Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

Mario 3d all stars je sicer res cash grab, ampak vseeno dobiš tri igrice, pri čemer Sunshine sploh prvič lahko igraš normalno v hd in na sodobni konzoli, galaxy pa je tudi dobil novo shemo in grafični upgrade. Tako da overall še vedno kar ok deal za Mario fena. Tale novi monkey pa dejansko slabše izgleda kot katerikoli wii emulator plus da niso res nič naredili z igrico samo dvignili ločljivost :) 

Po cashgrab faktorju, mi je tole skoraj največje posilstvo nintenda. Baje pa se igrica super prodaja:rofl:

Povezava do prispevka

Sem malo pogooglal, dejansko zgleda slabše kot na emulatorju 5 let nazaj, ko so fani izdali nek 4k texture mod :D

Je pa ta Donkey Kong Country Returns ful dobri platfomer. Top notch. Ko sem igral Trophical Freeze (nadaljevanje) se mi je vedno zdelo malo off in bolj dolgočasno, ta enka pa je real deal 

Povezava do prispevka
Feget reče pred 6 minutami:

Mario 3d all stars je sicer res cash grab, ampak vseeno dobiš tri igrice, pri čemer Sunshine sploh prvič lahko igraš normalno v hd in na sodobni konzoli, galaxy pa je tudi dobil novo shemo in grafični upgrade. Tako da overall še vedno kar ok deal za Mario fena. Tale novi monkey pa dejansko slabše izgleda kot katerikoli wii emulator plus da niso res nič naredili z igrico samo dvignili ločljivost :) 

Po cashgrab faktorju, mi je tole skoraj največje posilstvo nintenda. Baje pa se igrica super prodaja:rofl:

Forever Entertaiment delal tale remaster ni presenetljivo. Tudi baje slabši performance saj ima tehnične težave špil.

Res Nintendo zelo čuden pristop glede remastrov. 

Po eni strani izdajo Donkey Kong Country Returns HD. Naredijo bare minimum. Dajo full price 60$ (btw 3DS cena 40$, Wii cena 50$). Totalen svinjski cashgrab.

Na drugi strani pa naredijo izjemno kvaliteten Metroid Prime remaster. Res vrhunski remaster, eden najlepših špilov na Switchu in dajo ceno 40$.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Tijuana reče Dne, 14. 1. 2025 at 16:42:

Sej pa ne rabi bil dolga prezentacija, če bojo Switch 2 igre šparali za Nintendo Direct. 

Čist dovolj bo kratek prvi reveal. Pokažejo kako zgleda, povejo nove featurse, specse. Še povejo kako deluje backwards compatible ter pokažejo kakšne razlike v BOTW, SM Odyssey in je to to. Za kaj več pa komot počakajo mesec dni ko najavijo Switch 2 only igre ali cross-gen igre.

Ob kateri uri bo reveal?

Povezava do prispevka

Men se vedno bolj zdi, da je bila fintica, da dobijo osebo, ki leaka zadeve in so dali fake datum ven. Takoj ko je prvi leaker rekel za 16.01 so drugi začeli potrjevati to preko svojih "vez". So pa res čisto vsi rekli za tale datum :D Čuda

Lahko pa tudi naredijo shadowdrop in bo to to. Men je čudno, da nebi par ur naprej najavili uro. Kot imajo navado.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 5 minutami:

Ti si pol odjebal in Sony in Nintendo?

Sem mislil da samo Sony...:)

PS5 še imam, ker tu pa tam pridejo kake ekskluzive, ki bi jih rad igral. N ekskluzive lahko igram na PCju, tko da ne rabim Switcha.

Sem pa N bojkotiral že pred kakim letom. Ravno z Super Mario 3D AllStars sem šel zadnjič na led z njimi.

Sam ja, ful sem razočaran nad Sonyjem. Ne toliko kot z Nintendom, kjer mi grejo njihove antipotrošniške prakse še malo bolj na živce, ampak se jim Sony nevarno približuje.

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 53 minutami:

Ti si pol odjebal in Sony in Nintendo?

Sem mislil da samo Sony...:)

Stipe2, kdaj si pa ti nazadnje igral Nintendo igre? Hecen mi je tvoj hype, obenem pa nimam filinga, da si od mogoče SNES-a dalje imel Nintendo konzolo (kar je po svoje plus zate, če boš kupil Switch 2, bo bolan backlog hehe)

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 1 minuto:

Jaz sem vedno hyped, samo da vidim kje kak novi hardver - igre so drugotnega pomena :D

Kdo še resno igra igre od nas starih prdcev - mi imamo konzole za nabirat prah in za ko pride kaka res jaka bomba ali Gran Turismo (namesto Gran Turismo vstavi poljubno igro)...

Vidiš, jaz sem komplet druga slika — ajde, teh 10 let med nami se mora nekje poznat (plus osebnost valda). Jaz sem glede hardvera hyped samo in izključno zaradi tega, ker si v glavi slikam, kere carske špile se bodo igrale. Za hardware mi je komplet, ampak res komplet vseeno. Imam nekaj tehničnega znanja, ki je pač prišlo sproti, naravno, daleč od tega pa, da bi me hardware in cifre vzburjale. Povsem drugače je glede iger, pokaži mi 10 sekundni klip carske igrice in bom lahko hyped do nebes

Glede hardwara se brigam samo toliko, da mi malo morijo ekskluzive; ker pač sem zelo velik fan tega, da bi igral vse v enem "okolju". Zato mi je jadno, da moram za Nintendo imet svojo konzolo (vsaj za Xbox je ne rabim :D), ful raje bi imel en superbox in na njem špilal vse

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 6 minutami:

Vidiš, jaz sem komplet druga slika — ajde, teh 10 let med nami se mora nekje poznat (plus osebnost valda). Jaz sem glede hardvera hyped samo in izključno zaradi tega, ker si v glavi slikam, kere carske špile se bodo igrale. Za hardware mi je komplet, ampak res komplet vseeno. Imam nekaj tehničnega znanja, ki je pač prišlo sproti, naravno, daleč od tega pa, da bi me hardware in cifre vzburjale. Povsem drugače je glede iger, pokaži mi 10 sekundni klip carske igrice in bom lahko hyped do nebes

Glede hardwara se brigam samo toliko, da mi malo morijo ekskluzive; ker pač sem zelo velik fan tega, da bi igral vse v enem "okolju". Zato mi je jadno, da moram za Nintendo imet svojo konzolo (vsaj za Xbox je ne rabim :D), ful raje bi imel en superbox in na njem špilal vse

Sej jaz si tudi slikam, kako grafiko bo izrisoval določen hardver - zato sem hyped za novega Tiča, ker pomislil recimo na novi Mario Kart kako bodo to pokali particle efekti ipd da bo veselje (ker že trenutni Mario Kart mi je čudo, da lahko tako teče in s tako grafiko)...zdaj, koliko bom od tega dejansko igral, je druga zgodba, ampak lepo mi je imeti konzolo...

Povezava do prispevka

Hands on eventi če bo kdo v bližini

Nintendo will also hold "Switch 2 Experience" events where fans can go hands-on in select cities before launch. Including:

NYC: April 4-6
Los Angeles: April 11-13
Dallas: April 25-27
Toronto: April 25-27
Paris: April 4-6
London: April 11-13

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...