Skoči na vsebino

[Nintendo] Switch 2

Dejch

Priporočeni prispevki

Majek reče pred 13 minutami:

Verjetno bodo stari joyconi tudi, samo da jih ne moreš priklopit na switch2 in bi jih posledično moral polnit posebej.

Sam malce dvomim saj so zelo prodajan pripomoček in verjetno tudi želijo to v novi generaciji, da si folk kupi več parov.

Ali pa naredilli tako in se znašli kot Sony, da lah skonektaš ampak delajo samo pri Switch 1 igrah. 

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Pogledal video.. bože milo :nicjasno:. Suhoparno in hladno vse skupaj. Mislim, sama predstavitev.  A ni to kao next big thing za Nintendo?? 

Zgleda kot da je CEO popizdil zaradi leakov, klical dol v 3. štuk enega študenta, če lahko čez vikend en video sestavi na ipadu. In eto potem je tole ven prišlo... 

Drugačen pa pričakovano, v bistvu mal posodobljen switch 1, kar itak ni nič narobe. Me veseli, da bodo stare kartice delale, ker kar nekaj špilov imam za obrnit, sam si želim malo veš FPSjev in morda malce boljšo resolucijo. No itak imam na vseh kontrolerjih drift issue, in me že to ziritiralo, da lahko taka jajca prodajajo, tako da v handheld modu ne igram, že dolgo občasno kak mario wonder na monitorju in pro controlerju. 

Povezava do prispevka

Jz sm drgac ravno prav hyped - spet bom igral mario kart, morda celo silksong pride (HK sem preigral na switchu), zeldo, top. Pa bo slo brezveze velik kesa :D

Ne vem kdo je lahko razocaran nad tem - mal vecji device in boljsi HW, upam vsaj. To je vse kar rabijo.

uredilo bitje Arey
Povezava do prispevka

men se zdi, da folk še kr upa, da bo nintendo v neki generaciji na istem nivoju kot ps5 al neki. it's never gonna happen. a je to sploh kdaj blo res? k je bil n64 maybe?

meni se zdi video popolnoma primeren temu kar so pokazali. pač switch 2, malo večji, malo močnejši, celokupno enak. ni glih raketa in ne rabi hypa. itak se nintendo prodaja izključno zaradi igric, who cares about the hardware res.

uredilo bitje Lunco
Povezava do prispevka
Lunco reče pred 8 urami:

men se zdi, da folk še kr upa, da bo nintendo v neki generaciji na istem nivoju kot ps5 al neki. it's never gonna happen. a je to sploh kdaj blo res? k je bil n64 maybe?

meni se zdi video popolnoma primeren temu kar so pokazali. pač switch 2, malo večji, malo močnejši, celokupno enak. ni glih raketa in ne rabi hypa. itak se nintendo prodaja izključno zaradi igric, who cares about the hardware res.

Gamecube je mogoče še bil podoben nivo ampak tu se pa konča in so šli svojo pot in tudi najboljša odločitev kaj so jo lahko naredili.

Jaz sem zelo vesel, da so končno spet po uspešni generaciji naredili samo proper nadgranjo sistema. Pravi hype po itak nastopil ko pokažejo Switch 2 igre ali bo to že februarja ali potem aprila.

Zadnjo kar smo rabili je, da bi spet šli z svojimi finticami v kakšno Wii U smer in naredili čist nekaj drugega. Ali šli v nek extrem in delali neki nori hardware za tisti mali procent folka, ki itak nebi kupil.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 20 urami:

Jaz sem vedno hyped, samo da vidim kje kak novi hardver - igre so drugotnega pomena :D

Kdo še resno igra igre od nas starih prdcev - mi imamo konzole za nabirat prah in za ko pride kaka res jaka bomba ali Gran Turismo (namesto Gran Turismo vstavi poljubno igro)...

Sem se pol včeraj ob Switch revealu spomnil ene stvari, ki me hypa glede tega hardwara — joyconi. 

Unpopular opinion, ampak govorim iskreno: meni ima ta joycon sistem dveh ploščic, kjer vsako držiš v svoji roki, potencial za najboljši in najudobnejši joypad ever. Kakorkoli obračam in razmišljam o tej stvari, zadeva je genialna, ampak pač zelo povprečno oziroma celo podpovprečno izpeljana. Namreč tako kot je meni bilo udobno igrat igrice z joyconi, ko sem imel vsakega v svoji roki in špilal na TV, mi pomoje še ni bilo. Roke imaš lahko v poljubni poziciji, kar omogoča res dosti svobode in te ne sili, da zapestje držiš v eni pokrčeni poziciji ves čas igranja, prav uno terapevtsko sproščujoče mi je bilo. Tako da jaz bi v trenu oka kupil dualshock 5, ki bi bil razsekan na polovico, če bi ga dobro naredili. Ima pa seveda omejitve, predvsem ne moreš met gor gimmickov ala touchpad. Pa joyconi so za dolge seanse potem vseeno bili neudobni, ker so po zunanjem dizajnu zelo neergonomični. Skratka: top notch ideja, slabo izpeljana. Tile novi joyconi ne zgledajo kaj dosti bolj ergonomični, ampak vsak napredek v to smer pozdravljam

Povezava do prispevka
Arey reče pred 11 urami:

Ne vem kdo je lahko razocaran nad tem - mal vecji device in boljsi HW, upam vsaj. To je vse kar rabijo.

Ne, sej nisem razočaran nad konzolo - razočaran sem nad tem, kako danes delajo te reveale...pa pizda, dejte mi vsaj pol ure malo leoprečit o zadevi, da imam čas si ga zdrkat kot človek, ne me jebat 2 dvominutnim trailerjem, koji vam je kurac

Povezava do prispevka
Lunco reče pred 10 urami:

Kaj govoriš - Nintendo je bil do Wiija vedno vsaj par drugim konzolam po zmogljivosti...z Wiijem so pa šli v drugo (cenejšo) smer, ker so z GameCubom dokončno ugotovili da za isti denar folk ful raje kupi PS, ne zato, ker se je njim ful inoviralo...

Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 13 minutami:

Kaj govoriš - Nintendo je bil do Wiija vedno vsaj par drugim konzolam po zmogljivosti...z Wiijem so pa šli v drugo (cenejšo) smer, ker so z GameCubom dokončno ugotovili da za isti denar folk ful raje kupi PS, ne zato, ker se je njim ful inoviralo...

N64 je bil bolj zmogljiv od PSX, ampak so ga pokradle kartuše napram CD-jem

GameCube je bil bolj zmogljiv od PS2, ampak ga je pokradlo, da ni imel DVD predvajalnika — PS2jk seje pomoje ogromno prodalo na račun DVD sukalnika

Pri Wiiju so pa res šli v drugo smer, šibka konzola brutalna prodaja

WiiU je bil nekaj između, tega noben ne mara (isto kot je zdaj PS5 peo nekaj između in ga noben ne mara :D )

Switch pa spet, šibka konzola, brutalna prodaja

Sony je res raztural s prihodom na trg, ni kaj, če Nintendo ne bi imel Wiija, bi pomoje že postali publisher na Sonyju :D 

uredilo bitje Hernire
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...