Kočevc Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Men je pa prakticno muka ce je 30 weaponov. Najboljs je Sekiro, ena sablja in to je to. Zato sm pa razne elden ringe in dark souls 3 preigral z weaponom k ga na zacetku najdes in to je to. ta 30 dnevna mehanika mi je OK, rad bi pa videl neke roguelite elemente ala vsakic k znova zazenes run, da se nekih stvari tip spomni iz “prejsnjega zivljenja”. Tk mas pol nekje crno na belem ko skompletioniras vse mozne zgodbe 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Gapi182 reče pred 4 urami: Ne vem če se bo gledalo po ingame hours ali real time. Pomojem bo sou čas naprej ko opraviš določene misije, vmes pa lohka exploras kolikor želiš. Je pa mal čudno da ravn immortal vampirjem teče čas 😅 Sam to potem sploh ni zares nek časovni limitation, če bi sam določeni (verjetno main) questi potiskali čas naprej. Drugo pa je če, je ali a) prav na playtime ali b) vsak quest, ali pa določanja dejanja ali rest, potiskajo čas naprej. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2025 glede na to da so povdarjali kok drugačen je gameplay ponoči napram podnevi, najverjetneje ne bo quest premikal uro Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2025 evo zdej pa Fex pravi, da so nekje rekli, da bodo nekateri questi progressal čas, zato ne boš uspel vseh questov vidt v enem skozihodu pa da bodo različne fakcije v špilu tko da najbolš da počakamo do poletja, ko pridejo gameplay videji 2 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 Weraziel reče pred 52 minutami: evo zdej pa Fex pravi, da so nekje rekli, da bodo nekateri questi progressal čas, zato ne boš uspel vseh questov vidt v enem skozihodu Sej to ima elden ring. Govoris z enim npcjem in se neki spremeni v svetu in necesa nemores vec narest (to je bila moja dobesedna izkusnja in razumevanje eventov). 😀 Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 15. januar 2025 Share Objavljeno 15. januar 2025 hmm ideje se berejo dobro na papirju. mogoče še kdaj uč vržem v to temo, ko bo več informacij. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 15. januar 2025 kemik, sej to je res do neke mere, samo vseeno vemo da ne bodo tok kriptični questi kot jih ma FromSoft Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 26. januar 2025 kdor še ni gledal, sej več ali manj informacije, ki so že v tej temi + o temu zakaj je nastal studio Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2025 evo gameplay 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 21. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2025 ne vem če mi paše directional combat v takem špilu, upam da pride kak demo Navedek Povezava do prispevka
Volkodlak Objavljeno 21. junij 2025 Share Objavljeno 21. junij 2025 Špil mi sicer zgleda dobro, ampak ja, nevem kaj naj si mislim okrog directional combata in časovne omejitve pri questih. Ni mi všeč biti časovno omejen v open world rpg-jih, ker si rad vzamem čas za exploration. Dizajn mape z POI ikonami zgleda direkt iz TW3 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 Cel UI spominja na isto, kar sploh ne preseneča glede na provenienco ekipe. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 22. junij 2025 Volkodlak reče pred 7 urami: Špil mi sicer zgleda dobro, ampak ja, nevem kaj naj si mislim okrog directional combata in časovne omejitve pri questih. Ni mi všeč biti časovno omejen v open world rpg-jih, ker si rad vzamem čas za exploration. Dizajn mape z POI ikonami zgleda direkt iz TW3 Rekli so da je čas kot nek resource, ki ga porabljaš. Fora je da raziskuješ lahko kukr te je volja, ampak da pri določenih opravljenih questih napreduje čas (pa verjetno se kak drug quest zapre zaradi tega). Sploh če bo to dost manjši svet kot Witcher 3, bi znal to kar dobr izpast s temi 30 dnevi. 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 Sami razvijalci so dejali, da bodo s tem časovnim omejenim reševanjem kvestov šli na roko pointu igre. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 Uf kaj pa vem. Nekaj mi ne klikne, pa sem diehard witcher 3 fan. Vse deluje predimenzionirano in prazno. Precej mrtvo v primerjavi s tem kar obljubljajo pri Witcher 4. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 22. junij 2025 Je manjši studio tbf Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 (urejano) Itak, ampak govorilo se je, da je CDPR zapustila smetana. Samo kaj, ko tega ni videt v stylingu sveta, videli smo enega izmed glavnih bossov pa mi je beden, to plezanje mi je dosadno, nevem no. Drzim pesti, da se motim, ker bolje je imeti dve odlicni rpg igri, kot eno. Ampak na drugi strani se je na polno sralo po nadaljevanju Witcherja ze od samega zacetka, pa na tej tocki zgleda absolutno bolj zvest formuli in standardu. 22. junij 2025 uredilo bitje planetarium Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 22. junij 2025 O witcher 4 smo vidli do zdej dost manj, ne poznamo combata, kako delujejo dialogi, .. Hype je zaenkrat zarad trojke, ne zato ker bi mi karkoli oprijemljivega vedli o špilu razn kako deluje pogon Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Nov dolg gameplay video: Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 03.09.2026 https://x.com/DawnwalkerGame/status/2049162834282529233/video/1?s=46 1 Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 28. april 2026 Share Objavljeno 28. april 2026 Ah shit, tole me niti malo ne preprica. Ampak ajde, za Crimson Desert sem mislil, da bo totalen flop, tko da,... 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2026 Avtor Share Objavljeno 29. april 2026 tak čist lušten AA špil, ni lih samo kopija Witcher recepta 2 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Peesda mi deluje tko.... prazno, sterilno.. 2 Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Ne štekam točno, kaj vas moti Men zgleda kul, par novih mehanik ki jih nanuja dejstvo da si vampirće tako da bo gameplay imo zanimiv, zgodba bo očitno zanimiva s temi dnevni, pa že dejstvo da so ex Witcher momci je neka vsaj delna garancija, da bodo zadeve kot celota špilala. Valda se počaka ocene ampak tko na blef bi reku zelo ZA. Tukej v videu sicer rečejo, da time passes as we use perks, v smislu da bolj kot si ti močnejši, bolj so aggrojani tvoji nasprotniki in v sklopu tega se ti odklepajo novi kvesti in napreduješ po zgodbi. Tako da boš lahko mirne duše exploral, nič se ne odšteva. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 To že, to shiftanje dan/noč, vampir/vukodlak ... zna bit zanimivo, sploh če bo kaka korelacija med pretirano uporabo nočnih kreatur in slovesom med narodom. Mene moti ta neka čistost.... gibanje, liki, izpade nekako nenaravno. Sterilno. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Gogy reče pred 22 minutami: Mene moti ta neka čistost.... gibanje, liki, izpade nekako nenaravno. Sterilno. Tole. Buzzkill je lepo napisal, zadeve deluje AA. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Tudi mene to moti. To bodo bolj vedeli ljudje, ki se s tem ukvarjajo. Meni zgleda, da je projekt pac precej financno podhranjen in potem se to vidi v detajlih. Nevem mesto zgleda predimenzionirano, verjetno zaradi tega plezanja, ki ga je treba stulit v vse igre. In ce imas neko barako visoko 5 nadstropij, cerkev, ki je prakticno Notre Dame pa tri ljudi na ulici je stvar malo tko tko. Nevem manjka mi krame po ulicah, luze, roze, luknje zaradi dotrajanosti cest,.... ali pac kar ostane za ljudmi, ki bezijo iz mesta, ce je to kao fora. To kar vidim ima Vampyr vibe. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2026 Avtor Share Objavljeno 29. april 2026 fric reče pred 3 urami: Tole. Buzzkill je lepo napisal, zadeve deluje AA. Ja sej to je AA. Sej je 10x manjši studio kot trenutni CDPR. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Sramota glede optimizacije. 5090 za 4k na 60fps? Upam da grejo devi v stečaj. Takih ne potrebujemo v gaming sceni. Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Meni mi pa ne deluje tako slabo vse skupaj, edino v enem gameplay izseku me boj ni ravno prepričal, precej leseno oz. togo je bilo videti vse skupaj. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.