Skoči na vsebino

[multi] The Blood of Dawnwalker

Priporočeni prispevki

Navedek

Rebel Wolves' debut game is now officially titled The Blood of Dawnwalker, and is described as the first chapter in a "brand-new role-playing saga". It's single-player and open-world, with a "strong focus on story and narrative", casting players as Coen - a "young man turned into a Dawnwalker, forever treading the line between the world of day and the realm of night".

All this unfolds in a 14th century Europe still reeling from the Black Death - a "moment of weakness" for a decimated humanity that gives the world's long-hidden vampires an opporunity to step out and seize control, with other creatures of the night following their lead. "Legends turn into reality, and history as we know it will never be the same."

Navedek

Previously, Rebel Wolves CEO Tomaszkiewicz - who also served as a secondary director on Cyberpunk 2077 while at CD Projekt - suggested The Blood of Dawnwalker wouldn't "be as gigantic as The Witcher" (instead coming in at around the size of The Witcher 3's Blood and Wine expansion) but that it could well have a "greater" number of quests. Whether things have changed since then isn't known, but today's cinematic reveal trailer ends with the promise that more information will be shared this "summer".

Špil naj ne bi bil tako ogromen kot Witcher 3 ampak bolj v slogu Blood & Wine DLCja, samo da z več questi. Kul!

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 39 minutami:

Dodatna informacija o špilu. Imaš čas samo za 30 in-game dni, da ti rata pridt do konca, baje boš rabil večkrat preigrat, da boš videl vse. Tak koncept mi je všeč, špil se ne bo vlekel v 3pm, pa drugi skozihod zna bit nekaj čist četrtega

Smeti. :no:

Povezava do prispevka

če bo to 15-20urni špil k bo mel orenk replayability, ne vidim nič narobe s tem

greš vsake dva meseca spet od začetka

jaz sem vesel, da bodo devi v AAA igricah sprobavali (za AAA igrice igračke) nove stvari

sem fix da bodo šli bolj na izi s tem v primerjavi s kakim indie špilom

Povezava do prispevka

Izven Persona style iger, kjer je time passage ingame mehanika, mi omejitve časa res nikoli niso dišale. Že v Fallout 1 sem imel vsakič travme glede timerja, pa ne samo da ni težak, še podaljšat se ga da. Pa še vedno je ves čas tist nagging feel, da si omejen. 

Pustim se presenetit, tko kot je Wera rekel, naj sprobavajo. Mogoče bo pa to nek mix roguelika/lita in open world igre kerega nismo niti vedeli da rabimo. Sigurno je igra na radarju, že zaradi pedigreja developerjev.

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 20 minutami:

Ne vem če se bo gledalo po ingame hours ali real time. Pomojem bo sou čas naprej ko opraviš določene misije, vmes pa lohka exploras kolikor želiš. Je pa mal čudno da ravn immortal vampirjem teče čas 😅

Sej glavni lik ne bo immortal vampire, ampak nekdo k je novopečeni semi-vampir, zato lahko hodi naokoli tudi podnevi, ampak so mu dnevi šteti. Baje bo več glavnih questov, ki jih lahko opraviš (ali ne), npr. reši svojo sestro in odpravi njen vampirism, ubij glavnega vampirja, izropaj ali ubij lokalnega lorda,...

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 3 urami:

če bo to 15-20urni špil k bo mel orenk replayability, ne vidim nič narobe s tem

greš vsake dva meseca spet od začetka

jaz sem vesel, da bodo devi v AAA igricah sprobavali (za AAA igrice igračke) nove stvari

sem fix da bodo šli bolj na izi s tem v primerjavi s kakim indie špilom

Men gre samo na živce, če imam občutek, da me nekaj preganja in ne morem v miru raziskovati. FOMO efekt al neki. Osebno vedno rad prečešem vsak kotiček iger, kjer je poudarekna raziskovanju in misteryju.

Upam, da bo res tko kot pravi @Gapi182. Do zdaj mi še nobena taka mehanika v igrah ni bila pretirano všeč.

Povezava do prispevka

Mene najbolj mori pri RPGjih to, da bolj so kul in bolj so razdelani in replayable, daljši so - torej šansa da bom šel večkrat preigravat z drugimi liki so majhni. BG3 sem obrnil z nevtralnim likom, enkrat bom še z Dark Urge dokončal, kaka šansa pa je, da bom šel z female gnome wizardom igrat v tretje ali peto? Nikakršna. 

Zdej, če bi BG3 bil 25 ur dolg bi se pogovarjali drugače. Tko da v bistvu bolj razmišljam, bolj kul mi je to - če bo prav speljano. Torej 25h zaprta izkušnja z dovolj loose endi, skrivnostmi in različnimi načini igranja da igraš večkrat brez problema, ker ne traja vsak skozihod 120h. 

Povezava do prispevka

Meni je pa ta replay value res nepomemben. Če mi je svet kul, bom verjetno še kdaj preigral, ni mi pa to nujno. Pri meni je tko, jaz rabim celotno izkušnjo iz prve, ne vem a je to bolezen pri meni ali ne, ampak tako je :D

Zato tudi sprobam čim več stvari v igrici takoj ko lahko. Zato ljubim respec. Vi pojma nimate kako jebeno je meni se odločit, kako naj igram Elden ring recimo. Najbolj srečen sem ko sem dovolj visok level, da lahko špilam VSE :D

Zato najraje imam, da me pusti igrica pri miru igrat, brez 35 razlicnih (but not really) endingov, omejevanje s časom in podobnih zadev.

Jutri pride Khazaan demo, pičkiceeeeeee!!!!

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...