Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

Meni so najbolj carski bili dungeoni. Okej ajde, zadnjo ne-BOTW Zeldo sem igral 15 let nazaj, nimam več reprezentativnega spomina, ampak se mi "na uč" zdi, da so včasih bili dungeoni dosti bolj cool kot v BOTW/TOTK. V TOTK so mal boljši, sam še vedno, ne vem, neki jim manjka do stare slave. Pomoje tudi to, da so mi v TOTK puzzli res relativno hitro pogruntljivi in rešljivi, medtem ko kot mlajši so dungeoni predstavljali nek res čisto ločen del igre, kamor si se podal in pol not ostal cel dan, ponavadi, ker si zgrešil nek key in si moral cel dungeon 3x prehodit, da si ga našel :D. Novi so res ful user friendly, tudi če ne uspeš vsega narest takoj, ti je takoj jasno, kaj je treba narest. Seveda majo tudi BOTW/TOTK templji svoje prednosti, recimo un TOTK tempelj v podzemlju sem naredil na nek čisto XY način aka ker sem imel nabito stamino, sem preplezal cel del, kjer bi se moral furat z rudarskimi vozički. Sam ja, ni več un puzzle box filing. Pa ko si ga rešil, si res imel filing, da si naredil neki velikega, neki larger than life, medtem ko v TOTK so skos larger than life pičkarije in mal izveni heh

Drugače pa ko pride do Zeld imam itak nenavaden okus. Recimo A Link Between Worlds, zelo hvaljeno nadaljevanje ALttP, 91 na metacriticu, mi je res slaba 7/10 igrica. Predvsem totalno prelahka, ne vem, če sem enkrat rabil kaj razmišljat v celi igri. Zelda vseeno mora nudit nek izziv, drugače je samo kjut igrica. 

Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 3 urami:

1:1 rimejk pomoje ne bo, ker je preveč 'zastarel' špil za modern audiences. Da pa bo imel 40 % efekta kot oriđi pa dvomim, razen če radikalno povečajo scope. Jaz sem igrico sicer 2x obrnil, na PC emulatorju in potem 3DS remaster ene 12 let nazaj, res osupljivo, kar so uspeli narest. Si ne predstavljam, kaj ti je špila naredila na release year, sam čisto verjamem, da je bil res odlom

Jaz sem n64 verzijo preigral kakšne 2-3 leta nazaj. Je še kar zelo igralen špil. Se je dobro postaral. 3DS verzija verjetno še boljše. 

1:1 tudi pomojem verjetno nebo drugače bi dobili remaster 3DS verzij. Remake pač bojo morali povečati scope igre. Npr. Hyrule Field Forest je precej mrtev. Imaš en ranch, kjer dobiš Epono. Ni pa area za raziskovati, delati side queste. To bi z remejkom lahko spremenili. Naredili bolj živo, vredno raziskovanja, z novimi NPC-ji ter side questi, potojoči merchenti (kot v BOTW), enemyji etc.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Js sm prvic igral 3DS verzijo in ceprav je to dosti let po originalu mi je vseeno v spominu ostala kot ena izmed najboljših iger ever. Noro dobra pustolovščina. Dalo bi se pa s proper rimejkom kar dosti stvari dodati. Glede na to da vsak remaster dobi vsaj par novih stvari pričakujem da nekaj bojo sigurno dodali. Bom pa nabavil tudi ce bojo samo animacije in grafika izboljšana ker ne vidim razloga da take igre ne bi še 1x preigral.

Sem nabavil wonder switch 2 edicijo da preigram kot se spodobi ker sem igral samo na pcju.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Gapi182 reče pred 31 minutami:

Nisem vedel da ima DLC vključen. To je malo bolj smiselno. Ni mi bilo jasno kako bi samo base game bil 80

Kako ne, a nimas switcha kjer so to normalne cene? Aja ne, to je samo za nintendo igre kjer majo manj stroskov z razvojom ker je manj dela z graficnim fidelityjem pa racunajo vec.

• Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Arey reče pred 1 uro:

Kako ne, a nimas switcha kjer so to normalne cene? Aja ne, to je samo za nintendo igre kjer majo manj stroskov z razvojom ker je manj dela z graficnim fidelityjem pa racunajo vec.

Na take cene sem se navadil s PS5. Zato mi je pa blo čudno da bi samo base game bil 80. Zaenkrat še ni kaka igra 80.

Povezava do prispevka
Arey reče pred 1 uro:

PS5:
- Demon Souls - 80 €

- Returnal - 80 €

- Ratchet & Clank: Rift Apart - 80 €

- Gran Turismo 7 - 80 € (PS4 70 €)

- Horizon Forbidden West 60 € (50 € PS4 verzija)

-  God of War Ragnarök - 80 € (70 € ps4 verzija)

- Marvel's Spider-Man 2 - 80 €

- Helldivers 2 - 40 €

- Ghost of Yōtei - 80 €

- Saros bo 80 €

Switch 2: 
- Mario Kart World - 80 €

- Pokemon Pokopia - 70 €

- Donkey Kong Bananza - 70 €

- Pokemon Legends ZA - 70 € (60 € Switch 1)

- Kirby Air Riders - 70 €

- Yoshi novi bo 60 €

- Tomodatch Life novi bo 60 €

- Rythem Paradise Groove bo 40 €
- Metroid Prime 4 - 70 € (60 € Switch 1) 

Brez remejkov, remastrov, director's cut edicij, Switch 2 Edicij, portov etc, da ti probajo novo verzijo igre po dražji ceni vturiti etc.

Res računajo več od konkurence za 1st party zadeve :D 

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

@rageNikoli igral teh izometričnih iger, Hades 1 je bila moja prva. Takoj sem padel not in užival na polno. Mej samo v mislih, da gre za precej skill based zadevo. Sicer level upaš sposobnosti, ampak je pravočasno izmikanje in kombiniranje napadov veliko bolj pomembno.

Hades 2 je pa samo še izboljšal in izpilil recept prvenca.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...