Skoči na vsebino

[multi] The Blood of Dawnwalker

Priporočeni prispevki

Men je pa prakticno muka ce je 30 weaponov. Najboljs je Sekiro, ena sablja in to je to. Zato sm pa razne elden ringe in dark souls 3 preigral z weaponom k ga na zacetku najdes in to je to. 

ta 30 dnevna mehanika mi je OK, rad bi pa videl neke roguelite elemente ala vsakic k znova zazenes run, da se nekih stvari tip spomni iz “prejsnjega zivljenja”. Tk mas pol nekje crno na belem ko skompletioniras vse mozne zgodbe

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 4 urami:

Ne vem če se bo gledalo po ingame hours ali real time. Pomojem bo sou čas naprej ko opraviš določene misije, vmes pa lohka exploras kolikor želiš. Je pa mal čudno da ravn immortal vampirjem teče čas 😅

Sam to potem sploh ni zares nek časovni limitation, če bi sam določeni (verjetno main) questi potiskali čas naprej. Drugo pa je če, je ali a) prav na playtime  ali b) vsak quest, ali pa določanja dejanja ali rest, potiskajo čas naprej.

Povezava do prispevka

evo zdej pa Fex pravi, da so nekje rekli, da bodo nekateri questi progressal čas, zato ne boš uspel vseh questov vidt v enem skozihodu

pa da bodo različne fakcije v špilu

tko da najbolš da počakamo do poletja, ko pridejo gameplay videji

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 52 minutami:

evo zdej pa Fex pravi, da so nekje rekli, da bodo nekateri questi progressal čas, zato ne boš uspel vseh questov vidt v enem skozihodu

Sej to ima elden ring. Govoris z enim

npcjem in se neki spremeni v svetu in necesa nemores vec narest (to je bila moja dobesedna izkusnja in razumevanje eventov). 😀

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 4 mesece kasneje...
Volkodlak reče pred 7 urami:

Špil mi sicer zgleda dobro, ampak ja, nevem kaj naj si mislim okrog directional combata in časovne omejitve pri questih. Ni mi všeč biti časovno omejen v open world rpg-jih, ker si rad vzamem čas za exploration. Dizajn mape z POI ikonami zgleda direkt iz TW3

Rekli so da je čas kot nek resource, ki ga porabljaš. Fora je da raziskuješ lahko kukr te je volja, ampak da pri določenih opravljenih questih napreduje čas (pa verjetno se kak drug quest zapre zaradi tega). Sploh če bo to dost manjši svet kot Witcher 3, bi znal to kar dobr izpast s temi 30 dnevi.

Povezava do prispevka

Itak, ampak govorilo se je, da je CDPR zapustila smetana. Samo kaj, ko tega ni videt v stylingu sveta, videli smo enega izmed glavnih bossov pa mi je beden, to plezanje mi je dosadno, nevem no. Drzim pesti, da se motim, ker bolje je imeti dve odlicni rpg igri, kot eno. 

Ampak na drugi strani se je na polno sralo po nadaljevanju Witcherja ze od samega zacetka, pa na tej tocki zgleda absolutno bolj zvest formuli in standardu.

uredilo bitje planetarium
Povezava do prispevka
  • 4 mesece kasneje...
  • 5 mesecev kasneje...

Ne štekam točno, kaj vas moti :D 

Men zgleda kul, par novih mehanik ki jih nanuja dejstvo da si vampirće tako da bo gameplay imo zanimiv, zgodba bo očitno zanimiva s temi dnevni, pa že dejstvo da so ex Witcher momci je neka vsaj delna garancija, da bodo zadeve kot celota špilala. 

Valda se počaka ocene ampak tko na blef bi reku zelo ZA. 

Tukej v videu sicer rečejo, da time passes as we use perks, v smislu da bolj kot si ti močnejši, bolj so aggrojani tvoji nasprotniki in v sklopu tega se ti odklepajo novi kvesti in napreduješ po zgodbi. Tako da boš lahko mirne duše exploral, nič se ne odšteva. 

Povezava do prispevka

Tudi mene to moti.

To bodo bolj vedeli ljudje, ki se s tem ukvarjajo. Meni zgleda, da je projekt pac precej financno podhranjen in potem se to vidi v detajlih. Nevem mesto zgleda predimenzionirano, verjetno zaradi tega plezanja, ki ga je treba stulit v vse igre. In ce imas neko barako visoko 5 nadstropij, cerkev, ki je prakticno Notre Dame pa tri ljudi na ulici je stvar malo tko tko. Nevem manjka mi krame po ulicah, luze, roze, luknje zaradi dotrajanosti cest,.... ali pac kar ostane za ljudmi, ki bezijo iz mesta, ce je to kao fora. To kar vidim ima Vampyr vibe.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...