Skoči na vsebino

[PSP] PlayStation Portable 3

Priporočeni prispevki

https://comicbook.com/gaming/news/portable-ps5-leak-playstation-steam-deck-rival/

Navedek

A reputable source has revealed some potential details about Sony's next-generation lineup of PlayStation consoles. The alleged information mostly concerns the chip architectures that may be used for the PS6 and the new PlayStation handheld console that has been rumored for a while.

A mislte da bodo pri Sonyu res naredl nov proper handheld? Ce ja, a bodo spet naredil dober hardware ampak shit software?

Povezava do prispevka

Handheld bodo zagotovo naredili (tako kot MS), mislim da sta switch in steamdeck pokazala da je market za handhelde dovolj velik in valda bi radi kos te pogače. Namenskega softwarea pa ne bo, samo slabsa grafika oz. bodo spili, ki na handheldu ne bodo delali bolj izjema kot pravilo. Imo bo tako tudi s spili naslednje generacije, dvomim da bo ps6 prinesel nek bistven napredek. Also mislim/upam, da bodo tudi najvecji publisherji pivotali proti nekoliko manjsim in za razvoj cenejsim spilom

Povezava do prispevka

Jem sicer kupil Switch 2, ker pač morš met aktualno Nintendo konzolo, ampak kar se mene tiče ima od vseh teh pizdarijic daleč najboljši value Steamdeck. Emulator scena me sfuka, to, da imaš lahko na desetine legendarnih konzol in avtomatov na handheldu mi je nor koncept - za aktualne špile me prešerno boli kurac, igram to tko kot je treba, na sobni konzoli. Sicer nimam Steamdecka, ampak če bi se kam vozil in bi res rabil "pravo" handheld konzolo, bi bilo to to. 

Tko da ultimate hardcore power mix je: Switch 2 ker je pač Nintendova current gen naprava, PS5 / PS6 za pravi dnevna soba experience, PC za stestirat občasnega pirata, pol pa če se kam dlje furaš pa Steamdeck number 1 handheld emulator champion. 

Za Sony in MS handhelde mi pa mega dol visi. Itak bo vse kar bo dobro prišlo še na PS5 / PS6 :D 

Povezava do prispevka

Jaz sem si lastil sam eno drkalico in sicer Game Gear (igral pa od frendov Game Boya). GG je bil za tiste čase res konkretno napredna konzola, barvni ekran, super zvok pa tud tak darth vader efekt je mela. Sicer je žrla baterije bolj kakor mukbang champ burgerje, ampak dobr smo prek adapterja igral. Čeprav mi je celokupno imel GameBoy boljše igrice. Sicer ne vem zakaj sem izbral čas za memory lane, ampak dobr se pardoniram.

Me je pa bolj zanimalo, kako in kdaj in kje igrate novodobne handheld konzolce? Na WCju pri podiranju rekorda velikosti klobase , v pojstli po tem ko zadovoljite žensko ali fanta, med hojo in body checkanjem upokojencev, ter uporaba besede sry nism videl, ali med vožnjo na šiht?

Malce heca na stran, dejansko kdaj si najdete čas za drkalice in a so to bolj matineje al celovečerci po času igranja?

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka

V avtu kadar kaj cakam dlje casa. Na avtobusih, v kombijih itd. Na sluzbenih poteh. Drugace pa sem dosti igral tudi na sedezni pred tvjem na katerega je prikljucen ps5. Genialno je to, da se premaknes v drug prostor med igranjem, ce te kaj moti ali ti koga motis. Tudi na sekretu, da. Potovanja itak. Evo letala, letalisca, se nisem sprobal pa se mi zdi dbest ravno za take priloznosti.

Kar se casa tice je tako, da dostikrat drkam Deck takrat, ko drugi visijo na telefonih.

uredilo bitje planetarium
Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D reče pred 10 urami:

https://comicbook.com/gaming/news/portable-ps5-leak-playstation-steam-deck-rival/

A mislte da bodo pri Sonyu res naredl nov proper handheld? Ce ja, a bodo spet naredil dober hardware ampak shit software?

in kakšna je šansa, da je tole Portal 2, ki bo izšel ob PS6. Glede na to, da se Portal dobro prodaja kot pripomoček bo pomoje fiks naslednja edicija ob PS6.

Če bo pa slučajno dober hardware. Software nebo namenski za napravo. Nintendo je včasih delil svoje dev teame. Eni delali za handheld konzole, drugi za home konzole. Se pri Switchu vidi, da je bila napaka in tudi Sony nebo tega delal. 

Imeti nek hardware, da boš samo scalal back igre je pa potem isti problem kot Series S za Xbox to generacijo. Torej Portal 2 pomoje največji smisel.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D reče pred 11 urami:

Če grejo z isto metodo kot za psp bojo tokrat uspeli. Takrat so želeli console experience na handheldu ampak čeprav so dali not vse najboljše stvari do takrat to enostavno ni bilo dovolj. Tko da smo dobili večinoma neke B tier handheld verzije pravih iger. Nintendo ds medtem je naredil revolucijo in se kot vedno fokusiral na gameplay ki je bil nekaj čisto posebnega na DSu.

Zdaj lahko Sony brez problema naredi vrhunski handheld. Sploh če boš gor lahko igral vse igre kupljene na ps5 s slabšo resolucijo in fpsjem. Podobno kot series S. 

Povezava do prispevka

Zgleda jim Cloud gaming prek Portala tud šiba in če porihtajo še par težav in razširijo seznam špilov, majo že v žepu dobro online drkalico. Nova namenska pa bo verjetno čist digitalna in ne bo mela medijev, tako da bo verjetno nek hibrid med downloadom in downscalom trenutnih špilov ter oblačne božje zapovedi!

Povezava do prispevka
Dejch reče Dne, 25. 11. 2024 at 22:42:

Jaz sem si lastil sam eno drkalico in sicer Game Gear (igral pa od frendov Game Boya). GG je bil za tiste čase res konkretno napredna konzola, barvni ekran, super zvok pa tud tak darth vader efekt je mela. Sicer je žrla baterije bolj kakor mukbang champ burgerje, ampak dobr smo prek adapterja igral. Čeprav mi je celokupno imel GameBoy boljše igrice. Sicer ne vem zakaj sem izbral čas za memory lane, ampak dobr se pardoniram.

Me je pa bolj zanimalo, kako in kdaj in kje igrate novodobne handheld konzolce? Na WCju pri podiranju rekorda velikosti klobase , v pojstli po tem ko zadovoljite žensko ali fanta, med hojo in body checkanjem upokojencev, ter uporaba besede sry nism videl, ali med vožnjo na šiht?

Malce heca na stran, dejansko kdaj si najdete čas za drkalice in a so to bolj matineje al celovečerci po času igranja?

Če si kej retro ročne drkalice navdahnjen jih imaš te dni celi kup različnih velikosti na voljo pri Kitajcih.

Nekaj nas Mn3čarjev so si jih nabavili in jih čislamo po praktičnosti in retro feelsih.

Jaz sem si nabavil Miyooo Mini plus, ker ima dober OS na voljo pa tudi quality build je za malo ceno okoli 40€ :)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...