BigBoss82 Objavljeno 12. april 2025 Share Objavljeno 12. april 2025 Meni deluje ko nek apex z manjsjmi mapami, gunfajtom ala destiny in lootom in optimizacijo lika ala detiny oz malo jacemalo v smeri tarkova Sicer nisem neki ful navdusen, sem pricakoval da bo vec pve scene In sem mislil, da bodo vecje mape Treba videt v praksi kako se bo igralo.. Nimam nekih hudih prucakovanj, upam, da me preseneti Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 12. april 2025 Avtor Share Objavljeno 12. april 2025 ke_kit reče pred 1 uro: Ta trailer je pure sci-fi kino reziser tega je alberto mielgo, ki je odgovoren za love, death & robots epizodi "jibaro" in "the witness" 2 Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 12. april 2025 Avtor Share Objavljeno 12. april 2025 BigBoss82 reče pred 58 minutami: Nimam nekih hudih prucakovanj perma ban 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. april 2025 Share Objavljeno 12. april 2025 amnesia reče pred 10 minutami: reziser tega je alberto mielgo, ki je odgovoren za love, death & robots epizodi "jibaro" in "the witness" Realistična kamera in post efekti razložijo marsikaj. Jibaro mi je drugače ena od top epizod vseh sezon LD&R. Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 12. april 2025 Avtor Share Objavljeno 12. april 2025 @BigBoss82 lej tle lahko vidis realen gameplay in komentar glede map in ostalega (ta model je eden izme top D2 pvp playerjev) mene dejansko ne moti, da so mape manjse, sploh glede na to, da je AI agresiven in je max playerjev 18 ni to 100 folka naenkrat, kot recimo apex in fornite 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 12. april 2025 Share Objavljeno 12. april 2025 (urejano) Sam 3 mape? Ful priced? Ne slisi se prevec vzpodbudno... Gemplay zgleda...bland? Nocem kvart zabave sam, tole ma sanso bit Concord 2 12. april 2025 uredilo bitje seattle 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 12. april 2025 Share Objavljeno 12. april 2025 Men zgleda pac...ok. nič posebnega. Nisem fan teh extraction type shooterjev. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 13. april 2025 Share Objavljeno 13. april 2025 Zgleda genericno za popizdit (gameplay). Raje bi delali dalje Destiny. 2 Navedek Povezava do prispevka
ZDL Objavljeno 13. april 2025 Share Objavljeno 13. april 2025 rip Bungie Po Halo vidim da še niso uspeli narediti dobrega špila.... Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 To bo taka flopčuga fak. McGeneric extraction shooter. Samo superiorni gameplay lahko to naredi ne totalni shit. Pa še pol... Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 gojc reče Dne, 13. 4. 2025 at 7:45: rip Bungie Po Halo vidim da še niso uspeli narediti dobrega špila.... Prvi Destiny je bil super sploh Taken King Expansion je imel res fenomenalen content. Največji problem obeh iger je da ne znajo ufurat enga vmesnika ki bi te proper vodil skozi kampanje če zdejle štartaš iz nule + cel kup contenta sploh ni več na voljo... Bi pa lahko naredil res nenormalno dobre RPGje iz tega Lora... Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 Destiny ima top tier gameplay in top tier art, tudi lore je ok, ampak res ne znajo povezat kurca med sabo. Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 14. april 2025 Avtor Share Objavljeno 14. april 2025 Buzzkill reče pred 26 minutami: Destiny ima top tier gameplay in top tier art, tudi lore je ok, ampak res ne znajo povezat kurca med sabo. potrjujem, jaz sem prvih 3000 ur prezivel na cosmodrome patrol zone-u, potem se mi je pa nekako uspelo preklikat do prve misije 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 15. april 2025 Share Objavljeno 15. april 2025 Niti free-to-play tole ne bo zgleda...upam na še en megaflop, pa da se res skinejo s kurca s temi igrami Marathon Director Reveals Why The Upcoming Extraction Shooter Is Not Free-To-Play 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 17. april 2025 Share Objavljeno 17. april 2025 amnesia reče Dne, 14. 4. 2025 at 9:24: potrjujem, jaz sem prvih 3000 ur prezivel na cosmodrome patrol zone-u, potem se mi je pa nekako uspelo preklikat do prve misije Jaz sem zadevo 4x štartal na novo (PC, PS4&5) in sem začel vsakič na drugem planetu. Tk, da sem zadevo pospravil v predal k igram za katere si želim, da bi mi bile ošeč. Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 19. april 2025 Avtor Share Objavljeno 19. april 2025 carski intro, zelo 90s vibe Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 19. april 2025 Share Objavljeno 19. april 2025 Kul videi. Mi pa vedno bolj postaja jasno zakaj imajo nekatere igre bolano visok budget ki pa se ga v sami igri ne vidi. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 15. december 2025 Share Objavljeno 15. december 2025 (urejano) Tole pa zgleda zdaj precej boljše 15. december 2025 uredilo bitje dzaver 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 15. december 2025 Share Objavljeno 15. december 2025 Komaj čakam, da preberem revjuje od vseh treh nesrečnikov, ki bodo igrali to sranje. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 15. december 2025 Share Objavljeno 15. december 2025 Upam da bo kul, ker zgleda hudo. Bungie pa ima itk najboljši gun feel v streljačinah. Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 15. december 2025 Avtor Share Objavljeno 15. december 2025 dzaver reče pred 28 minutami: Tole pa zgleda zdaj precej boljše zunanja podrocja so kot dan in noc glede na test, ki sem ga igral (notranjost zgradb je bila ze prej dokaj ok po izgledu) 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 a je to igra kjer so spizdli concept art, kopirali direkt v igro in pricakovali, da noben ne bo opazil? Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 dzaver reče pred 9 urami: Tole pa zgleda zdaj precej boljše Naslov trailerja bi mogu bit, we played Arc Raiders and we are fucked. Jaz ne morem nc razbrat kaj se sploh dogaja kle, vse al krici barvo al je pa v temi. Ce me vprasas kaj so pve enemiji ti ne znam povedat. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 dzaver reče pred 12 urami: Tole pa zgleda zdaj precej boljše Glej ga, ki je padel na polno v extraction shooter genre 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Vučko3 reče pred 3 urami: a je to igra kjer so spizdli concept art, kopirali direkt v igro in pricakovali, da noben ne bo opazil? To je ta, da. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 5.marec! Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 13. februar 2026 Share Objavljeno 13. februar 2026 Hype! 1 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 13. februar 2026 Share Objavljeno 13. februar 2026 "gameplay" noben clip igre ni bil daljsi k 3 sekunde. hype non existent Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.