Skoči na vsebino

[multi] MARATHON

RAVE

Priporočeni prispevki

Men je bilo včeraj tudi tko. Danes mi je pa topshit. Kul igračka. 

edit: zdej je že 95% da bom nabavil. najs je. Tudi solo. sem se malo navadil na težek AI in sem malo bolj taktično začel igrat. Tko da sprobal sem. Zame je buy ^^ 

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka
dzaver reče pred 18 urami:

Men je bilo včeraj tudi tko. Danes mi je pa topshit. Kul igračka. 

edit: zdej je že 95% da bom nabavil. najs je. Tudi solo. sem se malo navadil na težek AI in sem malo bolj taktično začel igrat. Tko da sprobal sem. Zame je buy ^^ 

prvi dve uri igranja sta bili meni res weird pa sem lani igral cca 10 ur v closed testu, takrat je imela igra cisto drugacen feel

ko zacnes odklepat upgrejde in spoznavat mapo, se zace igra "odpirat"

pravkar sem pogledal tale video, se strinjam z vsem (tudi slabim)

zal bo ta zajeban uvod v igro odbil ogromno folka, ko imas enkrat dovolj creditsov (in si odklenil dovolj zadev), si lahko dobesedno kupis svoj build, ki si ga popusil v prejsnjem runu, recimo wstr shotty + nek AR

BigBoss82 reče Dne, 26. 2. 2026 at 22:27:

to je se pocasneje od destinija ker tle imas se stamino in fall dmg ipd ipd

glede na to, da je destiny najhitrejsi shooter, to ni neko merilo

EDIT: pa ne, da se ne strinjam s tabo, marathon bi lahko imel hitrejsi movement ze v startu, meni bi najbolj sedlo nekje na nivoju apexa, se posebno, ce bi igra omogocala podoben movement tech

uredilo bitje RAVE
Povezava do prispevka

Zdej vidim zakaj pravijo da je Arc raiders za pusije extraction shooter 😂 tle ni safe pocketov, queste moraš exfilat v večini in nareditv single run, AI enemiji so kot v destini raidih ampak pametni, kul je da ne moreš peakat vogalov kot pri Arc, ki je third person itd. Men je res najs. 

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Ja lore art design mi sedeta ko tata na mamo. Na nekoliko nazadnjasko grafilo se tudi navadis.

Questi so zanjmivi tudi ce je setanje od enega stikala do drugega.

Najboljse bi je vzdzsje ko igras solo. Ker se res dobro slisi in mores pazit ko hudic. In runnerji so groznja, ai je grozna, pol mas alarme, mine, poison rasrline.. vse te lahko ubije.. res mores pazit.. time to kil je kratek in ce ne pazia in ai presenwcen skoraj nimas sans.. pac vzdusje je na mestu. Igrica dviga pulz.

Coop nisem neki igral tam je vrjetno bolj povdarek na pvpju in taktikah bojevanja

Ql mi je tudi da odklepanje afctionov oz skill treejev kao dejansko vpliva na gameplaj in ze vidim, dolocene builde.. tipo mele ipd.. to odklepanje in da se  dejansko pozna me vlece glede rpgja..

Prve dve tei igre dnevno so vedno zelo atmosfericne.. pol zacnes rushat s free loadoutom :)))

Pa Cryo Archives pridejo jutri me zanjma ce bo za kaj v stilu destiy raida al bo samo se ena mapa z nekim bossom..

Streljanje je ql.. orozja so dobra imajo neke posebne funkcije ko se poglobis.. ma na splosno mi deluje ta rpg orozja skill kar dobro pogobljen.. ce bodo dobro razvijali igro naprej vsako sezono, ne tako kot arc riders zna bit kar bomba od igrice

edino folk ne sodeluje neki edin osem vidu da ROOTi sodelujejo med sabo :)))

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

Prvi vault so rešli. 

Rešli so tudi to, kar se dogaja v Arc raiders. Tukaj se ti ne bo nabral loot. Za vstop v raid rabiš vrednost 5000. Vsak vikend bo žur s Cryo in ranked. Pa ključe rabiš, ki jih boš zbiral med tednom. Kr sick.

pa intro ko prideš v lobby je bolan

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...