╭∩╮ lynx Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Meni tudi izgleda čisto dovolj dobro, samo igranje bo pa tako na sporedu čez kaki dve leti, če ne več. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Tole zgleda bolje 1 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Model, tole je včeraj že Wera linknil in smo komentirali. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 Me veseli, potem nisem tako zelo cuden. 😀 meni je vrglo ven njihov story in voice acting video. 1 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 30. april 2026 Share Objavljeno 30. april 2026 planetarium reče pred 4 urami: Tole zgleda bolje Nevem, men je ta gameplay Witcher v vampirjevi preobleki in zgleda noro. Kr velik ventilator sam cena je pa res AAA 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.