Me3do Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Stipe2 reče pred 12 minutami: Za časa PS4 ste pisali isto za PS4 joypade, zdaj pa naenkrat delajo brez problema Lol ne? Začelo se je z joyconi, potem pa se dual sense Za PS4 je pa mogu bit res ekstremen primer, nobenega ne poznam ki bi mu driftal Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Me3do reče pred 4 minutami: Lol ne? Začelo se je z joyconi, potem pa se dual sense Za PS4 je pa mogu bit res ekstremen primer, nobenega ne poznam ki bi mu driftal A ne ne, ste jamrali...sem spomnem jaz Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Dejch reče pred 8 minutami: Ne vem, mene je tud zanimal. Pa veš kaj je še blo kot po pravilu? Spodaj so bli vedno mastni od prstnih odtisov. Kaj so jedl rebrca pečena z rokam pa potem vzel cdje in ga dal not v konzolo kokr da bi kolut od bremz dajal na avto gor. To folk očitno razume kot normalno rabo, zato jaz ne verjamem nobenemu ko mi reče da lepo skrbi a da se mu je zjebalo - ne rečem, da se zgodi, ampak večinoma je kar človeška krivda... Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Dejch reče pred 36 minutami: Ne vem, mene je tud zanimal. Pa veš kaj je še blo kot po pravilu? Spodaj so bli vedno mastni od prstnih odtisov. Kaj so jedl rebrca pečena z rokam pa potem vzel cdje in ga dal not v konzolo kokr da bi kolut od bremz dajal na avto gor. To tut men ni jasno. Alergičen sem na te stvari, še od časa vinilnih plošč, pa kasneje CDjev... Ko sem kdaj pri kom videl, v kakem stanju so te zadeve.. Da se pohvalim - letos sem v Konzolka nesel en kup starih špilov, od PC do PS2, PS3, PS4.... VSe skupaj glede na kup vredno bore malo.. Mi je po oceni dečko rekel, da tako ohranjenih ploščkov že dolgo ni videl; vsi po vrsti tipitopi, tudi ovitki mint... Sem bil kar ponosen in vesel, da je opazil. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Stipe2 reče pred 4 urami: Jaz tudi ne in se sprašujem, kako folk ravna s to tehniko...prav bi rad videl stanje teh kontrolerjev z driftom Na PS5 sem kasiral drift 2x. Ravnam s kontrolerji lepše kot kdajkoli prej (v mladosti so tudi leteli po tleh), pa je to prva konzola na kateri se mi je to pojavilo. Je obstoječ problem, ki nima absolutno nobene zveze s tem kako ravnaš s kontrolerjem. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Stipe2 reče pred 1 uro: Za časa PS4 ste pisali isto za PS4 joypade, zdaj pa naenkrat delajo brez problema Troll, nabijaš na pamet, al se samo jaz slabo spomnim? Jaz sem za drift prvič izvedel pri Switchu in PS5. Na tem forumu nisem prej nikoli zasledil kakršnegakoli govora na to temo. Ampak možno, da sem samo sfalil vnete debate o driftu na PS4 in PS3. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Ravnam s kontrolerji lepše kot kdajkoli prej Isto reče moja žena za vse, kar se ji zjebe - to ne pomeni nič... Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 6 minutami: Troll, nabijaš na pamet, al se samo jaz slabo spomnim? Jaz sem za drift prvič izvedel pri Switchu in PS5. Na tem forumu nisem prej nikoli zasledil kakršnegakoli govora na to temo. Ampak možno, da sem samo sfalil vnete debate o driftu na PS4 in PS3. Nisi, ker jih ni bilo, Stipe nabija Oziroma če je že blo, je blo v precej manjšem obsegu kot sedaj switch/ps5 Je pa možno da je Stipe za Switch zamešal Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Stipe2 reče pred 3 minutami: Isto reče moja žena za vse, kar se ji zjebe - to ne pomeni nič... Sem pol v kasnejših postih videl, da danes igraš primitivca in trolla. Never mind dej. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 (urejano) Me3do reče pred 3 minutami: Nisi, ker jih ni bilo, Stipe nabija Oziroma če je že blo, je blo v precej manjšem obsegu kot sedaj switch/ps5 Je pa možno da je Stipe za Switch zamešal Do zdaj sem na tem forumu slišal le od Gatsuja, da je drift obstjal in ga je sam izkusil že pred PS5. Drugače se ne spomnim, da bi kdo kdajkoli to omenjal (kjerkoli IRL ali na internetu). 31. december 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 11 minutami: Troll, nabijaš na pamet, al se samo jaz slabo spomnim? Ti se očitno slabo spomniš...vem da ste takrat isto pisali (mogoče ne ti osebno, toliko se ne spomnim) in tudi jaz sem vam isto pisal kot zdaj. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 (urejano) Stipe2 reče pred 10 minutami: Ti se očitno slabo spomniš...vem da ste takrat isto pisali (mogoče ne ti osebno, toliko se ne spomnim) in tudi jaz sem vam isto pisal kot zdaj. Po moje mešaš s čim drugim. Po mojih izkušnjah, kar se je najbolj kvarilo na padih v preteklosti so bili gumbi. Pa pri 360 padu je bil znan zelo slab d-pad, kjer smo igralci pretepačin delali pringles mode. To, da je obstajal nek splošen "problem driftanja" je bajka, ki si si jo izmislil, da lahko na podlagi tega ustvarjaš zgodbice kako boljši si od drugih. Ko berem tvoje poste iz prejšnje strani, je podobno kot bi bral teoretika zarot, majkemi. "Ne ne, vaše izkušnje in argumenti so krneki. Samo moja teorija, da ravnam boljše od folka, ki ga nisem nikoli srečal v življenju, je pravilna." Legenda res. 31. december 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 10 minutami: Sem pol v kasnejših postih videl, da danes igraš primitivca in trolla. Never mind dej. In tudi to je podobna reakcija, kot moja žena - od tu naprej se ponavadi pol samo skregava. Pač ona ne vidi da dela kaj narobe, njej se to zdi normalna raba, jaz sem pa kreten, ki neki teži brezveze... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Stipe2 reče pred 1 minuto: In tudi to je podobna reakcija, kot moja žena - od tu naprej se ponavadi pol samo skregava. Pač ona ne vidi da dela kaj narobe, njej se to zdi normalna raba, jaz sem pa kreten, ki neki teži brezveze... E moj dragi Stipe. Opali si en šamar, kaj češ da ti rečem drugega, budala blesava tupa. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Po moje mešaš s čim drugim. Kar se je najbolj kvarilo na padih v preteklosti, so bili gumbi. Pa pri 360 padu je bil znan zelo slab d-pad, kjer smo igralci pretepačin delali pringles mode. To, da je obstajal nek splošen "problem driftanja" je bajka, ki si si jo izmislil, da si lahko na podlagi tega v glavi delaš dodatne zgodbice kako boljši si od drugih. Ko berem tvoje poste iz prejšnje strani, je podobno kot bi bral teoretika zarot, majkemi. Če vam ne bi takrat govoril isto kot danes, se ne bi tega sploh spomnil... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Stipe2 reče Pravkar: Če vam ne bi takrat govoril isto kot danes, se ne bi tega sploh spomnil... Jaz se spomnim, da mi nisi nikoli govoril isto kot danes. To pomeni da nimaš prav. Tvoja primitivna logika, btw. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče Pravkar: Jaz se spomnim, da mi nisi nikoli govoril isto kot danes. To pomeni da nimaš prav. Tvoja primitivna logika, btw. Pa pravim da mogoče nisem tebi osebno tega pisal, vem pa da sem nekomu in da so bile te podobne debate...zakaj bi si zmišljeval, kot da me boli kurac če se komu pokvari kontroler Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 (urejano) Stipe2 reče pred 1 uro: zakaj bi si zmišljeval? Kak kompleks superiornosti imo. Al pa pač samo navaden troll. Moj detektor je od vedno ful slab, ko pride do tega. 31. december 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 4 minutami: E moj dragi Stipe. Opali si en šamar, kaj češ da ti rečem drugega, budala blesava tupa. Tudi to mi kdaj reče žena, čeprav meni se nekako te iste stvari ne kvarijo kot njej - lucky me, I guess Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče Pravkar: Nak kompleks superiornosti imo. Kompleks superiornosti, ker moj standard kako pazim na stvari je najbrž višji od tvojega? Ok, tudi prav Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Aja, še en razlog čemu sem 100%, da na drift pri meni ni vplivalo slabo ravnanje, je da se mi je na obeh kontrolerjih pojavil zelo hitro po nakupu. V obeh primerih sem lahko uveljavljal garancijo, ker je stvar začela vleči v eno smer že po par mesecih. Na enemu zihr manj kot 100 ur igranja. Medtem ko mi original kontroler, ki sem ga dobil poleg Day 1 PS5 še vedno dela normalno. Mogoče pa je samo kriva žena od Stipeta. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Aja, še en razlog čemu sem 100%, da na drift pri meni ni vplivalo slabo ravnanje, je da se mi je na obeh kontrolerjih pojavil zelo hitro po nakupu. V obeh primerih sem lahko uveljavljal garancijo, ker je stvar začela vleči v eno smer že po par mesecih. Na enemu zihr manj kot 100 ur igranja. Medtem ko mi original kontroler, ki sem ga dobil poleg Day 1 PS5 še vedno dela normalno. Mogoče pa je samo kriva žena od Stipeta. Jaz tu vidim samo dve razlagi - al si totalno netehničen tip in si sploh ne predstavljaš kako določene stvari delujejo in jih posledično tudi ne znaš ustrezno uporabljat - al pa si samo neverjeten snowflake, ki mu ne smeš nič očitat (to je danes kar epidemija ratala) Aja, je tudi tretja razlaga, ki sem jo že povedal - da eni očitno imamo samo neko noro srečo s to tehniko. Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 35 minutami: po moje mešaš s čim drugim ne mesa, pac zmisljuje si, ker je najvecji sony fanboy na svetu ve se drgac, da je bil PS4 reaktivec Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Stari moj, nisem vedel da imate tako kratek spomin...meni se to ne da delat, ker me boli kurac iskreno, ampak a ne morete pobrskat za nazaj po forumu? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 (urejano) Stipe2 reče pred 57 minutami: Aja, je tudi tretja razlaga, ki sem jo že povedal - da eni očitno imamo samo neko noro srečo s to tehniko. Tej razlagi ne nasprotujem. Nasprotujem temu, da ostali ljudje ravnajo napačno s tehnologijo. Tudi, ker nas je že veliko napisalo praktično iste izkušnje. Edini problem tukaj sta ti in tvoj OCD tvoje Sony fanboyjestvo. 31. december 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 slabo glumis del ps4 teme se obstaja, v njej noben ne joka, da ps4 kontroleji driftajo zmisljujes si ker si fanboy Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Sem že čisto pozabil na ta aspekt Stipetove objektivnosti in strokovnosti, ja. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 5 minutami: Nasprotujem temu, da ostali ljudje ravnajo napačno s tehnologijo. Tudi, ker nas je že veliko napisalo praktično iste izkušnje. Ja, jaz trdim da vas večina (večina, pomeni da vas je veliko) ravna s tehnologijo za kurac - to mi lahko nasprotuješ do sodnega dne in jaz ti bom nazaj. Verjetno moj OCD ni neka stvar za se hvalit, ampak tudi da mi vsak drugi trdi da je ful pazljiv, pa potem vidiš to njegovo pazljivost v praksi in vidiš kaj za njega pomeni pazit, tudi ni za se hvalit - sej pravim, ne rečem da se ne zgodi, ampak trdim da velika večina ljudi je sama kriva za okvare... Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 (urejano) Stipe2 reče pred 7 minutami: Ja, jaz trdim da vas večina (večina, pomeni da vas je veliko) ravna s tehnologijo za kurac - to mi lahko nasprotuješ do sodnega dne in jaz ti bom nazaj. Razumel bi, če bi govoril o nekem x folku, ki nima nekih izkušenj in nabija samo fife in code s prsti mastnimi od pizze, samo da pišeš take gluposti na forumu entuzijastov za tehnologijo in konzole, pa majkemi, da mora zadaj biti neka patologija. Predvsem ker totalno ignoriraš to kar smo napisali glede izkušenj s kontrolerji v preteklosti. Izjave o tem, da iz lastnih izkušenj točno veš kako milijone ljudi ne pazi na kontrolerje, pa so na nivoju DaCapo 220 sklec na minuto in +200 znancev, ki je prebralo Vojno in Mir. Vredne so natanko 0. Po moje je točno tko kot sem napisal. Malo ti je dosadno in si prišel najedat folku in se delat bolj pametnega od ostalih. Srečno novo leto. 31. december 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 ke_kit reče pred 19 minutami: Razumel bi, če bi govoril o nekem x folku, ki nima nekih izkušenj in nabija samo fife in code s prsti mastnimi od pizze, samo da pišeš take gluposti na forumu entuzijastov za tehnologijo in konzole, pa majkemi, da mora zadaj biti neka patologija. Predvsem ker totalno ignoriraš to kar smo napisali glede izkušenj s kontrolerji v preteklosti. Izjave o tem, da iz lastnih izkušenj točno veš kako milijone ljudi ne pazi na kontrolerje, pa so na nivoju DaCapo 220 sklec na minuto in +200 znancev, ki je prebralo Vojno in Mir. Vredne so natanko 0. Po moje je točno tko kot sem napisal. Malo ti je dosadno in si prišel najedat folku in se delat bolj pametnega od ostalih. Srečno novo leto. To da si gamer al pa navdušenec nad tehnologijo, to eno z drugim ni nujno povezano...pa saj internet je poln PS4 drift issues, ne vem kaj se sploh pogovarjamo da to ni res Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.