Skoči na vsebino

[multi] MARATHON

RAVE

Priporočeni prispevki

ne vem meni se ne zdi neki zajebano v smislu bolj zajebano kot raid, mehanike, tajming ovo ono

bolj je zajebano ala trialsi da rabis res dobro ekipo za pvp, da prezivis pvp spopade in ne izgubis vse kar imas, dokler si zapomnes in obvladas celo mapo,k i je res labirint

kurac je ker ni solo in duo moda in lahko igras samo med vikendi z randomi, ce nimas vsaj 3 zavzete soigralce

pac za destiny raid si rabu 6 modelov k ivejo kaj delajo in ne obupajo oz imajo cas in voljo ure in ure anbijat in se ucit.. to je bilo najtezje

tle rabis 3 ki znajo pvpjat in sploh imajo igrico instalirano :))))

jaz nisem se probal oz danes bom ene dva runa 

samo mi je brezveze dokler se nas ne izbere 3 

ker igrat o z randomi, brez komunikacije je bolj uno

probal bom naredit uni quest vsaj za baterije ipd to upam da mi vspe  

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka

Jst sm vceraj pofrendal dva dobra duota in zdej nabijamo ranked in cryo (sam ne delamo vaultov). Rabiš faking gold keye da lahko to delas. 

se pravi moras farmat keye zunaj na drugih mapah, pol moras prezivet sweat pvp in ubit celo mapo, da ti pol ostane 13-15 min da naredis vaulte

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Aha za volte rabis keyhe torej

Enega imam sicer 03 al neki

Sam i guess treba prvo 1 in 2 nardit

Oz pevo treva sploh igrat

Sam iskreno meni se ne da z folkom ki ne govori slovensko  :)))

Ne da se mi neke frende pobirat al lfg discorde spilat tolko mi ni do tega spila

Ql mi je tako igrat casual levelat frakcije, skill tree par urc dokler me ne zacne zivcirat

Ce bo ekipa bom igral cryo archives ce ne bo bo itak prisla kaksna druga igirca :))

Povezava do prispevka

Ma jaja sej ce jih hoces dobit jih dobis samo mikrofon more odpret in glumit prijaznega...

Sam meni se ne da z nekimi tujci sprehat, prevec sem gaymerski rasist jebiga in prevec sem len da bi z njimi gojil nel odnks na novo samk da igram kurcevo igrico

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...

Ja, na konzoli ni problemov s cheaterji. PC ima pa problem, kot pri Arc Raiders. 

+ to da ne rabim novih noobov 😂 tle je folk level 100+ (kar pomeni, da moraš igrat kar veliko) in ne poznajo nekih osnovnih stvari o špilu. Ne govorim o pvp skillu. Ampak o poznavanju levelov, eventov itd. pa faking mikrofon. če igraš multiplayer game, vsaj reči ja/ne. Ne rabim tvoje življenjske zgodbe 😂 

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 4 minutami:

Si naredu zadnjega bossa v cryo archives?

Ne :) premalo igram cryo, da bi imel več dna cardov, za večkrat poskusit (probal sem dvakrat) in nisem tak pvp sweater. Enkrat smo wipali lobby in smo pol ugotovili da nimamo dna carda 😂 drugič sem igral s frendom, ki ima pc in so nas pogenkali kitajci z wall hacki. tko da v teoriji sem ga naredil haha. vaulte sem pa vse naredil, tako da mi ostane sam boss. Se pa to prenese v naslednjo sezono, tko da bom na sveže šel na bossa, ker bom imel vse narejeno

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Ja sej to je problem. Ker ta cry archive je prevec zajeban. To rqbi popolno predanost ekipe oz 3 igtalcev. Podoben filimg kot pri destiny za zmagat 7 krat zapored in pridet v tower samo se bolj zajebano. Mislim da po tem ko so dali ven te archives ko je folk vidu je padu player count. Sej mapa je carska in bos ql samo comitment wall je ogromen. Pa pvp niti ni toliko problem. Bolj je problem ker mapa je jebena oz pravi labirint jaz sem kaksen dan dva gledal gameplay in tutorijale in ne stekam pol kurca nic.. ze orijentacija na mapi, pol kam dat kaksen kljuc al stvari, pol drugi playerji pol.. anyway.. prevec je jeneno.. sem gledal uni world furst sej je blo zanimivo ma tipi so se jebali se pa se kot najtetji raid v destiniju se vec

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...