BigBoss82 Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 (urejano) ne vem meni se ne zdi neki zajebano v smislu bolj zajebano kot raid, mehanike, tajming ovo ono bolj je zajebano ala trialsi da rabis res dobro ekipo za pvp, da prezivis pvp spopade in ne izgubis vse kar imas, dokler si zapomnes in obvladas celo mapo,k i je res labirint kurac je ker ni solo in duo moda in lahko igras samo med vikendi z randomi, ce nimas vsaj 3 zavzete soigralce pac za destiny raid si rabu 6 modelov k ivejo kaj delajo in ne obupajo oz imajo cas in voljo ure in ure anbijat in se ucit.. to je bilo najtezje tle rabis 3 ki znajo pvpjat in sploh imajo igrico instalirano :)))) jaz nisem se probal oz danes bom ene dva runa samo mi je brezveze dokler se nas ne izbere 3 ker igrat o z randomi, brez komunikacije je bolj uno probal bom naredit uni quest vsaj za baterije ipd to upam da mi vspe 22. marec 2026 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 (urejano) Jst sm vceraj pofrendal dva dobra duota in zdej nabijamo ranked in cryo (sam ne delamo vaultov). Rabiš faking gold keye da lahko to delas. se pravi moras farmat keye zunaj na drugih mapah, pol moras prezivet sweat pvp in ubit celo mapo, da ti pol ostane 13-15 min da naredis vaulte 22. marec 2026 uredilo bitje dzaver 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 Aha za volte rabis keyhe torej Enega imam sicer 03 al neki Sam i guess treba prvo 1 in 2 nardit Oz pevo treva sploh igrat Sam iskreno meni se ne da z folkom ki ne govori slovensko :))) Ne da se mi neke frende pobirat al lfg discorde spilat tolko mi ni do tega spila Ql mi je tako igrat casual levelat frakcije, skill tree par urc dokler me ne zacne zivcirat Ce bo ekipa bom igral cryo archives ce ne bo bo itak prisla kaksna druga igirca :)) Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 nic sem sel malo probat cryo popusil sem 3x zdaj grem se 1x popusi, da ne bo pomote dobra je ta mapa za malo spraznit stash randomi katastrofa sej tudi jaz sem ramndom in katastrofa ,da ne bo pomote Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 Jst sm pa 2x šel z randomi in 2x dobil gud people k smo se pofrendali in zdej igramo 😂 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. marec 2026 Share Objavljeno 22. marec 2026 (urejano) Ma jaja sej ce jih hoces dobit jih dobis samo mikrofon more odpret in glumit prijaznega... Sam meni se ne da z nekimi tujci sprehat, prevec sem gaymerski rasist jebiga in prevec sem len da bi z njimi gojil nel odnks na novo samk da igram kurcevo igrico 22. marec 2026 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 Hvala kurcu, da se je Bungie odločil droppat Destiny 2 in se osredotočil na Marathon. Naslednji teden se začne druga sezona. Best shooter in a long time. Bungie res zna. Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 dzaver reče pred 3 urami: Hvala kurcu, da se je Bungie odločil droppat Destiny 2 in se osredotočil na Marathon. Naslednji teden se začne druga sezona. Best shooter in a long time. Bungie res zna. Je ze linear fusion not? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 Že od začetka je not energy sniper pa tut mida gun 😍 Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 hoh, pol pa mam malo yt za poglodat in morda nabavim. ker queenbreakers' bow in arbalest sta mi najjaca guna v spilih ever. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. maj 2026 Share Objavljeno 27. maj 2026 2. junija se začne druga sezona in bo en teden free week, tako da boš lahko sprobal @raveer 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 To ziher rečeš, ker rabiš nove n00be, da jih farmaš kot cannon fodder 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 bitsurugi reče pred 1 minuto: To ziher rečeš, ker rabiš nove n00be, da jih farmaš kot cannon fodder Hahaha ne ne, res je dober špil k je brez veze dobil nek hate train že od začetka. Sam zarad tega k so destiny crybebiji hotli destiny 3. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Ne, saj vem, te malo zezam.. res pa je, da je to žanr, ki nujno rabi novega folka, ker sicer bo nastala situacija, ki se je že vidla v D2 s trials of osiris, ko so bili na koncu notri sami sweatlordi in cheaterji. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Ja, na konzoli ni problemov s cheaterji. PC ima pa problem, kot pri Arc Raiders. + to da ne rabim novih noobov 😂 tle je folk level 100+ (kar pomeni, da moraš igrat kar veliko) in ne poznajo nekih osnovnih stvari o špilu. Ne govorim o pvp skillu. Ampak o poznavanju levelov, eventov itd. pa faking mikrofon. če igraš multiplayer game, vsaj reči ja/ne. Ne rabim tvoje življenjske zgodbe 😂 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Si naredu zadnjega bossa v cryo archives? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 (urejano) BigBoss82 reče pred 4 minutami: Si naredu zadnjega bossa v cryo archives? Ne premalo igram cryo, da bi imel več dna cardov, za večkrat poskusit (probal sem dvakrat) in nisem tak pvp sweater. Enkrat smo wipali lobby in smo pol ugotovili da nimamo dna carda 😂 drugič sem igral s frendom, ki ima pc in so nas pogenkali kitajci z wall hacki. tko da v teoriji sem ga naredil haha. vaulte sem pa vse naredil, tako da mi ostane sam boss. Se pa to prenese v naslednjo sezono, tko da bom na sveže šel na bossa, ker bom imel vse narejeno 28. maj 2026 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Ja sej to je problem. Ker ta cry archive je prevec zajeban. To rqbi popolno predanost ekipe oz 3 igtalcev. Podoben filimg kot pri destiny za zmagat 7 krat zapored in pridet v tower samo se bolj zajebano. Mislim da po tem ko so dali ven te archives ko je folk vidu je padu player count. Sej mapa je carska in bos ql samo comitment wall je ogromen. Pa pvp niti ni toliko problem. Bolj je problem ker mapa je jebena oz pravi labirint jaz sem kaksen dan dva gledal gameplay in tutorijale in ne stekam pol kurca nic.. ze orijentacija na mapi, pol kam dat kaksen kljuc al stvari, pol drugi playerji pol.. anyway.. prevec je jeneno.. sem gledal uni world furst sej je blo zanimivo ma tipi so se jebali se pa se kot najtetji raid v destiniju se vec Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 Cryo mapa mi ni problem, jo že ful dobro poznam Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 29. maj 2026 Share Objavljeno 29. maj 2026 BigBoss82 reče Dne, 28. 5. 2026 at 11:20: Si naredu zadnjega bossa v cryo archives? Danes sem ga naredil dvakrat zaporedoma 😍😂🔥 2 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno včeraj ob 16:19 Share Objavljeno včeraj ob 16:19 Igram mal zdej k je free ta tedn, in iskreno je kr fun. Clo random folk je dejansko kr ok. Zelo destiny feel k mal pougrejdas shell. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.