BigBoss82 Objavljeno 13. februar 2026 Share Objavljeno 13. februar 2026 sej bo demo bomo vidli Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 13. februar 2026 Share Objavljeno 13. februar 2026 Wau artstyle so mal spremenili, edina stvar ki je bila prej dobra. Kakšen hype! Ta igra ma zame 0 potenciala. Škoda da ni gameplay tok dober kot marketing Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 15. februar 2026 Share Objavljeno 15. februar 2026 Jaz še zdaj ne morem verjet, da je multiplayer only, ker artstyle jim je bolan. 2 Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 19. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 19. februar 2026 Gapi182 reče Dne, 13. 2. 2026 at 19:46: Wau artstyle so mal spremenili, edina stvar ki je bila prej dobra. Kakšen hype! Ta igra ma zame 0 potenciala. Škoda da ni gameplay tok dober kot marketing gameplay trailerji so bedni, ker they/thems igrajo kot hlodi s smrdljivim kontrolerjem cisto nekaj drugega, ko vidis nekoga, ki zna igrat jaz sem igral v closed testu septembra in bil neverjetno razocaran igra je bila sicer fun, ampak je bilo vse noro nedokoncano, enostavno nisem, verjel, da lahko bungie vse zrihta v tako kratkem casu ocitno sem se motil, ker so popravili/dodali vse, kar je community hotel 2 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 19. februar 2026 Share Objavljeno 19. februar 2026 Zvok, artstyle in celotna prezentacija izgleda odlično. Škoda da ni tole kak navaden multiplayer spil ali battle royale ker ta game mode me poleg arc raiders ne pritegne Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. februar 2026 Share Objavljeno 19. februar 2026 kmalu server slam, da sprobamo! Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. februar 2026 Share Objavljeno 19. februar 2026 https://music.apple.com/si/album/marathon-original-soundtrack-ep-ep/1876905766 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 20. februar 2026 Share Objavljeno 20. februar 2026 Tidal https://tidal.com/album/498490408/u Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 20. februar 2026 Share Objavljeno 20. februar 2026 RAVE reče pred 21 urami: To mi dejansko ne deluje bad. Se zmeri vidm ful Destiny-ja noter kar ni nujno bad Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 Danes ob 19h server slam Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 Me zanima kako se bo prijel med igralci Arc Riders, ki so po mojem glavna ciljna publika. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 Ja bomo vidli kaj pravi @dzaver, Ce dobijo njega na svojo stran so zmagali Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 bitsurugi reče pred 1 uro: Me zanima kako se bo prijel med igralci Arc Riders, ki so po mojem glavna ciljna publika. Jaz nisem ciljna publika. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 (urejano) BigBoss82 reče pred 51 minutami: Ja bomo vidli kaj pravi @dzaver, Ce dobijo njega na svojo stran so zmagali Bomo vidli 😂 po moje bo preveč sweat zame in 100% pvp. Hype je na 100% art je bolan, gunplay je bolan (bungie obvlada), glasba je nora. upam da bom dovolj dober za pvp 🙈 26. februar 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 BigBoss82 reče pred 5 urami: Danes ob 19h server slam Je tudi na ps5? Kako dostopas do njega? Rabis kak preoreder, pa ps plus? Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 Boba-Fett reče pred 2 minutama: Je tudi na ps5? Kako dostopas do njega? Rabis kak preoreder, pa ps plus? ne vem ja pomoje je za vse platforme kot se spomnem, da sem prebral ob 19h bo na voljo na steamu za download in igrat in bi mogu bit tudi na ps storu enako Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 Boba-Fett reče pred 3 urami: Je tudi na ps5? Kako dostopas do njega? Rabis kak preoreder, pa ps plus? Bo na ps itk. Niti ne rabiš pa plusa, bo free Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 evo na steamu je ze mores napisat "server slam" da ti najde Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 (urejano) Sem igral ene dve ure zdej. Solo. Ne vem še kaj si mislim bom jutri še špilal. Learning curve ni za casualce. AI enemyji so HARD. Ne vem kako bo to šlo še s tem, da me bodo še drugi playerji genkali. Time to kill playerjev je tudi zelo hiter. Menu UI je nekaj najbolj groznega kar sem videl v zadnjem času. Glasba je top. Grafika je tudi kul. Gunplay je top, kot je vedno pri Bungiju Mogoče mi je preveč stvari na screenu. Questi factionov so kul in dajo nek smisel extractionu. Gameplay je fun. Bomo vidli kako se spremeni jutri mnenje Če primerjav z Arc Raiders… ko sem probal mi je bil insta buy. Tukaj dvomim zaenkrat. 26. februar 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 ne vem jaz sem tudi probal 3 igre ne bom nic trdil ker arc riders mi tudi ni bil neki po dveh igrah =)) sam meni se zdi da po resident evilu bo treba s5 instalirat arc riders =)))) sej muzika in to prezentacija je ql neki stajlish bungie pa tej questi in zgodba izgleda ok in RPG izgleda tudi neki, da imas za mozgat in igrat na meije se vrjetno navadis isto kot pri arc ki na zacetku nisi imel pojma to me ne moti.. niti grafika me ne moti ceprav iskreno je malo sramotna za Bungie.. neki so naredili da se blešči ampak eksplozije in efekti in to KATASTROFA napram ARC riders.. ma tudi napram Destiny 2, k ije isti engine je katastrofa grafika!! art design in to mi sede full ta futuristicni florescentni stil ma tehnicno je zalost, ful je prevec basic.. nekako mi deluje zastarelo in tehnicno mehanskega vidika in najhujse od vsega je premikanje... fulll pocasno.. dobro enemiji so kot da gres v raid malo underlevelan ampak ok, treba se tudi upgrejdat vrjetno samo premikanje pizda... prepocasno.. jaz sem si predstavljal da bo bolj hitro, dinamicno ala apex ze ki imas neke robote al kaj so to je se pocasneje od destinija ker tle imas se stamino in fall dmg ipd ipd in v glavnem... pri arc riders neakkao gre skupaj da si pocasen ker si nek bogi klosar v cotah in se skrivas po sumah.. ma tle pizda da se premikas ko v destiny oz se pocasneje a si nek futuristicen cyberpunk robot mona.. ne vem ko tekam na okoli se mi zdi kot da ponovno gledam unega titana v rit pri raidih v glavnem ne vem morem probat z ekipo igrat mal ovec ma solo mi je nakako prevec pusto pac tudi extractipon pizda nek kurac se vrti tam odsteva cas.. mores bit zraven in pol te teletrasportira vn.. fuuuull krneki basic napram arcom recimo v glavnem prevec mi deluje basic iz tehnicnega vidika je malo zalostno za bungie.. ta bungi boljse da zapre barako al pa da naredi nov engine ne pa da ima se vedno nek engine ki je delal se na ps3 pizda 2 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 26. februar 2026 Share Objavljeno 26. februar 2026 Ja premikanje je FUL počasno. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 Danes je malo bolj fun 😂 v bistvu mi je všeč, da ni call of duty premikanje in da je vse malo bolj taktično. I’m too old for call of duty shit Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 Ravno sem želel to napisati, sicer še nisem sprobal Marathona, vendar pozdravljam za bolj počasno gibanje. Tudi zadnji BF me je ravno v tem aspektu najbolj razočaral, ker mi gre na živce, da je premikanje tok hitro, slide + jump ipd... Za to so igre tipa Apex, Titanfall, kjer je to implementirano v core gameplayu. Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 Ja saj pomojem je to krivo, ko prideš z BF6 je tole res počasno , ampak ne morem še soditi, večinom sem včeraj zarl v screen ERROR kot pa kaj drugega Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 Kaj je zdaj to Concord 4? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 (urejano) Špil je kul, sam ne vem če je to za casualce. Zame trenutni problem je, da išče ful dolgo časa playerje. raje zacnem kasneje v raidu kot da čakam 2 min za joinat da se naberejo playerji @BigBoss82 zato ima arc raiders late spawn 27. februar 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 Ja Late spawn je doberz za vec srvari sej zato ga bo tezko skenslat Da je vec ljudi vec casa Da lazje najde igro Vrjetno tudi razbremeni serverje oz jih bolj izkoristi Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 BigBoss82 reče pred 22 minutami: Ja Late spawn je doberz za vec srvari sej zato ga bo tezko skenslat Da je vec ljudi vec casa Da lazje najde igro Vrjetno tudi razbremeni serverje oz jih bolj izkoristi Sej se strinjam. Oboje ima svoje minuse Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 Meni neki ne potegne, prevec mi pocasno vseeno, pa premalo akcije, in prevec nekega ukvarjanja z inventarjem, in neki itemi kar mi kar prevec zakomplicirano. Saj ni zanič, a dvomim da bi kupil. Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 Probal na hitro pa mi zaenkrat ne potegne. Pri AR je bil instanten klik, pri tem pa ne. Bom še čez vikend kakšno igro odigral ampak dvomim da je to zame. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.