Skoči na vsebino

[multi] MARATHON

RAVE

Priporočeni prispevki

Meni deluje ko nek apex z manjsjmi mapami, gunfajtom ala destiny in lootom in optimizacijo lika ala detiny oz malo jacemalo v smeri tarkova

Sicer nisem neki ful navdusen, sem pricakoval da bo vec  pve scene

In sem mislil, da bodo vecje mape

Treba videt v praksi kako se bo igralo.. 

Nimam nekih hudih prucakovanj, upam, da me preseneti

Povezava do prispevka

@BigBoss82

lej tle lahko vidis realen gameplay in komentar glede map in ostalega (ta model je eden izme top D2 pvp playerjev)

mene dejansko ne moti, da so mape manjse, sploh glede na to, da je AI agresiven in je max playerjev 18

ni to 100 folka naenkrat, kot recimo apex in fornite

Povezava do prispevka
gojc reče Dne, 13. 4. 2025 at 7:45:

rip Bungie :hmm:

Po Halo vidim da še niso uspeli narediti dobrega špila....

Prvi Destiny je bil super sploh Taken King Expansion je imel res fenomenalen content. Največji problem obeh iger je da ne znajo ufurat enga vmesnika ki bi te proper vodil skozi kampanje če zdejle štartaš iz nule + cel kup contenta sploh ni več na voljo... Bi pa lahko naredil res nenormalno dobre RPGje iz tega Lora...

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 26 minutami:

Destiny ima top tier gameplay in top tier art, tudi lore je ok, ampak res ne znajo povezat kurca med sabo. 

potrjujem, jaz sem prvih 3000 ur prezivel na cosmodrome patrol zone-u, potem se mi je pa nekako uspelo preklikat do prve misije

Povezava do prispevka
amnesia reče Dne, 14. 4. 2025 at 9:24:

potrjujem, jaz sem prvih 3000 ur prezivel na cosmodrome patrol zone-u, potem se mi je pa nekako uspelo preklikat do prve misije

Jaz sem zadevo 4x štartal na novo (PC, PS4&5) in sem začel vsakič na drugem planetu.
Tk, da sem zadevo pospravil v predal k igram za katere si želim, da bi mi bile ošeč.

Povezava do prispevka
  • 7 mesecev kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 4 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...