Dejch&Coby-san Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 moja naslednja konzola. boste kupl, a komi čakate? kaj kej pričakujete od nje? in kakšna cena mislite da bo Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 wtf? Kaj si danes spil, da postaš take random neumnosti? 2 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 Saj itak je že čas za temo, tudi če je fake video :] Drugače pa tudi pri meni naslednja konzola, pomoje bo zelo cool in bi lih fino zafilal čas do PS6, da ne bom rabil peota kupovat Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 29. december 2024 Avtor Share Objavljeno 29. december 2024 Majek reče pred 24 minutami: wtf? Kaj si danes spil, da postaš take random neumnosti? Nic nism spil. Odpru sm uradno switch 2 temo ker je ni in postal video za prebit led. Sm mislu da bomo kaksno o smellblasterju rekl pa niste za hece. Vas prazniki nastresiral hehe Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 Baje bo več non Nintendo iger na voljo, med drugim Elden Ring, Final Fantasy 7 Remake in It Takes Two. Edino kar pri Nintendu ne maram je da redko spustijo cene svojih ekskluziv, to bo Dejch potem začel pisat da so Nintendo slabši kot Sony in Microsoft Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 upam da bo day1 na voljo emulator al pa vsaj year1 Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 29. december 2024 Avtor Share Objavljeno 29. december 2024 Weraziel reče pred 1 uro: Baje bo več non Nintendo iger na voljo, med drugim Elden Ring, Final Fantasy 7 Remake in It Takes Two. Edino kar pri Nintendu ne maram je da redko spustijo cene svojih ekskluziv, to bo Dejch potem začel pisat da so Nintendo slabši kot Sony in Microsoft Če bo tko bom itak rantal da bo joj. Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 sej je že tko kr preber Switch temo Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 (urejano) Weraziel reče pred 3 urami: Baje bo več non Nintendo iger na voljo, med drugim Elden Ring, Final Fantasy 7 Remake in It Takes Two. Edino kar pri Nintendu ne maram je da redko spustijo cene svojih ekskluziv, to bo Dejch potem začel pisat da so Nintendo slabši kot Sony in Microsoft It Takes Two je že na Switchu. Ne vem pa v kakšnem stanju je port. 29. december 2024 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 Kakšno mislite da bo ime? Upam da bo Switch 2, da ne bo Switch U al pa kak podoben kretenizen - čeprav Nintendo še nikoli ni poimenoval svoje konzole z zaporedno številko... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. december 2024 Share Objavljeno 29. december 2024 Switch 3 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Switch II 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Switch V2 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Router 5 Navedek Povezava do prispevka
Istvan Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Tijuana reče pred 19 urami: It Takes Two je že na Switchu. Ne vem pa v kakšnem stanju je port. V zelo slabem. Pozna se, da hardver ne dohaja in je precejšnja kompenzacija v grafiki.. Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Kaj pa vem.... mal so pozni. Imam že Steam Deck. Mogoče nabavim, ko pride ven Switch Lite 2. Na živce mi grejo te vedno bolj glomazne "prenosne" konzole, ki ti zasedejo pol kovčka, ko si na poti. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Saj Switch 2 po hardwaru pomoje ne bo dosegal Steam Decka, v nobene primeru pa ne bo tako odprt. Switch 2 bomo kupovali, da bomo igrali novega Mariota, Zeldo, Metroid itd., ne pa zaradi horse powerja 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 tako tako, jaz se tudi bolj nagibam, da kupim SteamDeck 2 namesto Switch 2, je pa res da SD2 pride šele 2026 Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 30. december 2024 Avtor Share Objavljeno 30. december 2024 Hernire reče pred 5 minutami: Saj Switch 2 po hardwaru pomoje ne bo dosegal Steam Decka, v nobene primeru pa ne bo tako odprt. Switch 2 bomo kupovali, da bomo igrali novega Mariota, Zeldo, Metroid itd., ne pa zaradi horse powerja Jz odkar sm prek emulatorjev igral zelde se twilight morm sm cist not padu Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Hernire reče pred 2 urama: Saj Switch 2 po hardwaru pomoje ne bo dosegal Steam Decka, v nobene primeru pa ne bo tako odprt. Switch 2 bomo kupovali, da bomo igrali novega Mariota, Zeldo, Metroid itd., ne pa zaradi horse powerja True, čeprav s pomočjo sodobnega DLSS nabora zna biti to poštena mala mašinca in konkreten preskok napram Switchu - ne bo pa to vseeno niti blizu najmočnejši konzoli v zgodovini človeštva Najava se šušlja enkrat februarja.? Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 (urejano) Baco reče pred 4 urami: Kaj pa vem.... mal so pozni. Imam že Steam Deck. Mogoče nabavim, ko pride ven Switch Lite 2. Na živce mi grejo te vedno bolj glomazne "prenosne" konzole, ki ti zasedejo pol kovčka, ko si na poti. Ne vem no, če glih bo Switch 2 neka noro glomazna prenosna konzola, ki ti bo pol kufra zavzela. To tak že imaš z Steam Deckom. Že Switch 1 je precejšna razlika v velikosti konzole. Sicer pa niso nič pozni. Naj v miru našopajo zalogo konzol, da bo lahko vsak, ki bo želel kupiti dobil day1 brez jebenih skalperjev ter da bojo imeli 1st party igre ready in da nebo (1st party) suša kot ostali dve platformi. 30. december 2024 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Pri Nintendu pa res ni bojazni za 1st party sušo. Samo da ga ne userejo s hardverom - vseeno upam, da ne izdajo samo močnejši Switch, ker to bi bilo dolgočasno... Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 (urejano) Jaz pa upam, da smo izdajo močnejši Switch z boljšimi Joy-Coni. Res upam, da nebojo spet šli v kakšno skrajnost eksperimentiranja, da se spet ne ponovi kak WiiU jim. Nekih ful brezveznih stvari dodajati na Joy-Con ali tablico se mi zdi pa neumno, ker je samo uporabno ko najavijo konzolo. Kot IR Camera pri Joy-Conih na Switchu na koncu pa 3 igre imeli ko so to uporabile. Močnejši Switch z boljšimi Joy-Coni, dobro batarijo ter dober katalog 1st party naslovov pa sem več kot srečen kupec spet. 30. december 2024 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 mislm da mi na nobenemu joyconu trenutno ne dela R1 tnx Nintendo Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 30. december 2024 Share Objavljeno 30. december 2024 Meni so pa trije začeli driftat thx nintendo Navedek Povezava do prispevka
Dejch&Coby-san Objavljeno 30. december 2024 Avtor Share Objavljeno 30. december 2024 (urejano) To se pomoje da vse popravt. Sam ta drift, to jz nism v lajfu doživel od nobenga kontrolerja drgač. Mam PS2 star k zemlja vse dela kot novo, xbox OG, xbox360 in dualshock 3 nikol nč, zdej pa xbox one in dualshock 4 nič. 30. december 2024 uredilo bitje Dejch 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Jaz sem drift doživel ene 4x. Se da popravit. Naročiš gobico. Dobiš orodje celo zraven. Zraven gledaš en YT video in imaš v roku 30 min fixxed. Hudo upam, da naredijo kaj glede drifta pri Switch 2. 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Ma jst sm naroču neke gobice iz amazona, zamenjal, sam ni blo isto, prou nisem se mogu navadit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Dejch reče pred 12 urami: To se pomoje da vse popravt. Sam ta drift, to jz nism v lajfu doživel od nobenga kontrolerja drgač. Mam PS2 star k zemlja vse dela kot novo, xbox OG, xbox360 in dualshock 3 nikol nč, zdej pa xbox one in dualshock 4 nič. Jaz tudi ne in se sprašujem, kako folk ravna s to tehniko...prav bi rad videl stanje teh kontrolerjev z driftom Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.