Konzolko Objavljeno 8. januar 2025 Share Objavljeno 8. januar 2025 (urejano) Po mojih izkušanj to kar Kitajci napišejo kot kapaciteto baterije je kr nekaj kar pač tip v tovarni natisne, ko mu je dolgčas. Zbunit se tko nimaš nikomur. Se pa lahko bolje počutiš, ko misliš, da ti bo baterija dlje zdržala Pa ne mislit, da je Amazon kej boljši, razen če bi bil brand zadaj. Sej verjetno so izjeme, samo pri gamingu za baterije še nisem naletel in v večini so zanič kvalitete, vsaj enkrat lažje kot originalne in zdržijo pol manj kot originalne, tud če gor piše, da so enkrat močnejše. Če že greš menjavat najdi preverjene informacije na netu kje in kdo je kupil, testiral in z merilcem izmeril, da je baterija res zmogljivejša, se ne pregreva in je dovolj kvalitetna, da bo zdržala nekaj časa. Z baterijo in polnilci se ni za hecat, dejansko men več DHL ne pusti na letalo dal baterijske pošiljke iz Kitajske, ker dobro vedo, da ni varno. 8. januar 2025 uredilo bitje Konzolko 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 8. januar 2025 Share Objavljeno 8. januar 2025 Men so ti leake že dosadni za Switch 2. Se jih izogibam. Nonstop nekaj. Večina verjetno izmišljenega ali špekulacij. Tako, da niti gledam ne več samo čakam na uradno najavo. Majo pa lep free marketing ko vlečejo tole najavo ampak je že utrujajoče malce. 2 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 8. januar 2025 Share Objavljeno 8. januar 2025 Tu je vse kar je treba vedet o teh Switch 2 leakih Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 8. januar 2025 Share Objavljeno 8. januar 2025 Konzolko reče pred 10 urami: Po mojih izkušanj to kar Kitajci napišejo kot kapaciteto baterije je kr nekaj kar pač tip v tovarni natisne, ko mu je dolgčas. Zbunit se tko nimaš nikomur. Se pa lahko bolje počutiš, ko misliš, da ti bo baterija dlje zdržala Pa ne mislit, da je Amazon kej boljši, razen če bi bil brand zadaj. Sej verjetno so izjeme, samo pri gamingu za baterije še nisem naletel in v večini so zanič kvalitete, vsaj enkrat lažje kot originalne in zdržijo pol manj kot originalne, tud če gor piše, da so enkrat močnejše. Če že greš menjavat najdi preverjene informacije na netu kje in kdo je kupil, testiral in z merilcem izmeril, da je baterija res zmogljivejša, se ne pregreva in je dovolj kvalitetna, da bo zdržala nekaj časa. Z baterijo in polnilci se ni za hecat, dejansko men več DHL ne pusti na letalo dal baterijske pošiljke iz Kitajske, ker dobro vedo, da ni varno. Brand - če kaj pomeni, meni so na pooblaščenem Samsung servisu prodali fake baterijo za Galaxy Note 4 - na videz identična originalni, samo občutno lažja in seveda spraznila se je dok si reku keks (še prej kot izrabljena originalna, tako da sem pol vseeno fural originalno še naprej). Po drugi strani sem pa za robotski sesalec kupil random no name baterijo na aliexpress, ki je obljubljala 12800mAh namesto originalne 5500mAh - sem šel testirat, tako da sem ga pustil da čisti dokler ne crkne in dejansko zdrži duplo več kot original ko je bil nov...tako da nisi več pameten dandanes. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 13. januar 2025 Share Objavljeno 13. januar 2025 V četrtek bo menda Nintendo prvič pokazal novo konzolico 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 13. januar 2025 Share Objavljeno 13. januar 2025 Lansiranje pa baje maja al junija. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Upam da pokažejo tudi kaj novih iger, da vidimo grafiko... Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Stipe2 reče pred 37 minutami: Upam da pokažejo tudi kaj novih iger, da vidimo grafiko... Menda nove Switch 2 igre vidimo naslednji mesec v Nintendu Direktu. Prezentacija bo hardware fokus. Kak BOTW bojo pa že pokazali razliko 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 BOTW remaster za polno ceno? 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Tijuana reče pred 1 uro: Menda nove Switch 2 igre vidimo naslednji mesec v Nintendu Direktu. Prezentacija bo hardware fokus. Kak BOTW bojo pa že pokazali razliko Če bo hardware fokus, bo to zelo kratka prezentacija, poznavajoč Nintendo. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Gatsu reče pred 21 minutami: BOTW remaster za polno ceno? Seveda, če pa bo razvoj dražji zaradi sodobnejše grafike Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Upamo na boljsi hardver k ps5pro lp Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Stipe2 reče pred 1 uro: Če bo hardware fokus, bo to zelo kratka prezentacija, poznavajoč Nintendo. Sej pa ne rabi bil dolga prezentacija, če bojo Switch 2 igre šparali za Nintendo Direct. Čist dovolj bo kratek prvi reveal. Pokažejo kako zgleda, povejo nove featurse, specse. Še povejo kako deluje backwards compatible ter pokažejo kakšne razlike v BOTW, SM Odyssey in je to to. Za kaj več pa komot počakajo mesec dni ko najavijo Switch 2 only igre ali cross-gen igre. Gatsu reče pred 2 urama: BOTW remaster za polno ceno? ali pa paid next-gen upgrade samo. Se Switch 1 verzija prodaja še zelo dobro za polno ceno, da bi rabili za polno ceno dajati neke remastre v novih škatlah. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Switcha 2 se ne dotaknem za 2 leti dokler ni potrjeno, da se joyconi ne obrabijo tako hitro. Drugače pa hyped, Nintendo dela benger špile. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Jz bom skor ziher kupu dvojko ker sem hopeless idiot ki hoce igrat mario kart in botw 2. Se tolazim da bom cez leto pa pol prodal. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Weraziel reče pred 57 minutami: Drugače pa hyped, Nintendo dela benger špile. Jaz tak bolj čakam Nintendo Direct kot hardware reveal. Da poleg Pokemon Legends Z-A ter Metroid Prime 4 še pokažejo kaj pripravljaljo za launch year (novi Mario Kart ter 3D Mario bi meli ja). Zna bit banger leto. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Arey reče pred 20 minutami: Jz bom skor ziher kupu dvojko ker sem hopeless idiot ki hoce igrat mario kart in botw 2. Se tolazim da bom cez leto pa pol prodal. Ne štekam, zakaj bi se odrasel človek počutil kot hopeless idiot, ker si želi kupit kos hardwara in igrat neke igre, in da bi se moral dodatno še tolažit, da bo ga itak prodal? Saj je v redu Arey, oddahni si, nismo Facebook mamica, ki bo prišla na obisk k tebi in na medovernet odprla temo, da njen ljubezenski interes igra igrice Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Te že ma zajebano ženo. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Hernire reče pred 37 minutami: Ne štekam, zakaj bi se odrasel človek počutil kot hopeless idiot, ker si želi kupit kos hardwara in igrat neke igre, in da bi se moral dodatno še tolažit, da bo ga itak prodal? Saj je v redu Arey, oddahni si, nismo Facebook mamica, ki bo prišla na obisk k tebi in na medovernet odprla temo, da njen ljubezenski interes igra igrice Samo za to ker imam tok hardwara doma da mi samo lezi in ga nimam ne casa ne volje igrat Pc in ps5, od tega je prvi vecinoma za igranje igric s sinom in zvecer kaksno rundo MPja s frendi, pc pa je relegiran na predvajanje risank pred spanjem. Dalec najvec uporabljam ipad za youtube in za branje zvecer. In pol vem da bom kupu switch, igral mario kart 9 in zeldo in ga pol prodal. Ker je VEDNO do zdej blo tko z vsako nintendo konzolo ki sem jo mel 😂 Ne da ni vredno. Je pa neumno. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Majek reče pred 38 minutami: Te že ma zajebano ženo. Joj moja zena si sam zeli da bi se moje materialisticne zelje koncale s konzolami, pa tut ce bi meli vsako novo konzolo doma 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Hahaha zadeva ima celo več rama ko usran XSS TFLOPS Switch 2 - 1.72 / 3.09 docked Switch - 0.24 / 0.39 docked Steam Deck - 1.6 Rog Ally - 2.6 Xbox One - 1.31 One X - 6 Series S - 4 PS4 - 1.84 PS4 Pro - 4.2 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 A to imaš kak official hardware "leak"? Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Gatsu reče pred 16 minutami: Hahaha zadeva ima celo več rama ko usran XSS TFLOPS Switch 2 - 1.72 / 3.09 docked Switch - 0.24 / 0.39 docked Steam Deck - 1.6 Rog Ally - 2.6 Xbox One - 1.31 One X - 6 Series S - 4 PS4 - 1.84 PS4 Pro - 4.2 Ni to nek hardwearski presežek bo pa dovolj za njihove špile. Itak na switchu ne špilaš iger ki so drugje, vsaj jst jih ne. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Arey reče pred 1 uro: Jz bom skor ziher kupu dvojko ker sem hopeless idiot ki hoce igrat mario kart in botw 2. Se tolazim da bom cez leto pa pol prodal. in moja žena bo vesela če boš njej prodal 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 keba reče pred 13 minutami: Ni to nek hardwearski presežek bo pa dovolj za njihove špile. Itak na switchu ne špilaš iger ki so drugje, vsaj jst jih ne. Je pa kar smo hoteli ani? PS4 level nivo z novejšo tehnologijo in DLSS. Tudi precej boljše kot OG Switch. Tako, da v primeru da je res zelo lepa generacija nas čaka ponovno pri Nintendu. 1 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Itak pri Nintendu hardware nikol ni bil pomemben. Men se zdi lep upgrade napram prvemu Switchu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Grafika RTX 20 Series, sem upal na 50(90) series 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Weraziel reče pred 2 urama: in moja žena bo vesela če boš njej prodal Vzdrževat tradicijo, praviš Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 A ta novi Donkey Kong Country Returns HD ripoff Nintenda ste videli. Tipi so switch igrico "predelali" v HD, torej dvignili resolucijo in dodali nek easy game more in ga prodajajo po 60 evrov Včasih so igirce vsah malo remasterali z boljšimi teksturami, grafiko itd. No tukaj so samo pretvorili igrico v HD, res minimum effort given. Kaki klošarji no Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 (urejano) Feget reče pred 8 minutami: A ta novi Donkey Kong Country Returns HD ripoff Nintenda ste videli. Tipi so switch igrico "predelali" v HD, torej dvignili resolucijo in dodali nek easy game more in ga prodajajo po 60 evrov Včasih so igirce vsah malo remasterali z boljšimi teksturami, grafiko itd. No tukaj so samo pretvorili igrico v HD, res minimum effort given. Kaki klošarji no Pa saj to počnejo že ful časa. Super Mario 3D All Stars je bil zame wake up call. Nintendo se v moji hiši samo še piratizira. 15. januar 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.