Skoči na vsebino

[multi] MARATHON

RAVE

Priporočeni prispevki

Gapi182 reče Dne, 13. 2. 2026 at 19:46:

Wau artstyle so mal spremenili, edina stvar ki je bila prej dobra. Kakšen hype! Ta igra ma zame 0 potenciala. Škoda da ni gameplay tok dober kot marketing

gameplay trailerji so bedni, ker they/thems igrajo kot hlodi s smrdljivim kontrolerjem

cisto nekaj drugega, ko vidis nekoga, ki zna igrat

jaz sem igral v closed testu septembra in bil neverjetno razocaran

igra je bila sicer fun, ampak je bilo vse noro nedokoncano, enostavno nisem, verjel, da lahko bungie vse zrihta v tako kratkem casu

ocitno sem se motil, ker so popravili/dodali vse, kar je community hotel

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 51 minutami:

Ja bomo vidli kaj pravi @dzaver,

Ce dobijo njega na svojo stran so zmagali

Bomo vidli 😂 po moje bo preveč sweat zame in 100% pvp. Hype je na 100%

art je bolan, gunplay je bolan (bungie obvlada), glasba je nora. upam da bom dovolj dober za pvp 🙈

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Sem igral ene dve ure zdej. Solo. Ne vem še kaj si mislim :) bom jutri še špilal. Learning curve ni za casualce. AI enemyji so HARD. Ne vem kako bo to šlo še s tem, da me bodo še drugi playerji genkali. Time to kill playerjev je tudi zelo hiter. 

Menu UI je nekaj najbolj groznega kar sem videl v zadnjem času. 

Glasba je top. Grafika je tudi kul. Gunplay je top, kot je vedno pri Bungiju Mogoče mi je preveč stvari na screenu. Questi factionov so kul in dajo nek smisel extractionu. 

Gameplay je fun. Bomo vidli kako se spremeni jutri mnenje :) 

Če primerjav z Arc Raiders… ko sem probal mi je bil insta buy. Tukaj dvomim zaenkrat.

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

ne vem jaz sem tudi probal 3 igre

ne bom nic trdil ker arc riders mi tudi ni bil neki po dveh igrah =))

sam meni se zdi da po resident evilu bo treba s5 instalirat arc riders =))))

sej muzika in to prezentacija je ql neki stajlish bungie

pa tej questi in zgodba izgleda ok in RPG izgleda tudi neki, da imas za mozgat in igrat

na meije se vrjetno navadis isto kot pri arc ki na zacetku nisi imel pojma 

to me ne moti.. niti grafika me ne moti ceprav iskreno je malo sramotna za Bungie.. neki so naredili da se blešči ampak eksplozije in efekti in to KATASTROFA napram ARC riders.. ma tudi napram Destiny 2, k ije isti engine je katastrofa grafika!! art design in to mi sede full ta futuristicni florescentni stil ma tehnicno je zalost, ful je prevec basic.. nekako mi deluje zastarelo in tehnicno mehanskega vidika 

in najhujse od vsega je premikanje... fulll pocasno.. 

dobro enemiji so kot da gres v raid malo underlevelan ampak ok, treba se tudi upgrejdat vrjetno

samo premikanje pizda... prepocasno.. jaz sem si predstavljal da bo bolj hitro, dinamicno ala apex ze ki imas neke robote al kaj so 

to je se pocasneje od destinija ker tle imas se stamino in fall dmg ipd ipd in v glavnem... pri arc riders neakkao gre skupaj da si pocasen ker si nek bogi klosar v cotah in se skrivas po sumah.. ma tle pizda da se premikas ko v destiny oz se pocasneje a si nek futuristicen cyberpunk robot mona.. ne vem ko tekam na okoli se mi zdi kot da ponovno gledam unega titana v rit pri raidih

v glavnem ne vem morem probat z ekipo igrat mal ovec

ma solo mi je nakako prevec pusto

pac tudi extractipon pizda nek kurac se vrti tam odsteva cas.. mores bit zraven in pol te teletrasportira vn.. fuuuull krneki basic napram arcom recimo

v glavnem prevec mi deluje basic iz tehnicnega vidika je malo zalostno za bungie..

ta bungi boljse da zapre barako al pa da naredi nov engine ne pa da ima se vedno nek engine ki je delal se na ps3 pizda

Povezava do prispevka

Ravno sem želel to napisati, sicer še nisem sprobal Marathona, vendar pozdravljam za bolj počasno gibanje. Tudi zadnji BF me je ravno v tem aspektu najbolj razočaral, ker mi gre na živce, da je premikanje tok hitro, slide + jump ipd... Za to so igre tipa Apex, Titanfall, kjer je to implementirano v core gameplayu.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...