Weraziel Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Za PC, PS5 in Xbox Series S&X. Studio sestavljen iz ex CDPR ljudekov, se pravi tistih, ki so skregani z CDPR, ne unimi k delajo Witcher 1 remake. Izgleda kot vampirski witcher špil, gameplay trailer pa pride to poletje. 6 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Načeloma ne gledam trailerjev (ajd za špile kakega, filmi/serije fix ne), tole sem pa celo kliknu ker ja, zelo bi mel vampirskega witcherja sam žal, it tega videa se da povedat točno 0 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 14. januar 2025 Kako točno 0. Malo gameplaya pokaže, veš da je v UE5 enginu (tako kot npr. Black Myth Wukong in Lords of the Fallen) in veš da bo vsaj voice acting kul glede na trailer. Pa muzika bo fajn! Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 14. januar 2025 Navedek Rebel Wolves' debut game is now officially titled The Blood of Dawnwalker, and is described as the first chapter in a "brand-new role-playing saga". It's single-player and open-world, with a "strong focus on story and narrative", casting players as Coen - a "young man turned into a Dawnwalker, forever treading the line between the world of day and the realm of night". All this unfolds in a 14th century Europe still reeling from the Black Death - a "moment of weakness" for a decimated humanity that gives the world's long-hidden vampires an opporunity to step out and seize control, with other creatures of the night following their lead. "Legends turn into reality, and history as we know it will never be the same." Navedek Previously, Rebel Wolves CEO Tomaszkiewicz - who also served as a secondary director on Cyberpunk 2077 while at CD Projekt - suggested The Blood of Dawnwalker wouldn't "be as gigantic as The Witcher" (instead coming in at around the size of The Witcher 3's Blood and Wine expansion) but that it could well have a "greater" number of quests. Whether things have changed since then isn't known, but today's cinematic reveal trailer ends with the promise that more information will be shared this "summer". Špil naj ne bi bil tako ogromen kot Witcher 3 ampak bolj v slogu Blood & Wine DLCja, samo da z več questi. Kul! Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Weraziel reče pred 16 minutami: Kako točno 0. Malo gameplaya pokaže uni 2 sekundi pa valda me to daleč, daleč, daleč najbolj zanima ampak hej, vsaj ne 1st person ne bo Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 hype train. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 veryhyped Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Definitivno jim je ratal igro spravit instantno na moj radar. Zdej sam upam da ni tole najavljeno več ko 2 leti pred izidom... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 14. januar 2025 dost jih je delalo še na og Cyberpunku, potem so pa počasi zapustil CDPR Tko da če so začeli enkrat sredi 2022 delati na špilu, je zdej minilo kake 2 leti in pol razvoja. Verjetno je res še kake 2 leti do izida. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Če naredijo dober combat, bo zihr kul. Žal, glede na W3, nimam nekih hudih upov. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 yes please Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 (urejano) Zna bit celo boljse kt Witcher 4? Ce mi je bil ker karakter v W3 poleg Geralta najboljsi je bil to Regis. Tko da zna dogajat, se lahk pretvarjam da je to Regis spinoff 14. januar 2025 uredilo bitje seattle Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 ke_kit reče pred 4 urami: Če naredijo dober combat, bo zihr kul. Tole je zame kr pogoj, da se taknem. W3 mi je ena boljših igric pa ni šans, da še jo še kdaj igram. Grem rajši račkat od kmeta vse "kupi pri meni" objave 2 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. AMF Objavljeno 14. januar 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 14. januar 2025 (urejano) Ta glavna drakula fura Triglav na armorju Z leve proti desni: Galko, Mefisto, Černimender, Atomic 14. januar 2025 uredilo bitje AMF 2 13 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 14. januar 2025 Dodatna informacija o špilu. Imaš čas samo za 30 in-game dni, da ti rata pridt do konca, baje boš rabil večkrat preigrat, da boš videl vse. Tak koncept mi je všeč, špil se ne bo vlekel v 3pm, pa drugi skozihod zna bit nekaj čist četrtega Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 AMF reče pred 3 urami: Ta glavna drakula fura Triglav na armorju Z leve proti desni: Galko, Mefisto, Černimender, Atomic Trst je nas. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Ne vem ce mi je ta podatek vsec. Kul mi je ideja. Sam jaz rad igram brez teh omejitev. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. januar 2025 Share Objavljeno 14. januar 2025 Weraziel reče pred 39 minutami: Dodatna informacija o špilu. Imaš čas samo za 30 in-game dni, da ti rata pridt do konca, baje boš rabil večkrat preigrat, da boš videl vse. Tak koncept mi je všeč, špil se ne bo vlekel v 3pm, pa drugi skozihod zna bit nekaj čist četrtega Smeti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 (urejano) ke_kit reče pred 7 urami: Smeti. this iz hype v kr mejte te smeti no, sej mogoče se bo da palo zmoddat 15. januar 2025 uredilo bitje Berbasecks Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2025 Vučko3 reče pred 7 urami: Ne vem ce mi je ta podatek vsec. Kul mi je ideja. Sam jaz rad igram brez teh omejitev. kolk open world RPGjev s to mehaniko smo pa mel do zdej? dejmo se presenetit Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Weraziel reče pred 59 minutami: kolk open world RPGjev s to mehaniko smo pa mel do zdej? dejmo se presenetit Stari dost mam deadlinov v sluzbi, ne rabim tega v igricah 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2025 če bo to 15-20urni špil k bo mel orenk replayability, ne vidim nič narobe s tem greš vsake dva meseca spet od začetka jaz sem vesel, da bodo devi v AAA igricah sprobavali (za AAA igrice igračke) nove stvari sem fix da bodo šli bolj na izi s tem v primerjavi s kakim indie špilom 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 ke_kit reče pred 9 urami: Smeti. Ne vem če se bo gledalo po ingame hours ali real time. Pomojem bo sou čas naprej ko opraviš določene misije, vmes pa lohka exploras kolikor želiš. Je pa mal čudno da ravn immortal vampirjem teče čas 😅 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Izven Persona style iger, kjer je time passage ingame mehanika, mi omejitve časa res nikoli niso dišale. Že v Fallout 1 sem imel vsakič travme glede timerja, pa ne samo da ni težak, še podaljšat se ga da. Pa še vedno je ves čas tist nagging feel, da si omejen. Pustim se presenetit, tko kot je Wera rekel, naj sprobavajo. Mogoče bo pa to nek mix roguelika/lita in open world igre kerega nismo niti vedeli da rabimo. Sigurno je igra na radarju, že zaradi pedigreja developerjev. 1 Navedek Povezava do prispevka
Žvrkljotron Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 ja, The Witcher meets Persona 5 meets Blood Omen: Legacy of Kain. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2025 (urejano) Gapi182 reče pred 20 minutami: Ne vem če se bo gledalo po ingame hours ali real time. Pomojem bo sou čas naprej ko opraviš določene misije, vmes pa lohka exploras kolikor želiš. Je pa mal čudno da ravn immortal vampirjem teče čas 😅 Sej glavni lik ne bo immortal vampire, ampak nekdo k je novopečeni semi-vampir, zato lahko hodi naokoli tudi podnevi, ampak so mu dnevi šteti. Baje bo več glavnih questov, ki jih lahko opraviš (ali ne), npr. reši svojo sestro in odpravi njen vampirism, ubij glavnega vampirja, izropaj ali ubij lokalnega lorda,... 15. januar 2025 uredilo bitje Weraziel 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Weraziel reče pred 3 urami: če bo to 15-20urni špil k bo mel orenk replayability, ne vidim nič narobe s tem greš vsake dva meseca spet od začetka jaz sem vesel, da bodo devi v AAA igricah sprobavali (za AAA igrice igračke) nove stvari sem fix da bodo šli bolj na izi s tem v primerjavi s kakim indie špilom Men gre samo na živce, če imam občutek, da me nekaj preganja in ne morem v miru raziskovati. FOMO efekt al neki. Osebno vedno rad prečešem vsak kotiček iger, kjer je poudarekna raziskovanju in misteryju. Upam, da bo res tko kot pravi @Gapi182. Do zdaj mi še nobena taka mehanika v igrah ni bila pretirano všeč. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Mene najbolj mori pri RPGjih to, da bolj so kul in bolj so razdelani in replayable, daljši so - torej šansa da bom šel večkrat preigravat z drugimi liki so majhni. BG3 sem obrnil z nevtralnim likom, enkrat bom še z Dark Urge dokončal, kaka šansa pa je, da bom šel z female gnome wizardom igrat v tretje ali peto? Nikakršna. Zdej, če bi BG3 bil 25 ur dolg bi se pogovarjali drugače. Tko da v bistvu bolj razmišljam, bolj kul mi je to - če bo prav speljano. Torej 25h zaprta izkušnja z dovolj loose endi, skrivnostmi in različnimi načini igranja da igraš večkrat brez problema, ker ne traja vsak skozihod 120h. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Meni je pa ta replay value res nepomemben. Če mi je svet kul, bom verjetno še kdaj preigral, ni mi pa to nujno. Pri meni je tko, jaz rabim celotno izkušnjo iz prve, ne vem a je to bolezen pri meni ali ne, ampak tako je Zato tudi sprobam čim več stvari v igrici takoj ko lahko. Zato ljubim respec. Vi pojma nimate kako jebeno je meni se odločit, kako naj igram Elden ring recimo. Najbolj srečen sem ko sem dovolj visok level, da lahko špilam VSE Zato najraje imam, da me pusti igrica pri miru igrat, brez 35 razlicnih (but not really) endingov, omejevanje s časom in podobnih zadev. Jutri pride Khazaan demo, pičkiceeeeeee!!!! 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.