ke_kit Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Fail_kit. Thx za razlago. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Mogoče nisi veliko zgrešil. Poleg tega vidim, da je enka prišel ven 17.marca 2017. Tole bi bilo res fino, da pride pred poletjem ven. Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Bo konzola združljiva z joyconi enke? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 (urejano) svaljek reče pred 4 minutami: Bo konzola združljiva z joyconi enke? Itak da ne. Poglej video na prejšnji strani. 2jka ima večji form factor in priklop na knzolo z magneti. 16. januar 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Drugače me ta reveal še najbolj spominja na neko reklamo za Gillette, kjer najavijo nov nastavek za britvico, ki ima eno rezilo več kakor prejšnja. 1 5 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Gatsu reče pred 47 minutami: shadowdrop lol Pizda kaj je narobe s temi firmami, da ne znajo naredit več enega poštenega eventa za nov hardver - brez nobene strasti, kot da bi jim Ćamir bil svetovalec.. 1 6 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 ke_kit reče pred 17 minutami: Drugače me ta reveal še najbolj spominja na neko reklamo za Gillette, kjer najavijo nov nastavek za britvico, ki ima eno rezilo več kakor prejšnja. Mislim tudi da bo po tej najavi poskočila prodaja originalnega Switcha Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 ke_kit reče pred 2 urama: Itak da ne. Poglej video na prejšnji strani. 2jka ima večji form factor in priklop na knzolo z magneti. Pro Controller bi skor da lahko delal na Switch 2. 1 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Verjetno bodo stari joyconi tudi, samo da jih ne moreš priklopit na switch2 in bi jih posledično moral polnit posebej. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 (urejano) Majek reče pred 13 minutami: Verjetno bodo stari joyconi tudi, samo da jih ne moreš priklopit na switch2 in bi jih posledično moral polnit posebej. Sam malce dvomim saj so zelo prodajan pripomoček in verjetno tudi želijo to v novi generaciji, da si folk kupi več parov. Ali pa naredilli tako in se znašli kot Sony, da lah skonektaš ampak delajo samo pri Switch 1 igrah. 16. januar 2025 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
Baco Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Meh... pomoje bom nabavil v 2026, razen če ne presenetijo s kakšnim res fajn gimmickom. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Me ni ravno nekaj navdušil. Sploh tisti konektor, ki štrli ven na sredini pri ekranu bi znal bit težaven Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Tole drajsanje nej bi bil baje mouse functionality Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Tudi Mario Kart, ki je pokazan je čisto novi. Ni 8ka. Noter se tudi opazi, da so pri Donkey Kongu naredili redesign. Bolj podoben filmski verziji sedaj. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Gatsu reče pred 5 urami: Vse kar rabim vedet. Plus, kompatibilnost s Pro controlerjem. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 seattle reče pred 1 uro: Tole drajsanje nej bi bil baje mouse functionality A nima to tudi enka? Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Pogledal video.. bože milo . Suhoparno in hladno vse skupaj. Mislim, sama predstavitev. A ni to kao next big thing za Nintendo?? Zgleda kot da je CEO popizdil zaradi leakov, klical dol v 3. štuk enega študenta, če lahko čez vikend en video sestavi na ipadu. In eto potem je tole ven prišlo... Drugačen pa pričakovano, v bistvu mal posodobljen switch 1, kar itak ni nič narobe. Me veseli, da bodo stare kartice delale, ker kar nekaj špilov imam za obrnit, sam si želim malo veš FPSjev in morda malce boljšo resolucijo. No itak imam na vseh kontrolerjih drift issue, in me že to ziritiralo, da lahko taka jajca prodajajo, tako da v handheld modu ne igram, že dolgo občasno kak mario wonder na monitorju in pro controlerju. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Galko Objavljeno 16. januar 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 16. januar 2025 Tijuana reče pred 2 urama: @Feget lej ko te je radar ujel hehehhehehehehhe 1 11 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Sem hotel ravno v chat napisat, da je isti kot ti 10/10 humor drugače 1 5 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 (urejano) Jz sm drgac ravno prav hyped - spet bom igral mario kart, morda celo silksong pride (HK sem preigral na switchu), zeldo, top. Pa bo slo brezveze velik kesa Ne vem kdo je lahko razocaran nad tem - mal vecji device in boljsi HW, upam vsaj. To je vse kar rabijo. 16. januar 2025 uredilo bitje Arey 1 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 (urejano) men se zdi, da folk še kr upa, da bo nintendo v neki generaciji na istem nivoju kot ps5 al neki. it's never gonna happen. a je to sploh kdaj blo res? k je bil n64 maybe? meni se zdi video popolnoma primeren temu kar so pokazali. pač switch 2, malo večji, malo močnejši, celokupno enak. ni glih raketa in ne rabi hypa. itak se nintendo prodaja izključno zaradi igric, who cares about the hardware res. 16. januar 2025 uredilo bitje Lunco 2 Navedek Povezava do prispevka
rage Objavljeno 16. januar 2025 Share Objavljeno 16. januar 2025 Jap, jaz sem pred časom TOTK dal na stran v upanju, da bom zdržal do novega Switcha in jo končal na boljši grafiki 👍🏼 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Ze to da bo na 30fps je kr improvement imo. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 (urejano) Lunco reče pred 8 urami: men se zdi, da folk še kr upa, da bo nintendo v neki generaciji na istem nivoju kot ps5 al neki. it's never gonna happen. a je to sploh kdaj blo res? k je bil n64 maybe? meni se zdi video popolnoma primeren temu kar so pokazali. pač switch 2, malo večji, malo močnejši, celokupno enak. ni glih raketa in ne rabi hypa. itak se nintendo prodaja izključno zaradi igric, who cares about the hardware res. Gamecube je mogoče še bil podoben nivo ampak tu se pa konča in so šli svojo pot in tudi najboljša odločitev kaj so jo lahko naredili. Jaz sem zelo vesel, da so končno spet po uspešni generaciji naredili samo proper nadgranjo sistema. Pravi hype po itak nastopil ko pokažejo Switch 2 igre ali bo to že februarja ali potem aprila. Zadnjo kar smo rabili je, da bi spet šli z svojimi finticami v kakšno Wii U smer in naredili čist nekaj drugega. Ali šli v nek extrem in delali neki nori hardware za tisti mali procent folka, ki itak nebi kupil. 17. januar 2025 uredilo bitje Tijuana 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 seattle reče pred 13 urami: Tole drajsanje nej bi bil baje mouse functionality Joyconi, ki driftajo. Meta komentar, nice one Nintendo. 5 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Stipe2 reče pred 20 urami: Jaz sem vedno hyped, samo da vidim kje kak novi hardver - igre so drugotnega pomena Kdo še resno igra igre od nas starih prdcev - mi imamo konzole za nabirat prah in za ko pride kaka res jaka bomba ali Gran Turismo (namesto Gran Turismo vstavi poljubno igro)... Sem se pol včeraj ob Switch revealu spomnil ene stvari, ki me hypa glede tega hardwara — joyconi. Unpopular opinion, ampak govorim iskreno: meni ima ta joycon sistem dveh ploščic, kjer vsako držiš v svoji roki, potencial za najboljši in najudobnejši joypad ever. Kakorkoli obračam in razmišljam o tej stvari, zadeva je genialna, ampak pač zelo povprečno oziroma celo podpovprečno izpeljana. Namreč tako kot je meni bilo udobno igrat igrice z joyconi, ko sem imel vsakega v svoji roki in špilal na TV, mi pomoje še ni bilo. Roke imaš lahko v poljubni poziciji, kar omogoča res dosti svobode in te ne sili, da zapestje držiš v eni pokrčeni poziciji ves čas igranja, prav uno terapevtsko sproščujoče mi je bilo. Tako da jaz bi v trenu oka kupil dualshock 5, ki bi bil razsekan na polovico, če bi ga dobro naredili. Ima pa seveda omejitve, predvsem ne moreš met gor gimmickov ala touchpad. Pa joyconi so za dolge seanse potem vseeno bili neudobni, ker so po zunanjem dizajnu zelo neergonomični. Skratka: top notch ideja, slabo izpeljana. Tile novi joyconi ne zgledajo kaj dosti bolj ergonomični, ampak vsak napredek v to smer pozdravljam 4 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Arey reče pred 11 urami: Ne vem kdo je lahko razocaran nad tem - mal vecji device in boljsi HW, upam vsaj. To je vse kar rabijo. Ne, sej nisem razočaran nad konzolo - razočaran sem nad tem, kako danes delajo te reveale...pa pizda, dejte mi vsaj pol ure malo leoprečit o zadevi, da imam čas si ga zdrkat kot človek, ne me jebat 2 dvominutnim trailerjem, koji vam je kurac 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Stipe2 Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 Lunco reče pred 10 urami: men se zdi, da folk še kr upa, da bo nintendo v neki generaciji na istem nivoju kot ps5 al neki. it's never gonna happen. a je to sploh kdaj blo res? k je bil n64 maybe? Kaj govoriš - Nintendo je bil do Wiija vedno vsaj par drugim konzolam po zmogljivosti...z Wiijem so pa šli v drugo (cenejšo) smer, ker so z GameCubom dokončno ugotovili da za isti denar folk ful raje kupi PS, ne zato, ker se je njim ful inoviralo... Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 A bo večji zaslon? Ker sem že star in se že matram. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 (urejano) Stipe2 reče pred 13 minutami: Kaj govoriš - Nintendo je bil do Wiija vedno vsaj par drugim konzolam po zmogljivosti...z Wiijem so pa šli v drugo (cenejšo) smer, ker so z GameCubom dokončno ugotovili da za isti denar folk ful raje kupi PS, ne zato, ker se je njim ful inoviralo... N64 je bil bolj zmogljiv od PSX, ampak so ga pokradle kartuše napram CD-jem GameCube je bil bolj zmogljiv od PS2, ampak ga je pokradlo, da ni imel DVD predvajalnika — PS2jk seje pomoje ogromno prodalo na račun DVD sukalnika Pri Wiiju so pa res šli v drugo smer, šibka konzola brutalna prodaja WiiU je bil nekaj između, tega noben ne mara (isto kot je zdaj PS5 peo nekaj između in ga noben ne mara ) Switch pa spet, šibka konzola, brutalna prodaja Sony je res raztural s prihodom na trg, ni kaj, če Nintendo ne bi imel Wiija, bi pomoje že postali publisher na Sonyju 17. januar 2025 uredilo bitje Hernire 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.