Skoči na vsebino

[F1] Zimsko spanje 2024/2025

Flaming_C

Priporočeni prispevki

OBELIX reče pred 3 urami:

Pazite 4k je samo za Apple TV in Roku!!!!

Ravno to sem hotel ta trenutek objaviti. Jaz bom kar na srednji naročnini ostal, ker preprosto nimam toliko časa, da bi 25 vikendov na leto gledal čisto vse (qualiji, sprint pa race)

Povezava do prispevka

Sej ne rabiš premium naročnine za 90€? Ker ti ta ponuja samo 4k resolucijo na določenih napravah pa Multiview funkcijo na dotičnih. Se mi zdi, da za slednjo bo še vedno deloval Multiviewer.
Pro edicija bo pa še vedno 65€ tako kot lansko leto in bo ponujala vse to, kar smo imeli do sedaj izvzemši več uporabnikov hkrati

EDIT: Cadillac se bo šel F1 in bo taku drugo Murica moštvo na gridu :D 

Povezava do prispevka
Lepi Šime reče pred 46 minutami:

izvzemši več uporabnikov hkrati

In ravno zaradi tega bi zdaj moral jit na 90eur verzijo. Boli me patak za 4k, samo izkljucitev tega iz osnovnega paketa je zidovsko. Vsaj max 3 naprave al neki bi dali na osnovnem paketu, samo potem itak noben ne bi hotel vzet 90eur narocnine.

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Deluje, hvala!

Konec februarja sem podaljšal pro naročnino (preden je bil sploh omenjen Premium paket) za 64,99€/leto.

Ko nadgradiš paket, ti skenslajo pro naročnino (dobiš refund, v mojem primeru 64€) in plačaš Premium za celo leto (76,49 €).

E: sem pa to delal na telefonu (android) preko brskalnika (tam kjer sem tudi naročil pro naročnino)

uredilo bitje rajc
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...