dzaver Objavljeno 27. februar 2026 Share Objavljeno 27. februar 2026 (urejano) Men je bilo včeraj tudi tko. Danes mi je pa topshit. Kul igračka. edit: zdej je že 95% da bom nabavil. najs je. Tudi solo. sem se malo navadil na težek AI in sem malo bolj taktično začel igrat. Tko da sprobal sem. Zame je buy ^^ 27. februar 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
RAVE Objavljeno 28. februar 2026 Avtor Share Objavljeno 28. februar 2026 (urejano) dzaver reče pred 18 urami: Men je bilo včeraj tudi tko. Danes mi je pa topshit. Kul igračka. edit: zdej je že 95% da bom nabavil. najs je. Tudi solo. sem se malo navadil na težek AI in sem malo bolj taktično začel igrat. Tko da sprobal sem. Zame je buy ^^ prvi dve uri igranja sta bili meni res weird pa sem lani igral cca 10 ur v closed testu, takrat je imela igra cisto drugacen feel ko zacnes odklepat upgrejde in spoznavat mapo, se zace igra "odpirat" pravkar sem pogledal tale video, se strinjam z vsem (tudi slabim) zal bo ta zajeban uvod v igro odbil ogromno folka, ko imas enkrat dovolj creditsov (in si odklenil dovolj zadev), si lahko dobesedno kupis svoj build, ki si ga popusil v prejsnjem runu, recimo wstr shotty + nek AR BigBoss82 reče Dne, 26. 2. 2026 at 22:27: to je se pocasneje od destinija ker tle imas se stamino in fall dmg ipd ipd glede na to, da je destiny najhitrejsi shooter, to ni neko merilo EDIT: pa ne, da se ne strinjam s tabo, marathon bi lahko imel hitrejsi movement ze v startu, meni bi najbolj sedlo nekje na nivoju apexa, se posebno, ce bi igra omogocala podoben movement tech 28. februar 2026 uredilo bitje RAVE Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Ne vem jaz swm samo napisal obcutke po 3 igrah Morem abaolutno ss igrar Ma zdaj me jebe ki je re9 na drugi strani diska Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 BigBoss82 reče pred 10 minutami: Ne vem jaz swm samo napisal obcutke po 3 igrah Morem abaolutno ss igrar Ma zdaj me jebe ki je re9 na drugi strani diska Re9 lahko počaka jst sm si ga nabavil in zdej čaka Leonova ritka 😂 1 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. februar 2026 Share Objavljeno 28. februar 2026 Ne ve kaj jo caka 🤣🤣 kaj je ze uni video na internetih Daddy Demarkco Flemming Dom Top Agressive top you will need some Tylenol 🤣🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. marec 2026 Share Objavljeno 3. marec 2026 Fak bolano! Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 5. marec 2026 Share Objavljeno 5. marec 2026 lih sm rabu nov joystick 😍 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 (urejano) Špil je bolan! Mapa, ki so jo dodali včerej je SICK! 7. marec 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 kaj ce igras solo se fajtas samo proti solo playerjem al ne? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 BigBoss82 reče pred 25 minutami: kaj ce igras solo se fajtas samo proti solo playerjem al ne? Ja, solo so vsi solo. Jst igram vecinoma solo in je noro. Kr horror izkušnja Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 (urejano) Zdej vidim zakaj pravijo da je Arc raiders za pusije extraction shooter 😂 tle ni safe pocketov, queste moraš exfilat v večini in nareditv single run, AI enemiji so kot v destini raidih ampak pametni, kul je da ne moreš peakat vogalov kot pri Arc, ki je third person itd. Men je res najs. 7. marec 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 si bom kupil ki vidim da dobis za 28 eur na teh keyih pa nimam kaj igrat za neki igrat dokler ne pride kaj dobrega bo sam hocem igrat solo da azcenem lagano in ne rabim tekat za drugimi paa ne vem bom igral po italijansko =)))) 1 1 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 @BigBoss82 Ni si za Fatalno sliko? Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 7. marec 2026 Share Objavljeno 7. marec 2026 Obstaja linear fusion rifle? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 19. marec 2026 Share Objavljeno 19. marec 2026 @BigBoss82 men je pa precej boljše kot Arc raiders. Tam je res easy mode. Tle mi je pvp izjemen. Pa tut sama zgodba in lore sta topshit. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 19. marec 2026 Share Objavljeno 19. marec 2026 (urejano) Ja lore art design mi sedeta ko tata na mamo. Na nekoliko nazadnjasko grafilo se tudi navadis. Questi so zanjmivi tudi ce je setanje od enega stikala do drugega. Najboljse bi je vzdzsje ko igras solo. Ker se res dobro slisi in mores pazit ko hudic. In runnerji so groznja, ai je grozna, pol mas alarme, mine, poison rasrline.. vse te lahko ubije.. res mores pazit.. time to kil je kratek in ce ne pazia in ai presenwcen skoraj nimas sans.. pac vzdusje je na mestu. Igrica dviga pulz. Coop nisem neki igral tam je vrjetno bolj povdarek na pvpju in taktikah bojevanja Ql mi je tudi da odklepanje afctionov oz skill treejev kao dejansko vpliva na gameplaj in ze vidim, dolocene builde.. tipo mele ipd.. to odklepanje in da se dejansko pozna me vlece glede rpgja.. Prve dve tei igre dnevno so vedno zelo atmosfericne.. pol zacnes rushat s free loadoutom :))) Pa Cryo Archives pridejo jutri me zanjma ce bo za kaj v stilu destiy raida al bo samo se ena mapa z nekim bossom.. Streljanje je ql.. orozja so dobra imajo neke posebne funkcije ko se poglobis.. ma na splosno mi deluje ta rpg orozja skill kar dobro pogobljen.. ce bodo dobro razvijali igro naprej vsako sezono, ne tako kot arc riders zna bit kar bomba od igrice edino folk ne sodeluje neki edin osem vidu da ROOTi sodelujejo med sabo :))) 19. marec 2026 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 19. marec 2026 Share Objavljeno 19. marec 2026 (urejano) Bo kot destiny dungeoni po moje. Dosti potenciala. 19. marec 2026 uredilo bitje bitsurugi Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 Ej a bi kdo šel za vikend sprobat cryo? 😂 al moram solo fill-inat Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 KOLIKO SI LEVEL :)))) Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 BigBoss82 reče pred 1 uro: KOLIKO SI LEVEL :)))) 58 ni velik Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 dzaver reče pred 29 minutami: 58 ni velik Haha Dobro dobro Bomo igrali samo bi blo dobro najt se enega 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 Fak. Vsi destiny raidi nimajo za bureka. Poleg hardcore pve botov imaš še druge teame. Shit. 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 Koga gledas kdo bo prvi ubil boss? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 20. marec 2026 Share Objavljeno 20. marec 2026 (urejano) Prvi vault so rešli. Rešli so tudi to, kar se dogaja v Arc raiders. Tukaj se ti ne bo nabral loot. Za vstop v raid rabiš vrednost 5000. Vsak vikend bo žur s Cryo in ranked. Pa ključe rabiš, ki jih boš zbiral med tednom. Kr sick. pa intro ko prideš v lobby je bolan 20. marec 2026 uredilo bitje dzaver 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 Cryo in ranked sta peak gaming! Bungoti so res poharali sceno 🔥 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 Bossa v Cryjo si ze fental? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 bitsurugi reče pred 1 uro: Bossa v Cryjo si ze fental? Ja veš da 😂 ni ga bossa v raidih destiny k bi bil tok tezek. Sploh do tja pridet je težko Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.