Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

ke_kit reče Dne, 2. 1. 2025 at 16:56:

VR bo ostal nišni produkt še dosti časa imo. Nimamo dovolj dobre in hkrati poceni tehnologije za kaj takega v bližnji prihodnosti.

Se strinjam. Tako bo, dokler bo potrebno za VR izkušnjo na glavo tlačit 500+ gramski cegu. Se pravi, vsaj še par let.

Arey reče Dne, 2. 1. 2025 at 17:07:

Pa tut ce bi dobil mega ocala za 500€ veliko ljudi nima ne placa ne zelje ne samozavesti skakat po dnevni kot totalni bizgec :D Da ne omenjam da je res omembe vrednih iger zelo malo. Cel medij je totalno v povojih.

Sej to je fora. Ko bodo MR očala dovolj lahka in majhna, da ne bodo moteča, bodo uporabna tudi za filme, delo in igranje 2d iger. Quest 3 in Vision Pro imata že zdaj top MR. Problem je, da je 500-600g na glavi absolutno preveč, da bi lahko konkurirala TVju al pa monitorju... pa čeprav se že zdaj vidi, da gre za več kot samo gimmick.
Da niti ne omenjam MR iger, kakršni sta Witchblood al pa Triangle Strategy (VR port). Standardni tretjeosebni 2d igri, ki ju igraš na kavču... samo da pred sabo gledaš 3d diorame postavljene v svojo dnevno sobo. Takšnih hibridov bo vedno več.

Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu reče pred 40 minutami:

A je kdo povedal Dejchu da lohk switch prklopeš na TV?

:rofl:

Tijuana reče pred 24 minutami:

Po mojem bo nekaj takega kot prvi Switch. 

Hardwaresko nikoli nebojo šli v norost, da bo za big IP-je batarija delala 2 urci.

ja in kok časa je switchu zdržala baterija? sicer pa sm mnenja, da se na baterijah ne sme šparat, ker že pri dualshocku 4 k so res dal najbolj cheap baterijo not, je totalno nadležno sicer sm zdej zamenjal z aftermarket baterijo k zdrži 48h očitno. 

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka
Dejch reče pred 38 minutami:

ja in kok časa je switchu zdržala baterija? sicer pa sm mnenja, da se na baterijah ne sme šparat, ker že pri dualshocku 4 k so res dal najbolj cheap baterijo not, je totalno nadležno sicer sm zdej zamenjal z aftermarket baterijo k zdrži 48h očitno. 

Switch, v2, OLED = 4,5-9 ur

Lite = 3-7 ur

Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 46 minutami:

Switch, v2, OLED = 4,5-9 ur

Lite = 3-7 ur

Pričakoval sem da dalj traja.

Gapi182 reče pred 25 minutami:

Kaj točno si to nabavil in kakšen je proces menjave?

Na aliexpress sem našel 3000mAh baterijo koštal vse skp 12€, pri nas al pa na amazonu itak nimaš kje dobit, mogoče orginalno. Menjava je pa izi kot pasulj. 

Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu reče pred 3 urami:

glede na to da verjetno ne merijo na 4k in da jim bo hw delala nvidia je pomoje čist legit pričakovat nek PS4-pro nivo od ropotuljice za v roke.

Sej 6-8x močnejši od Switcha nanese ravno tam nekje na PS4 Pro level od performance...ni ne vem kaj dandanes, ampak ko pogledaš kako lepo zgledajo Nintendove ekskluzive na trenutnem kalkulatorju, je vseeno za se veselit - za vse ostalo je pa tu PS5. :D

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 1 uro:

Sej 6-8x močnejši od Switcha nanese ravno tam nekje na PS4 Pro level od performance...ni ne vem kaj dandanes, ampak ko pogledaš kako lepo zgledajo Nintendove ekskluzive na trenutnem kalkulatorju, je vseeno za se veselit - za vse ostalo je pa tu PS5. :D

Tudi še danes Horizon Zero Dawn ali Last of Us Part 2 lepše zgleda na PS4/PS4PRO kot marsikatera 3rd party igra. Tako, da se je za veselit. Za Nintendo ekskuzive + indie igre bo že top konzolica.

Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 2 minutama:

Tudi še danes Horizon Zero Dawn ali Last of Us Part 2 lepše zgleda na PS4/PS4PRO kot marsikatera 3rd party igra. Tako, da se je za veselit. Za Nintendo ekskuzive + indie igre bo že top konzolica.

Meni osebno na PS4PRO zgledajo igre odlično, ni takih grafičnih preskokov kakor pri prejšnjih generacijah, tko da kar se tega tiče bo pri switchu 2 to čist dovolj, sicer pa Nintendo nardi dobro grafiko tud na drugačen način, sej če pogledaš Wind Waker še zdej hudo zgleda, pa je igra ne morš verjet 20 let stara. :D

Pa vsakič k se omeni Horizon ga morm skurcat ta skupek precenjenega dreka. 

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka

problem za 1st party nintendo igrice na switchu je, da majo že te fps probleme, od botw dalje. Zadnja, ki sem jo igral pa ima svinjske probleme držat fps je echos of wisdom. Tko da nima Nintendo kle nek secret pass, da svoje igrice pa spimpajo da zgledajo in laufajo dobro na switchu. Zgledajo čist OK, samo tečejo pa za jedva :D

Povezava do prispevka
Arey reče pred 3 urami:

Horizon je drek game sam zgleda pa fenomenalno, in debata je bla izkljucno o izgledu.

sej zato sm napisal, da k vidm da se omen horizon jo pač morm popljuvat. :D najbolj precenjen skupek dreka zadnjih 10 let.

Gapi182 reče pred 1 uro:

To je ds4 ali dualsense?

ds4. orginal je obupna baterija not. sej v bistvu sm ps4pro izboljšal tm k ma legit minuse, seprav hdd sm zamenjal za ssd, micro-c usb vhod na ds4 sm zamenjal za type-c konektor pa zdej baterijo, k mi je bla čist prot koncu.

dualsense pa na vem kakšno ma not, upam, da boljšo. sam če je možno, da upgradaš, why not. komu se da vsakih neki ur filat :)

uredilo bitje Dejch
Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu reče pred 15 urami:

problem za 1st party nintendo igrice na switchu je, da majo že te fps probleme, od botw dalje. Zadnja, ki sem jo igral pa ima svinjske probleme držat fps je echos of wisdom. Tko da nima Nintendo kle nek secret pass, da svoje igrice pa spimpajo da zgledajo in laufajo dobro na switchu. Zgledajo čist OK, samo tečejo pa za jedva :D

Ja, to je tudi res za določene naslove - ampak jaz sem bolj mislil na grafični stil za zamaskirat švoh hardver - tu je Nintendo mojster... 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...