Konec igre Objavljeno 29. marec 2026 Share Objavljeno 29. marec 2026 Meni so najbolj carski bili dungeoni. Okej ajde, zadnjo ne-BOTW Zeldo sem igral 15 let nazaj, nimam več reprezentativnega spomina, ampak se mi "na uč" zdi, da so včasih bili dungeoni dosti bolj cool kot v BOTW/TOTK. V TOTK so mal boljši, sam še vedno, ne vem, neki jim manjka do stare slave. Pomoje tudi to, da so mi v TOTK puzzli res relativno hitro pogruntljivi in rešljivi, medtem ko kot mlajši so dungeoni predstavljali nek res čisto ločen del igre, kamor si se podal in pol not ostal cel dan, ponavadi, ker si zgrešil nek key in si moral cel dungeon 3x prehodit, da si ga našel . Novi so res ful user friendly, tudi če ne uspeš vsega narest takoj, ti je takoj jasno, kaj je treba narest. Seveda majo tudi BOTW/TOTK templji svoje prednosti, recimo un TOTK tempelj v podzemlju sem naredil na nek čisto XY način aka ker sem imel nabito stamino, sem preplezal cel del, kjer bi se moral furat z rudarskimi vozički. Sam ja, ni več un puzzle box filing. Pa ko si ga rešil, si res imel filing, da si naredil neki velikega, neki larger than life, medtem ko v TOTK so skos larger than life pičkarije in mal izveni heh Drugače pa ko pride do Zeld imam itak nenavaden okus. Recimo A Link Between Worlds, zelo hvaljeno nadaljevanje ALttP, 91 na metacriticu, mi je res slaba 7/10 igrica. Predvsem totalno prelahka, ne vem, če sem enkrat rabil kaj razmišljat v celi igri. Zelda vseeno mora nudit nek izziv, drugače je samo kjut igrica. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 29. marec 2026 Share Objavljeno 29. marec 2026 Sam meni je to kar praviš, da nekje spregledaš nek ključ in pol trikrat tečeš gor pa dol, najslabši aspekt gaminga. To je dobesedno potrata časa in 0 fun. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 29. marec 2026 Share Objavljeno 29. marec 2026 (urejano) Konec igre reče pred 3 urami: 1:1 rimejk pomoje ne bo, ker je preveč 'zastarel' špil za modern audiences. Da pa bo imel 40 % efekta kot oriđi pa dvomim, razen če radikalno povečajo scope. Jaz sem igrico sicer 2x obrnil, na PC emulatorju in potem 3DS remaster ene 12 let nazaj, res osupljivo, kar so uspeli narest. Si ne predstavljam, kaj ti je špila naredila na release year, sam čisto verjamem, da je bil res odlom Jaz sem n64 verzijo preigral kakšne 2-3 leta nazaj. Je še kar zelo igralen špil. Se je dobro postaral. 3DS verzija verjetno še boljše. 1:1 tudi pomojem verjetno nebo drugače bi dobili remaster 3DS verzij. Remake pač bojo morali povečati scope igre. Npr. Hyrule Field Forest je precej mrtev. Imaš en ranch, kjer dobiš Epono. Ni pa area za raziskovati, delati side queste. To bi z remejkom lahko spremenili. Naredili bolj živo, vredno raziskovanja, z novimi NPC-ji ter side questi, potojoči merchenti (kot v BOTW), enemyji etc. 29. marec 2026 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 29. marec 2026 Share Objavljeno 29. marec 2026 Js sm prvic igral 3DS verzijo in ceprav je to dosti let po originalu mi je vseeno v spominu ostala kot ena izmed najboljših iger ever. Noro dobra pustolovščina. Dalo bi se pa s proper rimejkom kar dosti stvari dodati. Glede na to da vsak remaster dobi vsaj par novih stvari pričakujem da nekaj bojo sigurno dodali. Bom pa nabavil tudi ce bojo samo animacije in grafika izboljšana ker ne vidim razloga da take igre ne bi še 1x preigral. Sem nabavil wonder switch 2 edicijo da preigram kot se spodobi ker sem igral samo na pcju. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 30. marec 2026 Share Objavljeno 30. marec 2026 Jaz nabavim v vsakem primeru. Tudi, če bo remake v stilu Link's Awakening si vseeno igra zasluži biti na polici. Bo pa grenak priokus. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 9. april 2026 Share Objavljeno 9. april 2026 Niso že mal prepozni? Kdor je hotel portable ER, ga je že preigral na steam dreku ane? 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 9. april 2026 Share Objavljeno 9. april 2026 Več ljudi si lasti staromodni flip phone kot pa Steam Deck. 1 Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 9. april 2026 Share Objavljeno 9. april 2026 Game key card edition, dej spizdi no, potem pa še na debelo napišejo na škatlo kot da se je za hvalit s tem Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 9. april 2026 Share Objavljeno 9. april 2026 rage reče pred 28 minutami: Game key card edition, dej spizdi no, potem pa še na debelo napišejo na škatlo kot da se je za hvalit s tem A ni to kul da ves da ne kupis ponesrec 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 A ni bil drgac elden ring celo 60€ samo na ps5 ob izidu? Ali imam slab spomin? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Gapi182 reče pred 53 minutami: A ni bil drgac elden ring celo 60€ samo na ps5 ob izidu? Ali imam slab spomin? baje je Wario eden od novih classov 2 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Kaj bi dal, da bi v ER igral s Shy guyem.. 2 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Weraziel reče pred 55 minutami: baje je Wario eden od novih classov More like Warrio, a a? Eheheheheh Pizda sem on fire danes, se vidi, da je sobota 5 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Gogy reče pred 24 minutami: Kaj bi dal, da bi v ER igral s Shy guyem.. Black Shy Guy moj main v vseh teh Mario Kart in Mario Party igrah 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Weraziel reče pred 2 urama: baje je Wario eden od novih classov Konec igre reče pred 1 uro: More like Warrio, a a? Eheheheheh Pizda sem on fire danes, se vidi, da je sobota Potencialni characterji so lahko le Goomba, Mario ali Rosalina (GRRM self insert). 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Ne ne, to so bossi, class names so izven GRRM okvira Mysterious Mario, Lord of Mushrooms 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Gapi182 reče pred 4 urami: A ni bil drgac elden ring celo 60€ samo na ps5 ob izidu? Ali imam slab spomin? Navedek Version includes the full game + SHADOW OF THE ERDTREE DLC + new additional content Tako, da cena ista kot drugje torej base game + DLC. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Weraziel reče pred 1 uro: Ne ne, to so bossi, class names so izven GRRM okvira Mysterious Mario, Lord of Mushrooms Aja, točno. Lobiram za Ratnished v nadaljevanju. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Tijuana reče pred 1 uro: Tako, da cena ista kot drugje torej base game + DLC. Nisem vedel da ima DLC vključen. To je malo bolj smiselno. Ni mi bilo jasno kako bi samo base game bil 80 Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Glede na to da večina playerjov ne konča niti base game, je to zame up sellanje Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Gapi182 reče pred 31 minutami: Nisem vedel da ima DLC vključen. To je malo bolj smiselno. Ni mi bilo jasno kako bi samo base game bil 80 Kako ne, a nimas switcha kjer so to normalne cene? Aja ne, to je samo za nintendo igre kjer majo manj stroskov z razvojom ker je manj dela z graficnim fidelityjem pa racunajo vec. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Arey reče pred 1 uro: Kako ne, a nimas switcha kjer so to normalne cene? Aja ne, to je samo za nintendo igre kjer majo manj stroskov z razvojom ker je manj dela z graficnim fidelityjem pa racunajo vec. Na take cene sem se navadil s PS5. Zato mi je pa blo čudno da bi samo base game bil 80. Zaenkrat še ni kaka igra 80. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Naj ti ne bo čudno, tega bo vedno več. Smešno bi blo, da ta verzija slabo dela in da zato tudi še ni Duskbloods Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 (urejano) Arey reče pred 1 uro: Kako ne, a nimas switcha kjer so to normalne cene? Aja ne, to je samo za nintendo igre kjer majo manj stroskov z razvojom ker je manj dela z graficnim fidelityjem pa racunajo vec. PS5: - Demon Souls - 80 € - Returnal - 80 € - Ratchet & Clank: Rift Apart - 80 € - Gran Turismo 7 - 80 € (PS4 70 €) - Horizon Forbidden West 60 € (50 € PS4 verzija) - God of War Ragnarök - 80 € (70 € ps4 verzija) - Marvel's Spider-Man 2 - 80 € - Helldivers 2 - 40 € - Ghost of Yōtei - 80 € - Saros bo 80 € Switch 2: - Mario Kart World - 80 € - Pokemon Pokopia - 70 € - Donkey Kong Bananza - 70 € - Pokemon Legends ZA - 70 € (60 € Switch 1) - Kirby Air Riders - 70 € - Yoshi novi bo 60 € - Tomodatch Life novi bo 60 € - Rythem Paradise Groove bo 40 € - Metroid Prime 4 - 70 € (60 € Switch 1) Brez remejkov, remastrov, director's cut edicij, Switch 2 Edicij, portov etc, da ti probajo novo verzijo igre po dražji ceni vturiti etc. Res računajo več od konkurence za 1st party zadeve 10. april 2026 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 10. april 2026 Share Objavljeno 10. april 2026 Weraziel reče pred 45 minutami: Smešno bi blo, da ta verzija slabo dela in da zato tudi še ni Duskbloods Če kaj, je to od Fromsofta pričakovano. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 23.07.2026 uleti single-player Splatoon spinoff. Cena ba eShopu = 50,00 € Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 Eno noobovsko vprašanje, ampak a mi bo Hades II kul, če še nisem igral zvrsti, tudi razne Diablo in te izometrične roleplaying zadeve mi ne sedejo nujno najbolj. Prejel je res tako dobre ocene, da bi ga bil pripravljen vsaj sprobati. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 (urejano) @rageNikoli igral teh izometričnih iger, Hades 1 je bila moja prva. Takoj sem padel not in užival na polno. Mej samo v mislih, da gre za precej skill based zadevo. Sicer level upaš sposobnosti, ampak je pravočasno izmikanje in kombiniranje napadov veliko bolj pomembno. Hades 2 je pa samo še izboljšal in izpilil recept prvenca. 23. april 2026 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ samo_hren Objavljeno 23. april 2026 Share Objavljeno 23. april 2026 Zelo verjetno ti bo kul, ker je špil narejen za skrajno raznoliko publiko in razpone igralnih veščin. Edini način je seveda probati. Je pa moj nasvet, da se absoultno začne s prvim delom. Iz glave ne bi mogel najti niti enega argumenta, da bi takoj začel z dvojko. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.