SL4FKO Objavljeno 17. januar 2025 Share Objavljeno 17. januar 2025 (urejano) Iščem vremensko postajo za doma, ne rabi biti čisto poceni... Dež in veter obvezno, pa da je fajn brezžični display za v hišo... Ima kdo? Se priporočam za kakšno mnenje... Recimo Ecowitt Wittboy ali pa Bresser sem gledal na Amazonu... Hvala! 17. januar 2025 uredilo bitje SL4FKO Navedek Povezava do prispevka
GreX Objavljeno 21. januar 2025 Share Objavljeno 21. januar 2025 Imam ecowitt iz amazona in je super zadeva. Imaš kar nekaj dodatnih modulov po v redu cenah. Tudi v Home assistant jo z lahkoto spraviš. 1 Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 10. februar 2025 Share Objavljeno 10. februar 2025 SL4FKO reče Dne, 17. 1. 2025 at 21:52: Iščem vremensko postajo za doma, ne rabi biti čisto poceni... Dež in veter obvezno, pa da je fajn brezžični display za v hišo... Ima kdo? Se priporočam za kakšno mnenje... Recimo Ecowitt Wittboy ali pa Bresser sem gledal na Amazonu... Hvala! Jaz sem lani v hoferju nabavu bresser 5in1 pa je kar ok. Edin kar mi še ni ratal je projekt - da spravim zadevo še v homeassistant. Itak nisem želel da je wifi postaja, torej pošilja radijsko 868MHz signal, ki pa ga lahk ujameš in sam interpretiraš. Tak da mam projekt na mizi, celo neka koda je na netu, samo ni mi še ratal zalaufat Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.