ustvaril Shadow Tactics, Desperados 3 in Shadow Gambit.

Jaz upam, da Commandosi deliverajo in potem seveda dovolj prodajajo, da se še bo delalo takšne špile. 

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
Majek reče Dne, 1. 10. 2024 at 19:17:

Shadow Tactics je to kar ti misliš. Shadow Gambit pa je bil zadnji špil ( tokrat s pirati v alternativnem svetu)  studija Mimimi Games, ki je ustvaril Shadow Tactics, Desperados 3 in Shadow Gambit.

Hvala za tole, niti nisem spremljal, da so Mimimi izdali tudi Shadow Gambit. Ne spremljam več tako podrobno, poleg tega pa so takšne igre tako redko zunaj, da zlahka spregledaš kaj novega.

Moram rečt, da na splošno zelo fajn špil in res dobra nadgradnja žanra. Zgodba niti ni tako slaba, inkvizicija je prav kul za takšne stvari, mi je pa siceršnja zgodbifikacija malce meh. Po pravici povedano se mi ne da "graditi" likov, spremljati njihovih individualnih štorij, jih na neke posebne načine oživljati itd. Bi imel pri zgodbi raje malce bolj zmeren pristop, ker tega je zdaj preveč in se mi zdi, da mi vzame preveč časa, kjer se mi v to ne da vlagat. Tudi likov se mi zdi, da je mogoče preveč in ne bom poizkoristil vseh.

Ker imam slabo mašino, sem drugače zadevo znižano nabavil za PS. Me je malo skrbelo na začetku, če se mi bo uspelo privaditi na kontrole, ker je tudi meni bilo nezamisljivo, da bi takšen špil igral na konzoli. No, ne gre tako slabo, sem mislil, da me bo bolj jebalo.

Povezava do prispevka
  • 5 mesecev kasneje...

Zakonsko bi mogli prepovedat komurkoli drugemu delat taktovscine inu njih remasterje kot pa Mimimi Games

Vse cesar se ti modeli dotaknejo, postane certified banger, od Shadow Tactics/Gambit serije, do Desperados III, sploh slednja je top shit

Kar je meni mal hecno, je dejstvo, da so Desperados precej manj znana fransiza od recimo Komandosov, pa so jo Mimimi raje pohopsali kot pa licence od Pyro Studios, verjetno so od slednjih ze prej bile oddane pravice za IP Kalypsotu, ne vem

Vglavnem, boljs, da ne bi bile. Ze Commandos 2 HD Remaster je bil totalen absolutni dogshit, nakar se spomnijo, da bi nardili remaster Commados 3, ki je ze ob originalnem izidu bila precej boga :rofl:

Mimimi, reste nas

Povezava do prispevka
  • 1 leto kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...