Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

Tijuana reče pred 15 urami:

Jaz pa upam, da smo izdajo močnejši Switch z boljšimi Joy-Coni. Res upam, da nebojo spet šli v kakšno skrajnost eksperimentiranja, da se spet ne ponovi kak WiiU jim.

Nekih ful brezveznih stvari dodajati na Joy-Con ali tablico se mi zdi pa neumno, ker je samo uporabno ko najavijo konzolo. Kot IR Camera pri Joy-Conih na Switchu na koncu pa 3 igre imeli ko so to uporabile.

Močnejši Switch z boljšimi Joy-Coni, dobro batarijo ter dober katalog 1st party naslovov pa sem več kot srečen kupec spet.

Nisem mislil da gredo zdaj v čisto nek drug ekstrem, ampak neko inovacijo vseeno pričakujem, ne samo posodobljeno drobovje...ker to potem dvomim da bi kupil, ki čeprav si nisem lastil trenutnega Switcha, sem ga nekako naveličan. :D

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 43 minutami:

Jaz tudi ne in se sprašujem, kako folk ravna s to tehniko...prav bi rad videl stanje teh kontrolerjev z driftom

tko zih ne :)

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 12 minutami:

Ajd ne seri, dual sensi in joyconi so smeti, kar se tiče drifta, tudi z lepim ravnanjem

Seri, ne seri, jaz to ne verjamem...smo dali doma skozi roke že 5 dual sensov (ajde, ta od Proja je še nov, recimo 4 relevantne), pa nobenih problemov.

Zdaj al eni imamo samo veliko srečo, po vaših besedah, al človeški faktor igra tukaj veliko vlogo...

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 49 minutami:

...

Navedek

The speaker anticipates a reveal of the Nintendo Switch 2 in early 2025, possibly on January 8, with a launch in March of the same year, although there is skepticism about how quickly Nintendo would move toward a full console release. The rumored date aligns with earlier insider reports suggesting a reveal in the second half of January and then a more detailed event or direct in May or February. There is speculation that Nintendo could conduct two separate reveals: one in January for hardware and a later presentation focusing on games and launch details.

Another rumor points to a 3D Mario title on the new console featuring a movie tie-in level set in real-life Brooklyn, incorporating the film version of Mario and possibly voiced again by Chris Pratt. There is uncertainty about how extensive this movie crossover content might be—whether just one level, multiple levels, or a broader expansion. The speaker likes the idea of a smaller tie-in rather than a full movie-based game, but remains open to additional possibilities.

Alongside these rumors, there have been multiple leaks suggesting details about the new console’s hardware, joy-cons, and accessory manufacturers designing new cases. Some analysts think these widespread leaks might push Nintendo to announce the console sooner than planned, but the speaker remains doubtful that Nintendo would move up their schedule based on leaks, believing the company likely has a long-established plan. Despite the conflicting information, the speaker emphasizes that none of it is confirmed until Nintendo makes an official statement.

fak se ko sm summary bral sm skor umru od dolgcasa

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 3 minutami:

Jaz delam z dual sensom zelo lepo, ono perfect, kot da stane 300 EUR. In niti nisem igral toliko, kljub temu je začel po 200 urah driftat, da je bilo neigralno

Besede mojga kolega, ki igra kot s kopiti vodnega bivola. Prepričan je v to, zlamal bi pa joypad iz adamantiuma če bi ga mel. 

Imo si životinja brez feelinga. 

- Proud owner of 0 drift joypads ever, razen switchevega, sam tistega je sfukala ženska, ki pa igra kot s kljunom.

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 1 uro:

Nisem mislil da gredo zdaj v čisto nek drug ekstrem, ampak neko inovacijo vseeno pričakujem, ne samo posodobljeno drobovje...ker to potem dvomim da bi kupil, ki čeprav si nisem lastil trenutnega Switcha, sem ga nekako naveličan. :D

Itak smo vsi že do neke mere naveličani Switcha. Je le že 8 koledarsko leto konzole. 

Moja skrb je glede pune nekih inovacij na Switch 2 je, da bi s tem trpela batarija. Zato tudi sem sam zadovoljen, če dajo samo boljši hardware, boljšo batarijo ter  boljše Joy-Cone. Je pa res, da na konzolah ne gledam streaming servicov, ne rabim nekih chatov, achivmentsov, tem ali odzadij. Sem verjetno v manjšini. Le, da bojo Switch1 igre delale boljše. Konstantna zaloga novih 1st party iger ter dobra batarija za potovanja.

Okej edina stvar, ki mi je med pisanjem prišla na pamet, da bi morala biti fixana je boljši online. Ampak spet sem tu v manjšini, ker igram v generaciji glih max do 200 ur online iger.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 25 minutami:

Izgleda da dost folka ne zna skrbet za te stvari

Ja, jaz dobesedno to mislim - da velika večina ljudi ne zna skrbet za stvari...niti ne štejem več recimo, kolikokrat sta žena in mulec krat nesla telefone menjavat USB vtiče, ker jim ni polnilo - to da jim jaz cel čas govorim da ne drkat telefonov na polnilcu, ker boste sčasoma razjebali priključke, to mi še vedno ne verjameta - medtem pa se meni še nikoli ni zgodilo nič podobnega - naključje :D

Povezava do prispevka

Mene sproži kako nasilno folk dela z gobicami čist po nepotrebnem, prav bad mi je ko čutim kako mi uničujejo pade. Ni treba z gobico udarit v stranico tako agresivno, absolutno ni ene situacije v bilokeri igrci v zgodovini igrc da s vso silo drkaš gobico da se glasno slišijo kontakti s plastiko ob strani. 

Kot da je folk brez fakin feelinga, tudi če moraš do 100% uber hitro, se da to bolj lagano pizdarija. 

Ko smo v študentu pokali PESa, sem mel vedno nosil svoj pad s sabo, kolk da je blo krinđ, ne mislim igrat na tvojih drifty jajcih ker ne znaš drugač kot na silo. 

Povezava do prispevka

vseeno je nekaj na temu, da mi PS2 in PS3 kontrolerji niso nikoli driftali

isto pri Switchu, na nobeni Nintendo napravi sploh nism slišal, da bi drift obstajal

zdej pa kr naenkrat ravno ko ponudniki teh naprav pogruntajo, da bi lahko ljudje sami popravljali kontrolerje zadeve driftajo pri več ljudeh kot kadarkoli prej

coincidence? I think not

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 29 minutami:

vseeno je nekaj na temu, da mi PS2 in PS3 kontrolerji niso nikoli driftali

isto pri Switchu, na nobeni Nintendo napravi sploh nism slišal, da bi drift obstajal

zdej pa kr naenkrat ravno ko ponudniki teh naprav pogruntajo, da bi lahko ljudje sami popravljali kontrolerje zadeve driftajo pri več ljudeh kot kadarkoli prej

coincidence? I think not

Itak je nekaj na tem.

Se spomnem časa PS2 DBZ iger za rojstne dneve ko so kontrolerji padali po tleh nonstop. Thumb sticki so se sukali kot nori ko se je delal kamehameha in podobne pizdarije. Nič nikoli narobe z njimi.

Sedaj en kolega odigra 1-2 igri na leto. Vmes mu več mesecov PS5 nabira prah. Skrbi za njih. Letos ga je poslal konzolkotu na popravilo saj je dobil DualSense drift.

Dualsense ali Joycon nebi preživela niti enega rojstnega dneva 20 let nazaj :D 

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D reče pred 1 uro:

fak se ko sm summary bral sm skor umru od dolgcasa

I KNOW! sm ponesreč naredu doublepost pa sm prlimal prvo kar mi je YT našu.

Weraziel reče pred 1 uro:

To drgač da folk ne zna skrbet za stvari, je dejstvo. K smo mel pr men igralne seanse na PS2 in xbox OG, to je folk delal s kontrolerji k svinja z mehom, sem mogu pizdit ko blesav pa kdaj kerga tud vn iz flata fuknat! Je pa neki res, če gledaš kaj so NES kontrolerji preživel in še dans delajo. Sigurno je pa vsaka generacija bolj soft kar se tega tiče.

Buzzkill reče pred 48 minutami:

Mene sproži kako nasilno folk dela z gobicami čist po nepotrebnem, prav bad mi je ko čutim kako mi uničujejo pade. Ni treba z gobico udarit v stranico tako agresivno, absolutno ni ene situacije v bilokeri igrci v zgodovini igrc da s vso silo drkaš gobico da se glasno slišijo kontakti s plastiko ob strani. 

Kot da je folk brez fakin feelinga, tudi če moraš do 100% uber hitro, se da to bolj lagano pizdarija. 

Ko smo v študentu pokali PESa, sem mel vedno nosil svoj pad s sabo, kolk da je blo krinđ, ne mislim igrat na tvojih drifty jajcih ker ne znaš drugač kot na silo. 

Ma ja k se jz spomnem k je folk igral pr men in tipke prtiskal kokr da je z macolo tolku po klinu jebote. To je blo najslabš v obdobju QTE gameplaya, to so tolkl gor kot v tom n jerry risanki, da bi blo bolš če bi ga fuknu čez okn.

Stipe2 reče pred 41 minutami:

Mene je svoj čas vedno odlamljalo, če sem posodil kak CD in sem ga v 99% primerih dobil nazaj podrsanega in usranega, to mi je bilo vedno neverjetno...1x samo sem spomnem, da mi je en sošolec vrnil nazaj takega, kot sem mu ga posodil - je imel za vedno moj respekt.

Ej to je blo pa kot po pravilu ej. Mislim, da nisem enga CDja al DVDja dobil nazaj tazga kokr sm ga dal.

Gogy reče pred 13 minutami:

fakjuall, naredi controlerje iz materiala za črno skrinjico, pa bo. Nekak tko, kot so to nardil v času C64 ali Amige.

image.png.da5c7c2828763e460e789b8677a0ab78.pngimage.png.0529c25c15c39f6647f60dc974b1eb80.png

ne pa ta jajca, ki jih delajo zdaj. :closedeyes:

Izjema mogoče Nintendo switch pro

A ni Atari mel zloglasno slab joystick s stickom?

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 58 minutami:

Ja, jaz dobesedno to mislim - da velika večina ljudi ne zna skrbet za stvari...

Kar mene čudi, je to, kar omenjajo že zgoraj

PS2 joypad dela po 20 letih brez problema

PS3 joypad dela po 15 letih brez problema

PS4 joypad dela po 10 letih brez problema

PS5 joypad mi je po 1 letu začel driftat

Neki ne more bit OK, ker na uč bi rekel, da za stvari skrbim vedno lepše, ne slabše :D 

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 18 minutami:

A ni Atari mel zloglasno slab joystick s stickom?

Tale na sliki je atari, ja. PRaktično istega so naredili za C64 in je v naši družbi dal čez ogromno igranja, različnih rok in nikoli problema z njim. Pa še en famozni joy je bil za C64, s katerim smo kasneje Decathlon nadrkavali cele dneve in je prav tako bil neuničljiv.

Hernire reče pred 17 minutami:

Kar mene čudi, je to, kar omenjajo že zgoraj

PS2 joypad dela po 20 letih brez problema

PS3 joypad dela po 15 letih brez problema

PS4 joypad dela po 10 letih brez problema

PS5 joypad mi je po 1 letu začel driftat

Neki ne more bit OK, ker na uč bi rekel, da za stvari skrbim vedno lepše, ne slabše :D 

Hmmm, osebno se mi zdi, da samo na PS2 nisem imel problemov. Ostali kasneje redno po določenem času drift... Je pa mogoče kaj na tem, da sam veliko igram teh športnih špilov, NHL, NBA, Madden... plus kak From špil, kjer je refleks verjetno jači kot pri kakih strategijah, avanturah in podobno...

uredilo bitje Gogy
Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 7 minutami:

Ja, prav tisto sem si želel biti muha na zidu, da vidim koji kurac delajo z njimi, ki to se moraš prav potrudit da ga tako uničiš. :D

Ne vem, mene je tud zanimal. Pa veš kaj je še blo kot po pravilu? Spodaj so bli vedno mastni od prstnih odtisov. Kaj so jedl rebrca pečena z rokam pa potem vzel cdje in ga dal not v konzolo kokr da bi kolut od bremz dajal na avto gor. :D

uredilo bitje Dejch
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Gogy reče pred 3 minutami:

Tale na sliki je atari, ja. PRaktično istega so naredili za C64 in je v naši družbi dal čez ogromno igranja, različnih rok in nikoli problema z njim. Pa še en famozni joy je bil za C64, s katerim smo kasneje Decathlon nadrkavali cele dneve in je prav tako bil neuničljiv.

C64 k sm igral pr frendih je res zdržal, jaz sem sicer imel atari, sam nek ponaredek k je mel gor prednaložene atari igre. Sam na netu sm pa bral, da je Atari mel zloglasno baje slab joystick, sam zdej ne vem a je to bil za 7200 verzijo?

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...