Buzzkill Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 (urejano) Jaz sem si kar privoščil včeraj, prišel sem do točke, ko smo zdej štirje, pa malo naprej. V eni točki sem se bal, da bojo doubledownali v melanholijo in konstantno morenje in žalost, pa ni tako. Je nekaj comic reliefa, liki so dejanski ljudje, zato so tudi dialogi naravni in dajo se poslušat. Ne morem se pa načudit glasbi. Ma saj smo navajeni, da ob moderni produkciji pride tudi visoka glasbena produkcija, tle še posebej japonc zmeče enga dnarja, tako da je toliko težje izstopat. Tlele so šli balls deep v glasbeno produkcijo, našopali so za 3 cedejke materiala, pa vse je top shit kolk sem slišal. Kurac je, ker so na platah kronološko postavljeni, in komadi imajo ime zone hehe, pa si nočem kaj spoilat. Fora je, da so mogoče celo šli predaleč. Neka luknja, ki ima 3 sobane ima svoj fakin theme song, pa ne neko brezvezno zujanje, en kurčev filharmonik na čelu odvali piece, ki bi lahko bil standalone title komad bilokerga japonca, ampak ne, tle maš v teh treh sobicah pesmico, pol se pa jebi, mamo mi še bangerjev. Skratka, tudi da igrica zaserje zdej, pa se vsi spremenijo v trans Aloy z večjim gobcem, bo OST še vedno hall of fame. 25. april 2025 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 priznajte da vam je igrica dobra samo zato ker lahko igrate kot robert pattinson 2 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 točka 2 in 3 sta pomoje ta pomembni Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Pizda ker hype. Še 240 ur KDC2 imam pol pa tole pade!! Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 []D [] []V[] []D reče pred 55 minutami: priznajte da vam je igrica dobra samo zato ker lahko igrate kot robert pattinson Mene pa edino to moti v tem špilu zaenkrat. Why the fuck glavni lik zgleda ko un bumbar iz bednih filmov o vampirjih in najslabši Batman ever... Sem na začetku imel na hard pa te marsikaj oneshota, večina pa 2 shota in sem potem ko smo našli varovanko raje preklopil ker to moraš imet pa res timing v nulo in sem skor vsakič ko sem srečal novega monstra ponavljal fight sploh zato ker nisem vedel da tisti itemi za healanje/revivanje/+sp med bitko tudi restocjako na zastavicah... Navedek Povezava do prispevka
Karanin Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Po tem hypu sklepam tudi, da je tole kar prosto žužkov in ne bo treba čakati par tednov, da popatchajo, pa da je performans še stabilen? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Ta del s potioni je super, zahtevam retroaktivno spreminjanje vseh igric ever v replenishable pote. Drgač ko srečam nov enemy type najprej dodgam, ker je okno ogromno, potem pa prešaltam na parry, ki je veliko bolj risk-reward. Karanin, ni bugov, performance je vsaj na PS5Pro odličen. 2 Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Js sm tm nekje kot gatsu, sam pomoje tuet ne bom switchal na hard, kot sem mel uceri pomisleke Predvidevam, da bojo kasnejsi fajti mal tezji ratal tut na normal, tko da se bom raj izognu frustracijam. Kar se tice MC izgleda, sm se pa tut na zacetku se dodatno poscammal. Spoiler Porabil sm valda vse 3 tokene pred odhodom na ekspedicijo in zdej sem stilsko preobrazen, tko da furam ta gaybun Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Na Pc zgleda tud kr dober optimiziran, moj bogi laptop 3070 shendla medium/high nastavitve na 3440x1440 monitorju brez problema 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Pattinson gladko ena najbolj zanimivih filmografij zadnjih 10 let, folk pa še zmer govori o Twilight filmih, hjao Drgač pa smeh kaj lah en manjši studio naredi, lep, atmosferičen, spoliran špil na UE5 pogonu, medtem ko se večji studiji matrajo pa niso bliz temu 3 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 tbh sam nisem hodu z pattisonom naokol razen tam kjer nimas izbire najbols je z Lune naokol sprintat ker muziko ne prekinjajo nadlezni zvoki korakov Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Meni je Pattinson kul igralec, po izgledu in igri. Weraziel reče Pravkar: Drgač pa smeh kaj lah en manjši studio naredi, lep, atmosferičen, spoliran špil na UE5 pogonu, medtem ko se večji studiji matrajo pa niso bliz temu To je točno to, kako so hoteli da izgleda FF16 (in 15 tbh). Sick voice acting, glasba, svet, combat. Le ta francoski projektič pojebe 16tko na vseh področjih na hard. French Fantasy 17, get fucked japonc. 3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Pattinson je odlicen igralec. Cel dan v pisarni pokam soundtrack, folk se v sosednjih pisarnah za glavo drzi. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Btw pevka je delala tudi na Nier projektih. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Obscüüüüüüüüüür Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Kaj mi dela ta muzika. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 (urejano) Kot človek kulture sem med igranjem zamenjal klasični domači "jebem ti mater" v "putain" in "merde", ko falim parry ali dodge. 25. april 2025 uredilo bitje Buzzkill 1 4 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 zasledovalec reče pred 50 minutami: Js sm tm nekje kot gatsu, sam pomoje tuet ne bom switchal na hard, kot sem mel uceri pomisleke Predvidevam, da bojo kasnejsi fajti mal tezji ratal tut na normal, tko da se bom raj izognu frustracijam. Kar se tice MC izgleda, sm se pa tut na zacetku se dodatno poscammal. Skrij vsebine Porabil sm valda vse 3 tokene pred odhodom na ekspedicijo in zdej sem stilsko preobrazen, tko da furam ta gaybun Trash bun lahko switchaš v lik meniju. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 French Fantasy gre v dnevni vokab od zdej naprej samo morm počakat da ma moja cajt, ker bi rada gledala poleg Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Damn, a res no.... Kam naj tole vržem.. PC na TV pa pad v roke... Bi to šlo? Pa hišni kino, da svira kot treba... Milo mater dobr izgleda Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 To je definitivno igrica za OLED in slušalke / hišni kino. 3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Pizda ej, tip mi bolj zgleda kot Benicio del Toro nekak Navedek Povezava do prispevka
Luftwalk Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Vučko3 reče pred 18 minutami: Pizda ej, tip mi bolj zgleda kot Benicio del Toro nekak Western version Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 (urejano) ce bo kdo vidu OST na vinilu pls tag, post,share tole gre v zbirko 25. april 2025 uredilo bitje Niblonian Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Ful mi je zanimiv gledat tale forumski zborček folka, ki igra igrico Switch / Nintendo igralci JRPG fani Soulslike fani Casuali Neonaziji Wokerji Rap pevci Random uporabniki Pa vsem dogaja do jajc Francozi združujejo ljudi since 1789, al neki 6 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Sicer sem šele prišel od Maelle. Sam me zanima, a to v zgodbi pomeni, da je bila Sophie stara 34 let, da jo Spoiler izbriše . Sam a to pomeni, da so pol expedicije vsako leto mlajše. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Skoraj kot da če gaming bazi ponudiš nekaj kar je pravi mix novega, starega in greš all in v produkciji praktično vsega, da bodo zagrabili. Upam, da je to letošnja prodajna uspešnica. Edino kar mogoče malo fali je da bi bilo jasno v overworldu kje si bil in sploh nujno to - kje še nisi bil. To bi pomoje lah v kakem patchu dodali, pa bom mmm mmm mm Navedek Povezava do prispevka
zasledovalec Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 (urejano) fric reče pred 12 minutami: Sicer sem šele prišel od Maelle. Sam me zanima, a to v zgodbi pomeni, da je bila Sophie stara 34 let, da jo Razkrij skrite vsebine izbriše . Sam a to pomeni, da so pol expedicije vsako leto mlajše. Spoiler Ja. Vecinoma grejo na ekspedicije tisti, ki bojo umrl naslednje leto, ker majo seveda vecjo motivacijo. Ampak se jih pa udelezujejo tut mlajsi, kor npr. Maelle, ki je stara 16 al kok (mislm, da ji rece, da bo cez 9 let sele izbrisana). Njeni starsi so npr. ze umrl, zato sta Gustave in Emma njena guardiana. Sicer to vse razlozijo v prologu Men je drgac carski koncept, sploh ce si predstavlas kako bi to zgledal cez par let, ko noben vec nau mogu delat otrok (s tem da jih itak ze zdej dost noce met). 25. april 2025 uredilo bitje zasledovalec Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 🥖 🥖 🥖 4 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.