Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

Bessie reče pred 1 uro:

Men Hades ni bil všeč in sem ga hitro dal na stran, hči ga je pa odigrala do konca oz. do zadnjega šefa, ni šla pa še enkrat čez, kar naj bi bilo baje nujno. V glavnem bil ji je všeč, posebej še zaradi teme.

Tema in question

Killing time in Hades: A comprehensive summary of the story so far - Epic  Games Store

hec hec.:P

Povezava do prispevka
rage reče Dne, 23. 4. 2026 at 19:54:

Eno noobovsko vprašanje, ampak a mi bo Hades II kul, če še nisem igral zvrsti, tudi razne Diablo in te izometrične roleplaying zadeve mi ne sedejo nujno najbolj.

Prejel je res tako dobre ocene, da bi ga bil pripravljen vsaj sprobati.

Js imam 160h+. Naredil sem na 100%. Ampak bi mi bilo škoda če ne bi prej preigral enke. Igri sta dovolj razlicni kar se tiče gameplaya da se ne bos naveličal in mislil da igraš isti špil še 1x samo da je malo drugačna zgodba in artstyle. 

2ka je iz vecih vidikov seveda boljša ampak sam combat je pri obeh igrah 10/10 samo pač drugačen.

V hades 2 sem po končani zgodbi doživel tak "2nd wind" kot ga nisem do zdaj še pri nobeni igri. Sem neke vrste completionist ampak po popolnoma vse trofeje/achievemente grem pri redko kateri igri.

uredilo bitje Gapi182
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Switch 2 prodal 19.86m enot.

Navedek

Mario Kart World - 14.70M
• Donkey Kong Bananza - 4.52M
• Pokémon Legends: Z-A - Nintendo Switch 2
Edition - 3.94M
• Pokémon Pokopia - 2.41M (4+ Million 5 weeks
after release)
• Kirbv Air Riders- 1.87M
Other updated figures:
• Pokémon Legends Z-A - 8.85M
• Pokémon FireRed & LeafGreen - 4.00M

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...