Tijuana Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 (urejano) Stipe2 reče pred 25 minutami: Ja, jaz trdim da vas večina (večina, pomeni da vas je veliko) ravna s tehnologijo za kurac - to mi lahko nasprotuješ do sodnega dne in jaz ti bom nazaj. Verjetno moj OCD ni neka stvar za se hvalit, ampak tudi da mi vsak drugi trdi da je ful pazljiv, pa potem vidiš to njegovo pazljivost v praksi in vidiš kaj za njega pomeni pazit, tudi ni za se hvalit - sej pravim, ne rečem da se ne zgodi, ampak trdim da velika večina ljudi je sama kriva za okvare... Sej, če tvoji doma ne znajo uporabljati/ravnati tehnologije (razen tebe) še ne pomeni, da mi tukaj na forumu tudi ne znamo. Sej pa nismo več 12 let stari no. Ne vem ali te tako fanboyevstvo do Sonyja ali kaj, da pri tebi niti možnost ne obstaja, da je mogoče predragi Sony dal za kurac material v Dualsense. Večini od nas se tukaj v prvih štirih generacijah Playstationa nič takega ni pojavilo. A pri peti generaciji pa sedaj kao ne znamo z kontrolerji delati? 31. december 2024 uredilo bitje Tijuana 3 Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Pizda pridem v temo, ker sem mislil, da je Nintendo končno razkril novega Switcha, bi pa že tri strani o driftanju nabijate :facepalm: 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 (urejano) Stipe2 reče pred 12 minutami: To da si gamer al pa navdušenec nad tehnologijo, to eno z drugim ni nujno povezano...pa saj internet je poln PS4 drift issues, ne vem kaj se sploh pogovarjamo da to ni res Podal sem ti moje osebne izkušnje, ki se ujemajo z recimo tistimi od Čamirja, Weraziela, Tijuane,... Pravim, da se obnašaš isto patološko kot teoretiki zarot, ker cherry pickaš samo dele naših postov, ki ti odgovarjajo in povsem ignoriraš tiste, ki demantirajo tvoje teorije, da smo krivi igralci in ne tehnologija. Kako si razlagaš tole? ke_kit reče pred 1 uro: Medtem ko mi original kontroler, ki sem ga dobil poleg Day 1 PS5 še vedno dela normalno. Al boš spet lepo ignoriral, ker se ne ujema s tvojimi prepričanji? 31. december 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 31. december 2024 Share Objavljeno 31. december 2024 Tudi za sony 4 se je pravilo da drifta, a ni na petki isti tech? Mogoce sam nisi igral takrat takih igric da bi opazil, jaz sem samo v call of duty warzone opazil, ce sm mel zemljevid odprt, drugace pa ne. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 Kočevc reče pred 14 urami: Tudi za sony 4 se je pravilo da drifta, a ni na petki isti tech? Mogoce sam nisi igral takrat takih igric da bi opazil, jaz sem samo v call of duty warzone opazil, ce sm mel zemljevid odprt, drugace pa ne. Itak da se je, sploh ne vem kaj se zdaj kar neki sprenevedajo...ma sej nema veze Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 Tijuana reče pred 18 urami: Sej, če tvoji doma ne znajo uporabljati/ravnati tehnologije (razen tebe) še ne pomeni, da mi tukaj na forumu tudi ne znamo. Sej pa nismo več 12 let stari no. Ne vem ali te tako fanboyevstvo do Sonyja ali kaj, da pri tebi niti možnost ne obstaja, da je mogoče predragi Sony dal za kurac material v Dualsense. Večini od nas se tukaj v prvih štirih generacijah Playstationa nič takega ni pojavilo. A pri peti generaciji pa sedaj kao ne znamo z kontrolerji delati? Začelo se je tako da sem samo reku, da bi rad videl te kontrolerje, ki se kao ful pazijo, pa vseeno zadriftajo - ker pač jaz mislim, da v veliki večini primerov človeški faktor ima veliko vlogo. To je to, eni so se pa pol zaradi teh besed užalili al neki... Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 ke_kit reče pred 18 urami: Podal sem ti moje osebne izkušnje, ki se ujemajo z recimo tistimi od Čamirja, Weraziela, Tijuane,... Pravim, da se obnašaš isto patološko kot teoretiki zarot, ker cherry pickaš samo dele naših postov, ki ti odgovarjajo in povsem ignoriraš tiste, ki demantirajo tvoje teorije, da smo krivi igralci in ne tehnologija. Kako si razlagaš tole? Al boš spet lepo ignoriral, ker se ne ujema s tvojimi prepričanji? Stipe2 reče pred 1 minuto: Začelo se je tako da sem samo reku, da bi rad videl te kontrolerje, ki se kao ful pazijo, pa vseeno zadriftajo - ker pač jaz mislim, da v veliki večini primerov človeški faktor ima veliko vlogo. To je to, eni so se pa pol zaradi teh besed užalili al neki... Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 rage reče pred 18 urami: Pizda pridem v temo, ker sem mislil, da je Nintendo končno razkril novega Switcha, bi pa že tri strani o driftanju nabijate :facepalm: Imaš popolnoma prav - jaz se opravičujem, lahko komot kdo od šerifov to pobriše... Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 (urejano) Stipe2 reče pred 45 minutami: Začelo se je tako da sem samo reku, da bi rad videl te kontrolerje, ki se kao ful pazijo, pa vseeno zadriftajo - ker pač jaz mislim, da v veliki večini primerov človeški faktor ima veliko vlogo. To je to, eni so se pa pol zaradi teh besed užalili al neki... Sej noben ne zanika, da ima človeški faktor veliko vlogo. Ampak začelo se je, da ti nočeš niti pomisliti na to, da pri marsikomu je pa krivo, ker je Sony(sej isto Nintendo in Microsoft) dali zanič material v kontrolerje to generacijo. Lej sej nek random normiji na reseteri bi isto dvomil. Sej pa znamo paziti z kontrolerji ampak, če se marisikomu tu zgodil drift v garancijskem času v roku enega JRPG-ja ali dveh. Je pa problem tehnologija ne človek. Sej smo paja odrasli z Playstationi kar nismo več kot na 12 letnih rojstnih dnevih ko so kontrolerji leteli po tleh in jedli zraven iger itd. EDIT: Ampak ja preveč offtopic je že zašlo. 1. januar 2025 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 (urejano) Stipe2 reče pred 3 urami: Začelo se je tako da sem samo reku, da bi rad videl te kontrolerje, ki se kao ful pazijo, pa vseeno zadriftajo - ker pač jaz mislim, da v veliki večini primerov človeški faktor ima veliko vlogo. To je to, eni so se pa pol zaradi teh besed užalili al neki... Jaz ti jih žal ne morem pokazati, ker sem jih že zamenjal, ampak izgledajo identično kot novo kupljeni kontrolerji. Lahko ti poslikam trenutne, če ti to kaj pomaga lol. Kaj pa ti pričakuješ? Polomljeno plastiko in prstne odtise v strjenem kečapu? Stipe2 reče pred 3 urami: Imaš popolnoma prav - jaz se opravičujem, lahko komot kdo od šerifov to pobriše... Ne ne, naj ostane tvoje fanboyjevstvo vsem lepo na očeh. 1. januar 2025 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 (urejano) Dejstvo je da soni spara. Od shitty baterij do rezistivnih senzorjev na gobicah, ceprav bi lahko uprabili malenkost drazje s hall-effect senzorjem. Sam pri slednjih bi meli 2 dolarja manj dobicka na to overpriced plastiko, to pa sony zid ne bo pozegnal nikoli. In isto dela nintento. Afaik tut microsoft sam unih 7 ljudi ki kupijo xbox nihce ne jemlje resno tko al drgac. 1. januar 2025 uredilo bitje Arey 1 Navedek Povezava do prispevka
Konzolko Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 (urejano) Dokler EU ne bo s kakšno regulativo določila, da vsak izdelek, ki ima Y pokvarljivost mora plačat X ekološkega davka, ne bodo nič naredili. Sigurno imajo preračunano, da več dobijo, ko folk kupi nov kontroler, ker se stari pokvari. Po nobeni logiki ne boš enga japonca prepričal, da bo zdej fural avto nižje klase, ker pač tam v EU mjavkajo. Lahko pa bi vsaj za vse kontrolerje naredili plug & play sticke, kot pri Edgu, pa dal ceno 20€ in jih ponujali v različnih oblikah, barvah in materijalih, zraven pa odprli še vrata 3rd party proizvajalcem. Tko bi bili vsi srečni, čeprav verjetno bi še vedno moglo it preveč folka na slabši avto, tko da no go. Mimogrede je sploh kaj zanimivega pri novem Switchu, zdi se mi najbolj boring update do sedaj pri Nintendu? 1. januar 2025 uredilo bitje Konzolko Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 Kaksen update lol sej se nic se ne ve. 1 Navedek Povezava do prispevka
Konzolko Objavljeno 1. januar 2025 Share Objavljeno 1. januar 2025 (urejano) Ogromno leakov hardwara iz tovarne, izgled, čipi. To kar sedaj vidim je Switch Pro, ista zadeva s hitrejšim CPU/GPU. Sem upal na kej revolucionarnega, saj so edini, ki imajo jajca, da kej novega poskusijo. Osebno bi rad videl dodatek za augmented reality, Nintendo iteracijo Kinecta, kej z AI... 1. januar 2025 uredilo bitje Konzolko Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 Rajši vidim, da mi otrok domov pripelje črnskega fanta, kot pa da je v Switch 2 vgrajeno karkoli od naštetega 3 2 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 (urejano) Ni boljsega kot augumented reality. Na vseh platformah cveti, samo nintendo zaostaja. Movement based inputi so itak ze 2 generaciji nazaj pokazali svojo superiornost, edino pri ai intendo ne more konkurirat MSju ki ima power of the cloud. 2. januar 2025 uredilo bitje Arey 1 Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 Konzolko reče pred 13 urami: Ogromno leakov hardwara iz tovarne, izgled, čipi. To kar sedaj vidim je Switch Pro, ista zadeva s hitrejšim CPU/GPU. Sem upal na kej revolucionarnega, saj so edini, ki imajo jajca, da kej novega poskusijo. Osebno bi rad videl dodatek za augmented reality, Nintendo iteracijo Kinecta, kej z AI... Men bi blo že super, če bi kot dodatek prodajal svoja očala v stilu XReal. Velik ekran kjerkoli, kadarkoli. Pa predvidevam, da bi potem dodali kakšno opicijo, da bi igral njihove igre v 3d stereoskopskem načinu, kar bi blo sploh top. Ker bi bla očala samo opcijski dodatek, se tudi Galko nebi pritoževal. Galko sit, Konzolko cel. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 Baco reče pred 44 minutami: Men bi blo že super, če bi kot dodatek prodajal svoja očala v stilu XReal. Velik ekran kjerkoli, kadarkoli. Pa predvidevam, da bi potem dodali kakšno opicijo, da bi igral njihove igre v 3d stereoskopskem načinu, kar bi blo sploh top. Ker bi bla očala samo opcijski dodatek, se tudi Galko nebi pritoževal. Galko sit, Konzolko cel. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 Baco reče pred 1 uro: Men bi blo že super, če bi kot dodatek prodajal svoja očala v stilu XReal. Velik ekran kjerkoli, kadarkoli. Pa predvidevam, da bi potem dodali kakšno opicijo, da bi igral njihove igre v 3d stereoskopskem načinu, kar bi blo sploh top. Ker bi bla očala samo opcijski dodatek, se tudi Galko nebi pritoževal. Galko sit, Konzolko cel. Ne hvala. Že tole je bilo smeče. Raje imam, da ne zapravljajo časa z nekimi niche stvarmi. Navedek Povezava do prispevka
Konzolko Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 (urejano) Men bi bilo dobro, če bi recimo mel zraven robotka, ki te tudi spremlja v igri, s tem, da se lahko v živo z njim pogovarjaš in mu govoriš kaj naj počne in ga sprašuješ za pomoč. Kot npr nadgradnja amiibotov. Se je pa seveda zmožen premikat, te gledat, itd. Tko kot mi npr sedaj mačetl neprestano jemlje plac na mizi poleg miške in ga morm skos prestavljat in dlake pucat. Augmented reality pa v določenih špilih, ki te dejansko prisilijo, da greš ven. V parih tednih sem npr videl več LJ kot v cca 8-ih letih ko sem špilal Pokemon Go. Lahko pa tudi v kombinaciji s TVjem. Dejansko rabimo več interaktivnosti, priložnosti za aktivacijo večjega števila nevronov in ohranjanje stegenskih mišic. No, kakorkoli, dobili bomo Switch Pro s podporo za Switch igre. 2. januar 2025 uredilo bitje Konzolko Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 Konzolko reče pred 29 minutami: Augmented reality pa v določenih špilih, ki te dejansko prisilijo, da greš ven. V parih tednih sem npr videl več LJ kot v cca 8-ih letih ko sem špilal Pokemon Go. Lahko pa tudi v kombinaciji s TVjem. . to bi bilo nevarno za temnopolte playerje Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 (urejano) Baco reče pred 4 urami: Men bi blo že super, če bi kot dodatek prodajal svoja očala v stilu XReal. Velik ekran kjerkoli, kadarkoli. Pa predvidevam, da bi potem dodali kakšno opicijo, da bi igral njihove igre v 3d stereoskopskem načinu, kar bi blo sploh top. Ker bi bla očala samo opcijski dodatek, se tudi Galko nebi pritoževal. Galko sit, Konzolko cel. Za ocala rabis zelo mocen hardware in zelo gost zaslon. Z drugimi besedami, tehnologijo ki ni 7 let stara, do tega pa nintendo nima dostopa. Pa tut ce bi, vr se ne premika neki ful, mal stagnira market. 2. januar 2025 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 bo valve releasal index 2 da bojo spet capljali vsi za njimi naslednjih 5 let Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 VR bo ostal nišni produkt še dosti časa imo. Nimamo dovolj dobre in hkrati poceni tehnologije za kaj takega v bližnji prihodnosti. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 (urejano) ke_kit reče pred 10 minutami: VR bo ostal nišni produkt še dosti časa imo. Nimamo dovolj dobre in hkrati poceni tehnologije za kaj takega v bližnji prihodnosti. Pa tut ce bi dobil mega ocala za 500€ veliko ljudi nima ne placa ne zelje ne samozavesti skakat po dnevni kot totalni bizgec Da ne omenjam da je res omembe vrednih iger zelo malo. Cel medij je totalno v povojih. 2. januar 2025 uredilo bitje Arey 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 magični kralj reče pred 2 urama: bo valve releasal index 2 da bojo spet capljali vsi za njimi naslednjih 5 let Index je (bil) dobr VR sam glede na ponudbo za isto ceno, sicer je še kar zelo krompir VR. Plus da je vse skup zelo dvorezno, od tega kar sem probal ima pimax končno neko kvaliteto od slike, samo vsi, ki ga uporabljajo imajo grafične 3090 / 4090 pa gre na knap skoz. Že tko je nišn VR, dobr VR s hwjem, ki zmor kaj naredt z njim pa sploh. In na koncu maš še kar kilske špegle na glavi in švicaš v faco po pol ure. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. januar 2025 Share Objavljeno 2. januar 2025 (imo) največji plus indexa ni bla boljša čelada ampak neprimerljivo boljši kontroler pa prostorski senzorji Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 govorice, naj bi bil 6-8x zmogljiveši od trenutnega. vir: Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 Trenutni je bil ze ob izidu rahiticen tko da 8x ni nek hud performance increase. Je pa definitivno boljse kot manj Jz ga bom pomoje kupu ko pride nov mario kart vn, tistega ni sans da zamudim. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 3. januar 2025 Share Objavljeno 3. januar 2025 Če pride nov animal crossing za launch title bo tole day 1 zame Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.