Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

Konec igre reče pred 2 urama:

Ni čist res, a ne. Galaxy 1 je bil že v 3D All Stars paketu, ki je mimogrede bil ceneje in je vključeval več igric XD

Tist je nek mythical release bil. Sm poskusu kupit. Nikjer ne najdem. Je pa tudi bil tisto direkten port in ne remaster a ne? V tem mesecu sem za 71€ dobil 3 90+ rated igre. Hades in oba galaxyja. Meni se ne zdi slabo :D.

Povezava do prispevka

Meni je škoda da se tako dobro prodaja samo zaradi tega, ker imajo igre veliko večji potencial. Arceus in ZA sta zelo dobri ideji in če bi kakšno dodatno leto ali dve bile v pečici in prišli ven v boljšem stanju bi dobili proper Pokemone.

Tako pa se prodajajo odlično neglede kaj pride ven in je ta začaran krog na vsake tri leta nujen izid a 3DS remasterji na Switch 2 izgledajo boljše kot brand new Pokemon. Pa sploh nisem nekaj fukjen na grafiko.

Povezava do prispevka

A ta izposoja špilov, ki jo je uvedel Nintendo, dela tudi med Switchem in Switchem2 ali samo med novimi Switchi 2?

Je že kdo preizkusil, kako to izgleda v praksi? To morata konzoli biti skupaj in potem samo klikneš na kakšen gumb pri prižgani konzoli ali lahko tudi na daljavo določenemu userju "pošlješ" špil za teh 14 dni ali kako so že to naredili?

Povezava do prispevka

Če me spomin ne vara, so to uvedli že pri Switchu, kar pomeni, da bi tudi relacija S2 - S morala it čez; jasno, če gre za S1 špil.. 

EDIT: sem šel gledat v S1 temo - pri prvi 'izposoji' morata Switcha bit v istem lokalnem omrežju <_<

uredilo bitje Gogy
Povezava do prispevka
rage reče pred 15 minutami:

A ta izposoja špilov, ki jo je uvedel Nintendo, dela tudi med Switchem in Switchem2 ali samo med novimi Switchi 2?

Je že kdo preizkusil, kako to izgleda v praksi? To morata konzoli biti skupaj in potem samo klikneš na kakšen gumb pri prižgani konzoli ali lahko tudi na daljavo določenemu userju "pošlješ" špil za teh 14 dni ali kako so že to naredili?

Kot pravi Gogy ne dela na daljavo. Oseba more biti v tvojem "Family Group" (ne rabiš NSO naročnine). 

Drugače dela med S1 ter S2 komot. Sem že pošiljal in dela bp in po 14ih dneh dobiš avtomatsko nazaj. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...