Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Priporočeni prispevki

Weraziel reče pred 1 uro:

Baje bo več non Nintendo iger na voljo, med drugim Elden Ring, Final Fantasy 7 Remake in It Takes Two. Edino kar pri Nintendu ne maram je da redko spustijo cene svojih ekskluziv, to bo Dejch potem začel pisat da so Nintendo slabši kot Sony in Microsoft :D

Če bo tko bom itak rantal da bo joj. :D

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 3 urami:

Baje bo več non Nintendo iger na voljo, med drugim Elden Ring, Final Fantasy 7 Remake in It Takes Two. Edino kar pri Nintendu ne maram je da redko spustijo cene svojih ekskluziv, to bo Dejch potem začel pisat da so Nintendo slabši kot Sony in Microsoft :D

It Takes Two je že na Switchu. Ne vem pa v kakšnem stanju je port.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 2 urama:

Saj Switch 2 po hardwaru pomoje ne bo dosegal Steam Decka, v nobene primeru pa ne bo tako odprt. Switch 2 bomo kupovali, da bomo igrali novega Mariota, Zeldo, Metroid itd., ne pa zaradi horse powerja

True, čeprav s pomočjo sodobnega DLSS nabora zna biti to poštena mala mašinca in konkreten preskok napram Switchu - ne bo pa to vseeno niti blizu najmočnejši konzoli v zgodovini človeštva :D

Najava se šušlja enkrat februarja.?

Povezava do prispevka
Baco reče pred 4 urami:

Kaj pa vem.... mal so pozni. Imam že Steam Deck. Mogoče nabavim, ko pride ven Switch Lite 2. Na živce mi grejo te vedno bolj glomazne "prenosne" konzole, ki ti zasedejo pol kovčka, ko si na poti.

Ne vem no, če glih bo Switch 2 neka noro glomazna prenosna konzola, ki ti bo pol kufra zavzela. To tak že imaš z Steam Deckom. Že Switch 1 je precejšna razlika v velikosti konzole.

Sicer pa niso nič pozni. Naj v miru našopajo zalogo konzol, da bo lahko vsak, ki bo želel kupiti dobil day1 brez jebenih skalperjev ter da bojo imeli 1st party igre ready in da nebo (1st party) suša kot ostali dve platformi.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Jaz pa upam, da smo izdajo močnejši Switch z boljšimi Joy-Coni. Res upam, da nebojo spet šli v kakšno skrajnost eksperimentiranja, da se spet ne ponovi kak WiiU jim.

Nekih ful brezveznih stvari dodajati na Joy-Con ali tablico se mi zdi pa neumno, ker je samo uporabno ko najavijo konzolo. Kot IR Camera pri Joy-Conih na Switchu na koncu pa 3 igre imeli ko so to uporabile.

Močnejši Switch z boljšimi Joy-Coni, dobro batarijo ter dober katalog 1st party naslovov pa sem več kot srečen kupec spet.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Dejch reče pred 12 urami:

To se pomoje da vse popravt. Sam ta drift, to jz nism v lajfu doživel od nobenga kontrolerja drgač. Mam PS2 star k zemlja vse dela kot novo, xbox OG, xbox360 in dualshock 3 nikol nč, zdej pa xbox one in dualshock 4 nič. 

Jaz tudi ne in se sprašujem, kako folk ravna s to tehniko...prav bi rad videl stanje teh kontrolerjev z driftom

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...