Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

Po mojih izkušanj to kar Kitajci napišejo kot kapaciteto baterije je kr nekaj kar pač tip v tovarni natisne, ko mu je dolgčas. Zbunit se tko nimaš nikomur. Se pa lahko bolje počutiš, ko misliš, da ti bo baterija dlje zdržala :) Pa ne mislit, da je Amazon kej boljši, razen če bi bil brand zadaj.
Sej verjetno so izjeme, samo pri gamingu za baterije še nisem naletel in v večini so zanič kvalitete, vsaj enkrat lažje kot originalne in zdržijo pol manj kot originalne, tud če gor piše, da so enkrat močnejše.

Če že greš menjavat najdi preverjene informacije na netu kje in kdo je kupil, testiral in z merilcem izmeril, da je baterija res zmogljivejša, se ne pregreva in je dovolj kvalitetna, da bo zdržala nekaj časa. Z baterijo in polnilci se ni za hecat, dejansko men več DHL ne pusti na letalo dal baterijske pošiljke iz Kitajske, ker dobro vedo, da ni varno.

uredilo bitje Konzolko
Povezava do prispevka
Konzolko reče pred 10 urami:

Po mojih izkušanj to kar Kitajci napišejo kot kapaciteto baterije je kr nekaj kar pač tip v tovarni natisne, ko mu je dolgčas. Zbunit se tko nimaš nikomur. Se pa lahko bolje počutiš, ko misliš, da ti bo baterija dlje zdržala :) Pa ne mislit, da je Amazon kej boljši, razen če bi bil brand zadaj.
Sej verjetno so izjeme, samo pri gamingu za baterije še nisem naletel in v večini so zanič kvalitete, vsaj enkrat lažje kot originalne in zdržijo pol manj kot originalne, tud če gor piše, da so enkrat močnejše.

Če že greš menjavat najdi preverjene informacije na netu kje in kdo je kupil, testiral in z merilcem izmeril, da je baterija res zmogljivejša, se ne pregreva in je dovolj kvalitetna, da bo zdržala nekaj časa. Z baterijo in polnilci se ni za hecat, dejansko men več DHL ne pusti na letalo dal baterijske pošiljke iz Kitajske, ker dobro vedo, da ni varno.

Brand - če kaj pomeni, meni so na pooblaščenem Samsung servisu prodali fake baterijo za Galaxy Note 4 - na videz identična originalni, samo občutno lažja in seveda spraznila se je dok si reku keks (še prej kot izrabljena originalna, tako da sem pol vseeno fural originalno še naprej).

Po drugi strani sem pa za robotski sesalec kupil random no name baterijo na aliexpress, ki je obljubljala 12800mAh namesto originalne 5500mAh - sem šel testirat, tako da sem ga pustil da čisti dokler ne crkne in dejansko zdrži duplo več kot original ko je bil nov...tako da nisi več pameten dandanes.

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 1 uro:

Če bo hardware fokus, bo to zelo kratka prezentacija, poznavajoč Nintendo. :D

Sej pa ne rabi bil dolga prezentacija, če bojo Switch 2 igre šparali za Nintendo Direct. 

Čist dovolj bo kratek prvi reveal. Pokažejo kako zgleda, povejo nove featurse, specse. Še povejo kako deluje backwards compatible ter pokažejo kakšne razlike v BOTW, SM Odyssey in je to to. Za kaj več pa komot počakajo mesec dni ko najavijo Switch 2 only igre ali cross-gen igre.

Gatsu reče pred 2 urama:

BOTW remaster za polno ceno? :P 

ali pa paid next-gen upgrade samo. Se Switch 1 verzija prodaja še zelo dobro za polno ceno, da bi rabili za polno ceno dajati neke remastre v novih škatlah.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 57 minutami:

Drugače pa hyped, Nintendo dela benger špile.

Jaz tak bolj čakam Nintendo Direct kot hardware reveal. 

Da poleg Pokemon Legends Z-A ter Metroid Prime 4 še pokažejo kaj pripravljaljo za launch year (novi Mario Kart ter 3D Mario bi meli ja). Zna bit banger leto.

Povezava do prispevka
Arey reče pred 20 minutami:

Jz bom skor ziher kupu dvojko ker sem hopeless idiot ki hoce igrat mario kart in botw 2. Se tolazim da bom cez leto pa pol prodal. 

Ne štekam, zakaj bi se odrasel človek počutil kot hopeless idiot, ker si želi kupit kos hardwara in igrat neke igre, in da bi se moral dodatno še tolažit, da bo ga itak prodal? 

Saj je v redu Arey,  oddahni si, nismo Facebook mamica, ki bo prišla na obisk k tebi in na medovernet odprla temo, da njen ljubezenski interes igra igrice :D 

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 37 minutami:

Ne štekam, zakaj bi se odrasel človek počutil kot hopeless idiot, ker si želi kupit kos hardwara in igrat neke igre, in da bi se moral dodatno še tolažit, da bo ga itak prodal? 

Saj je v redu Arey,  oddahni si, nismo Facebook mamica, ki bo prišla na obisk k tebi in na medovernet odprla temo, da njen ljubezenski interes igra igrice :D 

Samo za to ker imam tok hardwara doma da mi samo lezi in ga nimam ne casa ne volje igrat :D Pc in ps5, od tega je prvi vecinoma za igranje igric s sinom in zvecer kaksno rundo MPja s frendi, pc pa je relegiran na predvajanje risank pred spanjem. Dalec najvec uporabljam ipad za youtube in za branje zvecer. 
In pol vem da bom kupu switch, igral mario kart 9 in zeldo in ga pol prodal. Ker je VEDNO do zdej blo tko z vsako nintendo konzolo ki sem jo mel 😂

Ne da ni vredno. Je pa neumno. 

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 16 minutami:

GhThirPXsAAvAMD?format=png&name=900x900

Hahaha zadeva ima celo več rama ko usran XSS :D 

TFLOPS

Switch 2 - 1.72 / 3.09 docked
Switch - 0.24 / 0.39 docked
Steam Deck - 1.6
Rog Ally - 2.6
Xbox One - 1.31
One X - 6
Series S - 4
PS4 - 1.84
PS4 Pro - 4.2

Ni to nek hardwearski presežek bo pa dovolj za njihove špile. Itak na switchu ne špilaš iger ki so drugje, vsaj jst jih ne. 

Povezava do prispevka
keba reče pred 13 minutami:

Ni to nek hardwearski presežek bo pa dovolj za njihove špile. Itak na switchu ne špilaš iger ki so drugje, vsaj jst jih ne. 

Je pa kar smo hoteli ani? PS4 level nivo z novejšo tehnologijo in DLSS.

Tudi precej boljše kot OG Switch. Tako, da v primeru da je res zelo lepa generacija nas čaka ponovno pri Nintendu. 

Povezava do prispevka

A ta novi Donkey Kong Country Returns HD ripoff Nintenda ste videli.

Tipi so switch igrico "predelali" v HD, torej dvignili resolucijo in dodali nek easy game more in ga prodajajo po 60 evrov:rofl: Včasih so igirce vsah malo remasterali z boljšimi teksturami, grafiko itd. No tukaj so samo pretvorili igrico v HD, res minimum effort given. Kaki klošarji no:rofl:

Povezava do prispevka
Feget reče pred 8 minutami:

A ta novi Donkey Kong Country Returns HD ripoff Nintenda ste videli.

Tipi so switch igrico "predelali" v HD, torej dvignili resolucijo in dodali nek easy game more in ga prodajajo po 60 evrov:rofl: Včasih so igirce vsah malo remasterali z boljšimi teksturami, grafiko itd. No tukaj so samo pretvorili igrico v HD, res minimum effort given. Kaki klošarji no:rofl:

Pa saj to počnejo že ful časa. Super Mario 3D All Stars je bil zame wake up call. Nintendo se v moji hiši samo še piratizira.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...