pocast Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Tole mi je danes FB dal oglas: Ja, prosim! Kok sem preigral prva dva dela... 2 1 Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Men je tud dans to vrglo vun…pa sn bil samo “yes,please”…zgleda odlicno. kdaj bi naj prislo? Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 1. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 1. oktober 2024 Bojda še letos... Commandos: Origins is launching in 2024 for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, and PC (Steam). Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Če pa je en sam žanr res bedno igrati na konzoli, so pa to te akcijsko potezne komandovščine. Res je nadzor v kurcu. 100x bolj sede na PCju igrati to vrsto iger. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Feget reče pred 12 minutami: Če pa je en sam žanr res bedno igrati na konzoli, so pa to te akcijsko potezne komandovščine. Res je nadzor v kurcu. 100x bolj sede na PCju igrati to vrsto iger. +1, pa mi je v bistvu hud žanr, sem preigral tako Shadow Gambit al kaj je bil un s samurjaci kot Desperados 3 Drugače mi pa zgleda ful bolj okorno in manj vizualno privlačno kot zgornja dva Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Meh, kalypso media. Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Ein Verletzter, Alarm...ALARM!! 1 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Feget reče pred 1 uro: Če pa je en sam žanr res bedno igrati na konzoli, so pa to te akcijsko potezne komandovščine. Res je nadzor v kurcu. 100x bolj sede na PCju igrati to vrsto iger. Shadow Tactics je blo kr ok igrat z gamepadom, ni tok bad kot bi si mislu Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Desperados 3 sem tudi igral na kontroler in mi je blo čist kul. 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 1. oktober 2024 Share Objavljeno 1. oktober 2024 Hernire reče pred 3 urami: +1, pa mi je v bistvu hud žanr, sem preigral tako Shadow Gambit al kaj je bil un s samurjaci kot Desperados 3 Drugače mi pa zgleda ful bolj okorno in manj vizualno privlačno kot zgornja dva Shadow Tactics je to kar ti misliš. Shadow Gambit pa je bil zadnji špil ( tokrat s pirati v alternativnem svetu) studija Mimimi Games, ki je ustvaril Shadow Tactics, Desperados 3 in Shadow Gambit. Jaz upam, da Commandosi deliverajo in potem seveda dovolj prodajajo, da se še bo delalo takšne špile. 1 Navedek Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 ShadowTactics je bil profi….Desperado se mi je ze vlekel proti koncu. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Consider it done! Affirmative! 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Wololo! 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Work work -_- 1 Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 How do you turn this on 1 Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Jebomir reče Dne, 1. 10. 2024 at 15:53: Meh, kalypso media. Jap, načeloma bi se človek veselil, ampak se vsaj zaenkrat niso ravno proslavili s svojimi izdelki Navedek Povezava do prispevka
bojler1 Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 Prihaja še en igra v stilu commandosov, enako ww2 -dogaja se pa na poljskem 1 Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 5. november 2024 Share Objavljeno 5. november 2024 Majek reče Dne, 1. 10. 2024 at 19:17: Shadow Tactics je to kar ti misliš. Shadow Gambit pa je bil zadnji špil ( tokrat s pirati v alternativnem svetu) studija Mimimi Games, ki je ustvaril Shadow Tactics, Desperados 3 in Shadow Gambit. Hvala za tole, niti nisem spremljal, da so Mimimi izdali tudi Shadow Gambit. Ne spremljam več tako podrobno, poleg tega pa so takšne igre tako redko zunaj, da zlahka spregledaš kaj novega. Moram rečt, da na splošno zelo fajn špil in res dobra nadgradnja žanra. Zgodba niti ni tako slaba, inkvizicija je prav kul za takšne stvari, mi je pa siceršnja zgodbifikacija malce meh. Po pravici povedano se mi ne da "graditi" likov, spremljati njihovih individualnih štorij, jih na neke posebne načine oživljati itd. Bi imel pri zgodbi raje malce bolj zmeren pristop, ker tega je zdaj preveč in se mi zdi, da mi vzame preveč časa, kjer se mi v to ne da vlagat. Tudi likov se mi zdi, da je mogoče preveč in ne bom poizkoristil vseh. Ker imam slabo mašino, sem drugače zadevo znižano nabavil za PS. Me je malo skrbelo na začetku, če se mi bo uspelo privaditi na kontrole, ker je tudi meni bilo nezamisljivo, da bi takšen špil igral na konzoli. No, ne gre tako slabo, sem mislil, da me bo bolj jebalo. Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 5. november 2024 Share Objavljeno 5. november 2024 Mimogrede, tole je podobna zadeva, pozna kdo? https://store.steampowered.com/app/1429850/Sumerian_Six/ 1 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 13. april 2025 Avtor Share Objavljeno 13. april 2025 A je kdo že kaj stestiral? 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 13. april 2025 Share Objavljeno 13. april 2025 To igro pa konkretno hočem pustit nedotaknjeno v spominu tko kot je, forever ... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 kako, sej te igre še nisi igral, razen če si jo testiral? Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 Zakonsko bi mogli prepovedat komurkoli drugemu delat taktovscine inu njih remasterje kot pa Mimimi Games Vse cesar se ti modeli dotaknejo, postane certified banger, od Shadow Tactics/Gambit serije, do Desperados III, sploh slednja je top shit Kar je meni mal hecno, je dejstvo, da so Desperados precej manj znana fransiza od recimo Komandosov, pa so jo Mimimi raje pohopsali kot pa licence od Pyro Studios, verjetno so od slednjih ze prej bile oddane pravice za IP Kalypsotu, ne vem Vglavnem, boljs, da ne bi bile. Ze Commandos 2 HD Remaster je bil totalen absolutni dogshit, nakar se spomnijo, da bi nardili remaster Commados 3, ki je ze ob originalnem izidu bila precej boga Mimimi, reste nas Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 Kje te živiš ti? Mimimi so nažalost propadli že konec 2023 . Se niso dovolj prodajali njihovi špili. 1 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 Ayy, klinc pol takrat sm tut nazadnje gikal Desperados Pol bi pa sploh mogli zakonsko prepovedat delat nove Komandose, sploh Kalypsotu, naj se kurcevih Tropicov drzijo Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 16. maj 2026 Share Objavljeno 16. maj 2026 Nisem opazil prej, ampak Shadow Tactics so sedaj na voljo tudi na Switchu. https://www.nintendo.com/de-at/Spiele/Nintendo-Switch-2-Spiele/Shadow-Tactics-Blades-of-the-Shogun-3016795.html#_bersicht Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.