Skoči na vsebino

DO YOU EVEN LIFT

Ne me jeb

Priporočeni prispevki

• 2 mesca kasneje...

Bojsi, sem gymbro, s katerim se je grdo poigrala usoda - imam laktozno intoleranco, tako da mi večina proteinskih napitkov povzroča precejšnje prebavne težave.

Ima kdo od vas kakšno dobro (vključno p/p) priporočilo? Nekaj časa sem jemal od KAGED Whey & Protein in se je dal zdržat, samo zdej se je ta kurac iz amerike tok podražil, da se mi tega enostavno ne splača več kupovat.

Vsak predlog je dobrodošel, hvalaljep.

Povezava do prispevka
  • 5 mesecev kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 9 mesecev kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 1 leto kasneje...
Jake the Mess reče pred 1 uro:

Brahialni pletež :D wtf je to? Hudo ime za karkoli v bistvu. Z lahkoto si predstavljam, da bi Miki Muster dal tako ime kakšnemu svojemu junaku.

https://en.wikipedia.org/wiki/Brachial_plexus

to je to... na enem prehodu za pešce mi je spodrsnilo in sem padel na levo (sem levičar) roko/ramo in na začetku sploh  nisem mogel nič premikat od  rame naprej in nisem nič čutil

Povezava do prispevka
Kočevc reče Dne, 13. 5. 2026 at 7:10:

Strict curl

tega nimam,  mam  pa squat 5x240kg,  tazadnjega odreže, misim da je blo 6x240kg, ampak  ker se ne vidi do konca, sem dal 5x240kg (ta veliki koluti so 25kg, tamali 10kg, se pravi 8x25kg + 2x10kg +20kg štanga = 240kg)

bom poiskal še kak deadlift pa ohp in push press

uredilo bitje bleachedagnus
Povezava do prispevka
drevored reče pred 2 urama:

no lahk me zajebes pa mi reces, da naj jih jaz pokazem

kar sem hotel rect je to, da si debel. pa brez zamere, dobronamerno ti to povem. gonja za vedno visjimi lifti te lahk potegne v bloatmaxanje.

sem debel, priznam, bi bil butast, če bi trdil da nisem...   že  od vedno, enkrat sem celo cutal na ~110kg in sem bil ful zdefiniran,  sam počutil sem se pa za en drek 🤷, mam od takrat en posnetek pull upov, bom nalepil ko najdem

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...